Krisen skadar USA:s anseende

Hur kan något skada USA:s anseende mer än vad det är idag. Republikanerna har sagt vid flera tillfällen att dom kommer att att göra allt vad som står i deras makt att få bort ”den muslimska negern”. Det har iallafall den ultrakonservativa Tea Party-rörelsen sagt rakt ut i TV och även i deras egen TV-kanal FOX-channel. Det går inte in i deras korkhjärnor att Obama är mulatt och inte muslim. Han har en vit mamma och en svart pappa då blir man mulatt.

Men USA är som en rabiessmittad pitbull som tar sig friheter så jag tror knappt att det är sant. Dom kränker länders suveränitet ideligen nu Libyen då ”Navy Seals” som dom värsta terrorister skjuter ihjäl folk som dom TROR är terrorister. USA tror alltid! Dom skiter i om dom skjuter ihjäl hundratals oskyldiga för man kan ju aldrig veta, terrorister kan ju finnas i sådan grupp av kvinnor och barn. Är det inte Pakistan eller Jemen så är det något annat land som dom inte gillar. Människor i Mellanöstern eller i Asien är inga människor enligt USA.

Desto mer USA angriper länder och folk desto fler USA-hatare föds det. USA kommer ALDRIG att vinna det slaget. USA med sina Cyberattacker och övervakning av världens folk och man inte lita på ett enda ord som kommer från USA för det är bara bluff och båg.

Morden på Michael Hasting och Baranby Jack som mördades av CIA/FBI då dom hade information som inte var så bra för USA:s anseende. Allt som USA rör vid förpestas. Nu EU då Obama var här för att EU ska exportera mer till USA. Är det någon som verkligen tror att USA gör detta för att vara hygglig? Nej, självklart inte! USA sprider bara sina metastaser hit och vi blir alltmer fastkedjade vid dyra avtal som bara USA kan vinna på. Och vilka får betala? Jo, vi vanligt folk. Dom som fyller fickorna är storkapitalet som t.ex. Bilderberggruppen, AIPAC, Monsantos, Dole Food Company, Coca-Cola, Läkemedelsindustrin med flera mer eller mindre slutna organisationer inom politiken och näringslivet. USA kommer på sikt att förslava Europa.

Budgetkrisen får stora utrikespolitiska effekter. USA:s anseende fläckas av landets oförmåga att sköta sin ekonomi. Obamas beslut att ställa in sin veckolånga resa till Asien kan få följder för kontakterna med länderna i Sydostasien.
USA har velat stärka det ekonomiska samarbetet med de mindre länderna i Sydostasien, i hög grad för att parera Kinas starka dominans. När Obama nu uteblir ställs frågan om länderna verkligen kan räkna med USA, trots att utrikesminister John Kerry, som närvarar på nästa veckas ekonomiska toppmöte i Indonesien, har intygat just detta.
Obama är fast i sin huvudstad, upptagen med att försöka styra undan en ekonomisk katastrof. Budgetstoppets effekter blir samtidigt allt fler.
Förhandlingarna med EU om ett frihandelsavtal har skjutits upp. Vita huset har även varnat för att sanktionerna mot Iran och Syrien inte kan skötas då delar av personalen som administrerar dem är permitterad. Permitterad är också runt 70 procent av säkerhetstjänsten, som nu enbart koncentrerar sig på jakten på terrorism och kärnvapen. Cyberattacker och missilövervakning hör till sådant som hamnar i kläm.

Krisen skadar USA:s anseende

Bilderberggruppen

Bilderberggruppen är ett årligt möte med 120-150 inbjudna deltagare som representerar den globala makteliten inom affärs- och industrivärld, media och politisk verksamhet. Mötena organiseras av 34 personer i styrkommittén. Ordförande för styrkommittén är Henri de Castries. I övrigt finns inga medlemmar, enbart inbjudna talare/deltagare.

Det sker ingen rapportering från de årliga mötena officiellt, genom intervjuer med deltagare eller genom bevakande journalister, även om också företrädare för mediabranschen deltar. Hemlighetsfullheten kring gruppen har lett till att olika konspirationsteorier om gruppens inflytande på politik och näringsliv fått spridning./Wikipedia

AIPAC

American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) beskriver sig som America’s Pro-Israel Lobby, och arbetar för att främja Israelvänliga åsikter i USA:s senat och regering. Den anses vara en av de mäktigaste och mest inflytelserika lobbyorganisationerna i USA. AIPAC finansieras genom medlemsavgifter. Medlemmarna, som enligt egen uppgift uppgår till över 100 000 i USA, inkluderar demokrater, republikaner och oberoende.
AIPAC grundades 1953 med det ursprungliga namnet American Zionist Committee for Public Affairs./Wikipedia

AIPAC främjar inte utan bedriver en aggressiv lobby runt om i välden så även i Sverige.

Det här inlägget postades i Hälsa, Kriminalitet, Kultur, Natur, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.