Stoppa gängkrigen med lagligt hasch

Detta är så dumt att klockorna stannar! Hur kan man jämföra glass och mobiler med hasch!? Glass är inte narkotika, mobiler är inte heller narkotika även om man kan bli beroende av att vara uppkopplad hela tiden.

Sen undrar jag, ska vi ha nya cannabisbönder då heller? Hur hade Johan Norberg tänkt sig det hela? Vem ska förse missbrukarna med hasch?

En sak ska Johan Norberg ha klart för sig, att MC-gängen släpper inte ifrån sig den marknaden frivilligt eller har du något annat förslag vad MC-gängen ska syssla med? Kanske utöka torpedverksamheten? Utöka människohandeln?

Man kan inte heller jämföra Sverige med Latinamerika eller förbudstiden i USA. Man blir dum i huvudet av hasch! Helt jäkla knäpp! Människor som använder hasch fungerar inte i samhället! Ska vi ha en befolkning som lullar fram fnissande i samhället och som inte fungerar på arbetsplatserna. Personer som blir personförändrade, får psykoser, är aggressiva, loja, lata o.s.v. o.s.v. Många gånger är hasch inkörsporten till tyngre droger. Vi kanske ska släppa allt fritt!

Dessa ultraliberaler snudd på fascister tycker naturligtvis det är bra om dom “svaga” går under, folk får väl skylla sig själva typ om dom börjar knarka. Låt folk göra som dom vill så blir samhället ett bra samhälle att leva i. Stryk ordet solidaritet och empati och förståelse för andra ur ordböckerna så blir det ju perfekt.

Ska vi alltså ha personer som röker hasch på på gator och torg, på perronger och hållplatser, på uteplatser och balkonger? Ska vi andra som inte vill ha skiten bli passiva haschrökare också?

Sen är det alltid bra med källangivelser också. Man kan ju inte slänga ur sig vad som helst utan att ange källor!

JOHAN NORBERG: 43 skottlossningar i Göteborg hittills i år. 22 personer har skadats, sju har dödats. Gängen slåss om cannabismarknaden. ”Det är många som vill vara med och tjäna pengar på narkotikan vilket skapar våldsamma konflikter”, säger narkotikarotelsens chef till GT. 9 av 10 våldsbrott i Göteborg är relaterade till knarkhandeln, enligt en spanare.

Varför? Tja, varför dödar glassförsäljare sällan sina konkurrenter? Varför måste du inte vända dig till råa MC-gäng för att köpa en ny mobil? För att glass och mobiler säljs öppet, i konkurrens under lagens skydd. De som hanterar narkotika får tvärtom långa straff, vilket höjer priserna och vinsterna för varje lyckad affär. Du kan tjäna 100 000 kronor på ett enda kilo hasch. Handeln sker i den undre världen så den som blir lurad vänder sig inte till polisen, utan till vapengömman under golvplankorna.

Det är som när USA:s spritförbud på 1920-talet födde maffian – förbud är ett sätt att subventionera dem som struntar i förbudet. Enligt FN tjänar den organiserade brottsligheten årligen runt 300 miljarder dollar på narkotika. Det är vådligt stora summor som används till att ta över företag och köpa politiker och poliser.

Johan Norberg: Stoppa gängkrigen med lagligt hasch

På sikt blir hjärnan trög

Högerklicka/Visa bild

En bra länk när det gäller dom flesta droger!
D R O G F A K T A

Det här inlägget postades i Hälsa, Kriminalitet, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Stoppa gängkrigen med lagligt hasch

  1. noboytoy skriver:

    Men alltså, jag förstår inte de här dårarna som propagerar för att släppa narkotikan fri? Skall vi ha ett samhälle, bestående av en jävla massa pundare? Vem vill anställa en pundare i sitt företag? Vem vill bilda familj och skaffa barn med en knarkare? Vem skall betala för all skit som missbrukare ställer till med, när hjärnan börjar koka på dem och de tappar sans och vett? Räcker det inte med alkoholen som ställer till så mycket skit i samhället?

  2. admin skriver:

    Ibland misstänker jag att drogliberalerna tjänar på detta också. Under årens lopp på olika debattforum som jag har diskuterat detta så är jag tämligen säker på att langare finns bland dom som vill ha allt fritt och dom som finns ännu högre upp i hierarkin.

    Jo, det räcker definitivt med det som vi har idag i samhället och det våld som det medför. Jag har sett så mycket elände både med alkohol och även cannabis under 70-talet så jag vet hur det funkar och jag är glad att jag aldrig har känt någon lust till cannabis eller några andra droger eller för den delen. Lite vin dricker jag ibland förstås. 🙂
    Jag är uppväxt i en alkoholistfamilj så jag är försiktig med alkohol.

Kommentarer inaktiverade.