Gud så bra USA är!

Nu har man erkänt att man avlyssnat ännu ett land, Syriens försvarsdepartement. Hurra!! Finns det någonstans där INTE USA spionerar och avlyssnar länder? Knappast något. Och nu är USA så jäkla bra tycker dom. FY F@N! Det är USA som kommer att starta det 3:e världskriget. Det är USA som är världens största skurk! Finns det bara religiösa psykopater inom USA:s utrikespolitik?

Joe Biden gapade likt Donald Rumsfeld och säkert ljuger han precis som Rumsfeld för det är det enda dom kan. Moral och etik finns inte i deras lexikon.

Amerikanska underrättelsetjänster avlyssnade en företrädare för Syriens försvarsdepartement som strax efter den dödliga gasattacken förde panikartade telefonsamtal med chefen för en enhet för kemiska vapen, rapporterar tidskriften Foreign Policy.
En del i detta är också argumentet att amerikanska intressen nu sägs vara hotade genom det som sker inne i Syrien – framför av Jay Carney, talesperson vid Vita huset, under tisdagen.

– Det skulle innebära en betydande utmaning mot USA:s nationella säkerhet (”a significant challenge”) att låta kemiska vapen användas utan att reagera, sade Carney till AP.

USA: Telefonsamtal bevis för attacken

Vadå för amerikanska intressen? Ljug det med. Och visst var det en HOAX i Jemen. USA vet snart inte vad dom ska hitta på för att försvara, att dom övervakar hela världen. Nu försöker dom rättfärdiga ännu en avlyssning så att dom kan börja skicka missiler in över Syrien. Och vad är det som säger att dom tolkar som finns i USA tolkar rätt.

Hur var det nu med 11/9 då tolkar sparkades eller nåt så det fanns ingen som förstod vad en varning på bildskärmen betydde. Och sen satt idioten Bush som ett fån i skolan han besökte då attackerna skedde och sen kom det värsta: “Varför hatar dom oss så?” Buääääääää!! Ja, säg det!?

USA är de mest krigiska folk som finns då det är dom som ställer till det mesta av dom helveten som utspelar sig på jorden. CIA medger inblandning i statskupp 1953 i Iran för ett par veckor sedan!?

Ohhhhhhhh!!! Så förvånad jag blev. Är det något nytt? Det var USA som även avsatte Reza Pahlavi och beredde vägen för Ayatollah Khomein. Bra gjort USA! USA är feghetens land då dom alltid vänder kappan efter vinden då dom ser till det som gagnar USA bäst sen om dom sviker grupper på det värsta sätt skiter dom fullständigt i. Var inte Reza Pahlavi tillmötesgående tillräckligt?

CIA medger inblandning i statskupp

USA/England/Frankrike kan inte vinna något krig inte ett kommande i Syrien heller. I Irak är det ett helvete varje dag. Oavsett vad man kan anse om Saddam så är det mycket, mycket värre nu. Saddam hade varit död sen länge då han var sjuk i KOL som jag såg i nåt TV-program för många år sedan. Saddam åkte till England med jämna mellanrum för sin hälsa. Saddam var en råbuse men USA är tusen gånger värre och det kommer inte att bli bättre i Irak på 100 år minst.

USA klappar sig för bröstet och säger att kemiska gasattacker är OACCEPTABELT!! Javisst är det det. Det är absolut fruktansvärt MEN har USA glömt bort Vietnam vad dom gjorde där. Dom vräkte ner “Agent Orange” som gjorde att träden blev kala och människor dog förutom att USA lättare skulle se människor som dom brutalt dödade från helikoptrar. Vem kommer inte ihåg den napalmskadade 10-åringen som springer med napalm brinnande på ryggen. USA vräkte även ner napalm över folk.

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Hälsa, Kriminalitet, Natur, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.