Hur ska dom ha det?

USA gapar om att det är regimen i Syrien som använt gasattacker för det har dom avlyssnat genom NSA. Ryssland påstår att det är rebellerna som använt gasattacker för det har dom då hört från någonstans. Världen är helt galen!

USA skickar krigsmateriel till rebellerna och Ryssland med krigsfartyg. Jag är mer orolig för USA då dom är helt sinnessjuka och tycker att dom har all rätt att lägga sig i allting.

OM USA startar krig i Syrien då bryter helvetet löst och då kommer USA att få känna på att dom inte har så många vänner. Är ett tredje världskrig på ingång? Kalla kriget har uppstått igen. Det är definitivt en upptrappning på gång och det är USA som står för den.

Nu har Putin vädjat till det amerikanska folket genom stora tidningsannonser och då är det allvarligt anser jag.

Jag funderade över världens hot och krig som startas av USA sen 1960-talet och om man ser till alla statskupper USA har initierat så är USA i särklass det farligaste landet inte Iran som USA och Israel hela tiden påpekar.

Hur många krig har Iran startat? Hur många statskupper har Iran initierat ute i världen o.s.v. Jag är ingen anhängare av Iran eller islam men jag ser inget större hot från detta land. USA har dödsstraff lika som Iran visserligen är kvinnoförtrycket mycket större i Iran men skulle man bena ner till djupet så kanske USA och Iran är rätt lika. Det är främst Israel som hela tiden provocerar Iran och påstår än det ena än det andra.

Med tanke på Irak som är världens största underrättelseskandal där efterdyningarna fortfarande pågår med bombdåd var och varannan dag så är inte kriget slut där än.

Med tanke på alla CIA:s torpeder och oskyldigt avrättade och fängslade så är USA ett farligt land att leva i. Presidenter som dött i märkliga flygplanskrascher för att inte tala om alla outsourcade fängelser runt om i världen där man fängslat hundratals “terrorister” utan rättegång där dom torteras. Michael Hastings märkliga krasch och Barnaby Jacks märkliga död på ett hotellrum nyligen. Båda med stora avslöjande på gång. Lika med Israel där man till och med fängslar barn som utsätt för tortyr av olika slag och mördar palestinier vilka också kränks dagligen på olika sätt.

USA-vänliga EU, tanken skrämmer verkligen. Ska EU dras in i ett krig i Syrien? Dessa krigsgalna män och framförallt dom i USA så skulle det inte förvåna mig.

Jag kommer ihåg hur KFMLr uttryckte sig om världens galenskap, omfördelningskrig, är ett sådant på gång. Vi kanske är för många på jorden så man behöver få bort en del och krig är då en bra metod förstås. Nu är jag ingen anhängare av KFMLr eller då dom inte skulle dra sig för att plocka upp bössan och använda den.

Nordkorea har aktiverat sin atomreaktor och den stollen som finns där kan man också vänta sig precis vad som helst ifrån för dom hatar USA.

USA:s statskupper – PDF

Djissus Kraist!

Bästa vänner?

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.