Vilka otäcka människor!

Jag såg dokumentären igår om ultrasionisterna och jag har sett den tidigare.

Vilka hemska människor dessa ultrasionister är! Dom är helt jäkla dumma i huvudet dessutom! Men dom är också jäkligt farliga då dom inte tänker en enda självständig tanke utan hävdar att Gud har gett dom Palestina deras Israel för det står minsann i sagoboken Gamla testamentet! Och att det är palestinierna som är inkräktare är inget snack om saken.

När Louis Theroux frågar en ultrasionistisk ”mäklare” vad ska hända med palestinierna då? Svaret blev, att det får Gud ombesörja som är lika med att ”Guds utvalda” får eliminera dom på ett lämpligt sätt och det gör dom ju också. Det är inget nytt i sig för etnisk rensning och mördandet av palestinier har pågått sen 1949 och kommer att fortsätta och någon fred blir det aldrig heller för det är inte Israel intresserad av överhuvudtaget och kommer aldrig att bli. Det är palestinierna som ska bort punkt slut.

“Mäklaren” bodde själv i ett fint nytt hus och där var en palestinsk byggnadsarbetare och Louis Theroux frågade hur det kommer sig att en palestinier arbetade åt fienden men det ville inte “mäklaren” svara på. Tvångsarbete/straffarbete? Inget skulle förvåna mig.

Ultrasionisterna stjäl hela tiden palestinska bostäder genom falska papper och för en skitsumma drivs palestinska familjer iväg vart blev det inget riktigt svar på. ”Mäklaren” visade en bostad som tömts på folk men alla deras tillhörigheter stod i ett hörn. Han ljög oss rätt upp i ansiktet och jag fick känslan att denna familj hastigt tagits bort från sin lägenhet, mördats? Vad vet man vad dessa ultrasionister gör i lönndom.

En annan ultrasionist hade bosatt sig mitt i ett palestinskt område för att just göra det, att med falska papper driva bort palestinier.

Denna ultrasionist hade vakter inne i bostaden, på taket och även utanför. Palestinier använde porten som avstjälpningsplats för sopor. INGEN ultrasionist flyttar in i ett palestinskt kvarter för den goda sakens skull utan syftet är självklart att det kvarteret ska bli israeliskt kvarter.

Det skulle firas en högtid och ultrasionisterna tog bord som dom behövde av en palestinsk granne. Först sa han att han hade ”köpt” dom men sen försa han sig att han han hade tagit dom men försvarade sig med att vad betyder några bord. Ultrasionisterna beter sig som riktiga kräk!

Unga palestinier till och med barn med stenar utan övrigt skydd, israeler med tårgas, batonger och skarpa skott fullt utrustade med sköldar. Under den dokumentären sköts en liten pojke till döds för att inte tala om hur många man fängslar flest ungdomar och att israeler torterar det vet vi genom andra vittnesmål från olika håll. Hur armén hela tiden provocerar och trakasserar palestinier.

Ultrasionisterna är inte “Guds utvalda folk” utan “Djävulens utsända folk”. Det åker ultrasionister från USA för att plocka druvor och en kvinna nästan grät när hon höll en druvklase i handen och babblade nån smörja.

Det som är så sorgligt är att det finns så många vettiga judar runt om i världen som absolut inte kan identifiera sig med Israel, författare, skådespelare, konstnärer och vanligt folk. Jag har arbetat med många judar under mina år i kultursektorn och min farmor var judinna.

MEN dessa ultrasionister avskyr jag som pesten precis som jag avskyr islamister m.fl. fundamentalistiska grupper för att inte tala om den tokreligiösa högern i USA. Scientologer är livsfarliga och likaså mormoner samt alla dessa sjuka sekter som finns i USA. Bush använde sig av en extremt högerinriktad sekt som jag inte kommer ihåg vad den heter men den nämndes i en av dokumentärerna om Irak som gick nyligen. Men att ha en sådan extrem sekt som ledstjärna då kan det bara gå ett håll, åt helvete. Nancy Reagan som anlitade spådamer. Vad säger det om dom styrande i USA. Det finns väl en och annan knarkare också bland presidenterna.

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.