USA provocerar fram terrorattacker!

Men herreguuuuud! Jag tror att USA kan hitta på precis vad som helst för att ta sig rätten att kränka länders gränser och skjuta ihjäl vad dom tror är terrorister, nu i Jemen där “al-Qaida-medlemmar” har dödats i en drönarattack och med detta skrämma upp världen till en slags psykos.

OCH VI MÅSTE FÅ ÖVERVAKA VÄRLDEN! Buuuuääääää! Fy f@n vad vi hatar Snowden! Typ.

USA provocerar fram terrorattacker och masshysteri! USA är ju helt suveräna när det gäller brottsprovokationer av alla de slag och på “bevis”-plantering. Det gäller bl.a. knark, när det gäller prostitution, när det gäller ekonomisk brottslighet, när det gäller att mixtra med bilar och gör dom öppna och stöldbegärliga och sen stoppar polisen bilen med “joystick”-typ och sätter dit tjuven, att snabbt sätta dit någon för grova brott och då helst någon svart i sann rasistisk anda oavsett om personen är skyldig eller inte för att visa sig duktiga och att folket blir nöjt. Det finns många bevis för det alldeles nyligen då en avrättad efter två år visade sig vara oskyldig.

USA:s utrikesdepartement uppmanade i ett uttalande alla utom ”nödvändig” personal att ”omedelbart ge sig av” från Jemen på grund av det ökade terrorhot som underrättelsetjänsten har varnat för. USA har tillfälligt stängt ett 20-tal ambassader och konsulat i Mellanöstern och Afrika. En resevarning har utfärdats för amerikanska medborgare.

Enligt amerikanska UD är hotnivån i Jemen ”extremt hög” med risk för både terrordåd och allmänna oroligheter.

Varningarna kom efter att man avlyssnat al-Qaida-kommunikation på internet, som misstänks handla om attentatsplaner. Aqap, al-Qaida på Arabiska halvön, anses vara en av de mest aktiva delarna av terrornätverket och har på senare år utfört flera attentat mot USA-intressen.

Enligt en jemenitisk regeringskälla kan USA:s drönaranfall vara anledning till hoten. På tisdagen uppgav invånare i provinsen Marib att fyra misstänkta al-Qaida-medlemmar hade dödats i en drönarattack.

Andra västländer har också stängt sina beskickningar i Jemen. Storbritannien har dragit tillbaka all personal från sin ambassad i Sanaa.

USA uppmanar medborgare lämna Jemen

Drönare på Nasas flygplats i Sunnyvale/Kalifornien från GoogleMap/printscreen. Även spammarnas paradis.
Högerklicka/Visa bild

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Internet, Kriminalitet, Kultur, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.