Italiensk polis nystar i snuff-härva

Jag kommer inte riktigt ihåg men för ett antal år sedan läste jag någonstans på något obskyrt forum om snuffilmer i mitten av 2000-talet kanske. Jag tog upp detta på ett finlandssvenskt forum där det förnekades utan det är bara spel. Jag hittade inte tillbaka till det där forumet så saken glömdes bort.

Så läser jag detta! Rituella/sadistiska mord på kvinnor som filmas. Vad är det som säger att det INTE görs på barn? Jag kan tänka mig att det är mycket vanligare när det gäller barn. Det har diskuterats genom åren där även Eva Lundgren har förekommit då hon har skrivit om detta. Barn är försvarslösa och är lättare att döda än vuxna och gömma undan. En ny sorts “änglamakerskor”?

Jag tänker på alla dessa barn som spårlöst försvinner som smugglats till t.ex. Sverige med bara en mobiltelefon bl.a. från Kina och som sen försvinner spårlöst. Barn som kommer till Sverige från Afrika och tvingas in i prostitution som bara försvinner. Vad vet vi om dessa barn. Ingen saknar dom. Barnen köps i Afrika i tron att dom ska få det bra. Det är fasansfullt när jag tänker på det.

En italienare har gripits för att ha sexmördat en ung rumänska. I 41-årige Andrea Pizzocolos ägo har också hundratals privatinspelade sex- och våldsfilmer hittats, och polisen befarar ett mycket stort antal offer i en härva med så kallade snuff-filmer, skriver italienska medier.

Italiensk polis nystar i snuff-härva

För inte så länge sedan greps i Uganda ett antal personer för att ha mördat småbarn i rituella mord.

Unga pojkar och flickor har hittats med sina tungor utskurna och andra delar av sina kroppar stympade i något som polisen beskriver som rituella offer. I en rapport som publicerades av USA:s utrikesdepartement tidigare den här månaden ökar antalet sådana mord. 2009 miste 15 ungdomar och 14 vuxna sina liv på det sättet, skriver nyhetsbyrån AP som citerar poliskällor.

Problemet har blivit så omfattande att polisen nu har inrättat en särskild styrka som enbart arbetar för att förhindra och för att lösa dessa bestialiska mord.

En av poliserna, Moses Binoga, säger till AP att det finns en utbredd uppfattning om att en person kan få rikedom och hälsa genom att äta eller dricka delar även annan människa. Populära filmer som produceras i Nigeria får en del av skulden. Flera av dessa mycket våldsamma filmer förhärligar människooffer och slutar ofta med att en familj blir rik efter att ha offrat en annan människa.

– Människor har förlorat sin respekt för andra människor och tror mer på pengar och rikedom, säger Moses Binoga till AP. Moses Binoga säger att han känner till flera fall bara den senaste månaden.

Barn offras i rituella mord

Bara att se hur det var och kanske fortfarande är om våldtäkter på bebisar i Sydafrika då män som fått HIV trodde att dom skulle bli friska. Det finns allt bra många djuriska män, predators!

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Italiensk polis nystar i snuff-härva

 1. noboytoy skriver:

  Hade en diskussion med någon karl på något forum om snuff-filmer. Han gjorde som många män gör, när de vill mörka mäns vidriga förehavanden inför kvinnor – han förnekade att det finns män som våldtar och mördar kvinnor på film.

  Känner vi igen det? Förnekelsen, mörkandet, ljugandet för att framställa sig själva i bättre dager? Otrogna män, pedofila män, våldtäktsmän, kvinnomisshandlare – vad gör de? Förnekar, förminskar, osynliggör, skyller ifrån sig, ljuger, mörkar. Det sker inte bara hos gemene man – det sker hos männen som styr världen också.

 2. admin skriver:

  Hade detta hänt utan internet? Nej, det hade inte. Internet har fullständigt förstört män ner i djupaste gödselbrunnen. Vad händer härnäst? Män har såklart misshandlat och mördat innan internet men internet har definitivt brutaliserat män och ökat på misshandel, sexualbrott och mord. För att inte tala om pedofilerna och alla andra perversioner som män har gött på nätet.

 3. noboytoy skriver:

  Kvinnohatet har alltid funnits hos män, så frågan är om det har förvärrats via internet eller om det bara har blivit mer synligt under anonymitetens skydd? Jag vet inte. Men inte sjutton hjälper vare sig internet eller massmedia till med att motverka det manliga hatet mot kvinnor – de gör det motsatta, dvs spär på det.

Kommentarer inaktiverade.