Army of survivors

Detta är inte klokt! Det sitter en massa pedofiler främst på Flashback och dessa djävla papparättshaverister med PAS som rättesnöre, en pedofil som skapade det programmet för att rättfärdiga pedofili och att barn till och med njuter när pappa våldtar eller att barn vill ha sex med vuxna.

Alla vet att pedofiler är outvecklade, underutvecklade och socialt handikappade på alla sätt och vis. Det är helt otroligt att dom kan få så mycket plats och att ljuga så till den milda grad att satan blir blå. Dessa löss, för dom är inget annat än löss. Och dom har ingen sjukdomsinsikt heller.

Dom som går ut med dom värsta hoten sitter väl på rättspsyk. Dom som blivit dömda till våldtäkter och andra övergrepp på barn och det är så lätt för dessa extremt fega och perverterade personer att sitta på Flashback som är det mest kriminella som finns på internet. Dom som har slem som hjärna. Dom små ynkliga männen. Dom som bara kan tänka med k*ken och bara använda den som vapen mot barn. Dom som är riktigt, riktigt psykiskt sjuka och störda. Rena rama gangsters dessutom!!

Bedrövligt är bara förnamnet!

Skrämd till tystnad – brev från en vingklippt filmare
Under våren har jag fått en hel del otrevliga telefonsamtal från människor som inte gillar det jag gör. Jag har blivit beskylld för att mina filmer är osanna och att jag hänger ut oskyldiga människor. Jag har anklagats för att jag förvanskar verkligheten och för att jag okritiskt tar parti för mammorna i vårdnadstvister.

Det har också skrivits negativt om mina projekt och mitt samarbete med andra organisationer som jobbar med frågor kring sexuella övergrepp. Om man exempelvis Googlar på ”Army of survivors” så hittar man Flashback-tråden ”Army of survivors – svensk organisation som kidnappar barn” som sökresultat nummer två. Ingen rolig läsning med tanke på min bakgrund och på vad mitt egentliga syfte är.

Army of survivors

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Pedofili, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Army of survivors

  1. noboytoy skriver:

    Ja, det finns gott om forskning som visar att pedofiler är mentalt underutvecklade och liksom har “stannat i växten”. De är socialt missanpassade, på så sätt att de har svårigheter att umgås med personer i sin egen ålder. Vad gäller deras sexuella störning så handlar det ofta om en inbillad tro, att de inte bara har rätt att runka av sig i barn, utan också inbillar sig att barn gillar när pedofiler runkar av sig i dem. De förstår alltså inte att skilja på vad de själva gillar och vad andra gillar. De tror att det är samma sak.

    Sen har vi de där pedofilerna som helt saknar brist på empati, odjuren som njuter av barn som skriker och gråter av fasa, skräck och smärta under pedofilens våldtäkt.

  2. admin skriver:

    Jag blev så förbannad när jag läste om detta att jag nästan smällde av. Jag var tvungen att lugna ner mig ett par dagar.

    PAS-djävlarna, kan ni inte bara dö för fan!! Typ!

Kommentarer inaktiverade.