Freda det offentliga rummet!

Finns denna vidriga bild i skyltfönstret så att alla som går förbi ser den? Vem tusan är Anders Vendel? Jag har aldrig hört talas om denna manschauvinist! Locka kunder!? Män menar han väl. Ska detta öka aptiten? Eller hur tänker denna stolle egentligen? En ny innekrog för Flashbackare kan jag tänka.

Det är ett hån mot målningen då kvinnorna ser ut att behöva gå på toa, dom ser väldigt nödiga ut och jag har alltid tyckt att Bingo Rimér är ett äckel rakt av och Mannerström är en praktfåne rakt av.

Fotot har ju inget med mat att göra såvida inte kocken riktar sig till kannibaler för det finns ju några sådana eller kommer det att finnas en specialmeny, Krokodil-special, drogen som gör folk galna och äter på andra. Kanske kommer det att finnas en buffé där en kvinna ligger naken med en massa mat på.

Skinkstek kanske denna kock har i tankarna. Eller handlar det om att kvinnor enbart är objekt. En sådan restaurang skulle jag aldrig ens drömma om att besöka. Och det är så, att all reklam är inte bra reklam utan kan bli precis tvärtom. Konst menar kocken… Hahahahahahaha! Han borde skickas på en konstkurs. Han är ju gôrlöjlig!! 42 år, ja han är väl på väg in i gubbåldern. Han får bli “Löjliga kocken”!

TV4:s stjärnkock lockar restaurangbesökare med halvnakna kvinnor.
”Konst” menar kocken Anders Vendel – Nöjesbladets läsare håller inte med.

– Det måste ju innebära att Bingo Rimér är en av vår tids största konstnärer. Det faller på sin egen rimlighet, skriver läsaren Andreas Linder.

Hundratals kommentarer på Aftonbladet, tusentals delningar på Facebook och Twitterflödet går varmt.
Två veckor innan säsongspremiären av TV4:s ”Kockarnas kamp” kritiseras stjärnkocken Anders Vendel, 42, för att ha marknadsfört sin restaurang med bilder på halvnakna kvinnor
.

Mannerström: ”Snart är allt sexistiskt”

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Konst, Kultur och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Freda det offentliga rummet!

 1. noboytoy skriver:

  Så fruktansvärt pinsamt av en 42-årig gammal gubbe att försöka sälja mat till män med bilder på nakna kvinnor? Undrar om han har barn? Vad förmedlar han i så fall till dem? Höhöhö, pappa är en liten snuskgubbe?

 2. noboytoy skriver:

  Är det fler än jag som funderar över mäns rumpfixering;)?

 3. admin skriver:

  JA, det är inne med rumpor och jag tänkte då att män vill inte ha front-kontakt längre utan det är lättare bakifrån och då blir kvinnan som du alltid skriver, “ett hål att runka i” .

  Troligtvis har han inga döttrar för ingen dotter vill se sin pappa dekorera arbetsplatsen med nödiga kvinnor med rumpan bar. Undrar hur bilden ser ut från andra sidan, ser man brösten då kanske.

Kommentarer inaktiverade.