Kerry: Assad måste straffas

Nu sitter USA på ljugarbänken igen! Ingenting som kommer från USA tror jag på längre för det är bara lögner från början till slut. Självklart så är det absolut förfärligt med Syrien och gasattackerna MEN USA glömmer väldigt fort vad dom själva har gjort. Jag förstår inte hur dom kommer ut genom dörren med så mycket skit på farstubron. Dom har bombat med napalm, Agent Orange bl.a. Och vad gjorde inte Israel med palestinierna och Libanon sist, jo, det gasades och bombades med napalm och klusterbomber för fulla muggar fast det är förbjudet. Med USA:s hjälp då Israel får den modernaste krigsutrustning till sitt förfogande och säkert lite hjälp från AIPAC:s med lite peptalk såklart.

Man kommer ingenstans genom att kriga bara “pyrrhussegrar” och det är USA bra på. USA vinner ingenting och inte blir det fred heller och så får dom hem en massa soldater som bara tar livet av sig då USA tycks skita i både soldater och veteraner.

John Kerry: är det nu “ett tvåsiffrigt tal” av länder som ställer sig bakom. Bluff och båg. Vilka länder? England och Frankrike och Israel förstås men vilka fler? Kommer detta att bli den andra som värsta underrättelsetjänstskandal efter Irak i världshistorien då flera falska spioner gav fel information av framförallt mytomanen “Curveball”, Rafid al Janabis, från Jordanien där USA blev fullständigt blåsta och startade ett krig i Irak som faktiskt inte är slut än.

Den dumma, dumma Bush och Powell/Rumsfeld. Fy fan! säger jag. Ska Barack Obama och John Kerry bli dom som tar över “stafettpinnen”? Fast detta kan bli mycket farligare då Ryssland inte gillar läget och knappast övriga länder i Mellanöstern. Iran har börjat knorra.

Nu ska Bashar al-Assad straffas som en liten barnunge. Pappa USA ryter ifrån när ungarna är olydiga! Nu blir det stora riset.

Ska det bli ett nytt Irak i Syrien? Och alla dessa djur! I Bosnienkriget fick t.ex. hästar sina hälsenor avskurna så dom kunde inte röra sig ur fläcken. Hur mycket djurplågeri finns då soldater måste avreagera sig och då är det lättaste målet djuren. Det är inte så många som tänker på det att djuren också lider något oerhört.

USA:s utrikesminister John Kerry gjorde på lördagskvällen klart att Syriens regim och dess ledare Bashar al-Assad måste straffas för den gasattack som USA anser sig ha bevis för att den syriska armén utförde för tre veckor sedan.

Det enda sättet att få slut på kriget är en politisk lösning. Det vi talar om nu är en begränsat militär attack där det gäller att få al-Assad att inte använda kemiska vapen igen, sa Kerry i ett tal i Paris vid 19.30-tiden på lördagen.

– Det här är inte tiden att inget göra. Att inget göra skulle vara mycket mera riskfyllt än att agera, sa Kerry bland annat och tackade Frankrike för att landet ställt upp bakom ett militärt anfall mot Syrien.

Enligt John Kerry är det nu “ett tvåsiffrigt tal” av länder som ställer sig bakom ett militärt anfall.

Kerry: Assad måste straffas

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.