Könshandeln ska förbjudas!

I Finland pågår det en debatt om sexköpslagen. Den är annorlunda än den i Sverige. I Finland är det OK att köpa och sälja sex om köparen garanterar sig om att den han köper inte tillhör en utsatt grupp som trafficking eller på annat sätt är utsatt. Nu vill man skärpa till lagen då den inte funkar.

En lag som är sjuk eller lika sjuk som den i Sverige. Det ska vara förbjudet att köpa sex och det ska vara förbjudet att sälja sex. För mig finns det inga andra alternativ.

I Sverige pågår det också en diskussion om prostitution.

Kommentarerna lät inte vänta på sig i Finland. ”Herre Lesus!” säger jag så många utomordentligt korkade karlslokar det finns och deras argumentering gör att jag kroknar men jag är inte förvånad då många män anser att det är deras rätt att köpa kvinnor och sen kränka och förnedra dom. Jag ger ett axblock. Resten går att läsa i Yle.

Sexköp – vad tycker du?

Totalförbud är ej vettigt
Inlagt av Jacob (ej verifierad) 08.10.2013 – 20:18
Man ska inte stifta lagar om sånt som inte går att övervaka. Vi vet redan nu att polisen inte vill/ saknar resurser att övervaka nuvarande lag. Vad skulle bli bättre av ett totalförbud?

Suck! Då kan man ställa sig frågan, varför har vi lagar överhuvudtaget? Det finns inga s.a.s. vattentäta sätt att komma åt allting. Det förstår jag också. För så länge det finns kräk som tycker att kvinnor enbart är förbrukningsvaror så kan man inte komma åt dom till 100%. Problemet är att du som köper sex göder den grova brottsligheten. Det finns ingen ”gammal hederlig prostitution” idag. I och med EU så kommer grovt kriminella hallickar hit och lurar med sig sköra kvinnor då dom tror att dom ska få ett jobb inom vården eller inom restaurangbranschen.

suck
Inlagt av stålmannen (ej verifierad) 08.10.2013 – 21:16
förbud gör ju saker bara värre. när när när skall någon förstå? dehär e lika simpelt som 1+1 !!!

Ja, du Stålmannen är nog den som inte förstår ett piss.

Att förbjuda sexköp skulle
Inlagt av RGB (ej verifierad) 09.10.2013 – 07:53
Att förbjuda sexköp skulle vara ganska lustigt i och med att det är lagligt att ha sex och det är lagligt att köpa tjänster, men ändå vill man göra det olagligt att köpa sex. För att ytterligare spetsa till det så skulle det även framöver vara lagligt att betala två andra människor att ha sex om man filmar det (gör porrfilm alltså). Vi skulle alltså ha ett brott som är lagligt endast om man filmar det i kommersiellt syfte.

Sorgligt men sant och det är lite lustigt… Jo, det kan kvinnohatare tycka om jag har förstått saken rätt. Men för kvinnorna som lurats hit av psykopater tycker nog inte att det är lite lustigt då möjligheterna är små för dessa kvinnor att ta sig hem till sina familjer och barn.

Bort med skum sexhandel
Inlagt av Rättskämpe (ej verifierad) 09.10.2013 – 11:39
Det ända raka är att acceptera att människor, oberoende av kön, skall kunna få tillgång sex helt lagligt. Det är givetvis en grundläggande rättighet. Utan sex skulle inga människor finnas. Det är lika viktigt som luft att andas, vatten att dricka och mat att äta. Köp av sex är en viktig möjlighet. För att eliminera nackdelarna skall det vara fråga om statligt eller kommunalt övervakade bordeller, både för män och kvinnor, med noggrann kontroll, inte minst medicinskt. Detta skulle i ett slag minska på människohandel, utnyttjande av minderåriga, våldtäckt osv.


Rättskämpe är nästan bäst i dumhet! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Det är ingen mänsklig rättighet att ha sex eller att köpa kvinnor att avreagera sig på. Det är inget som står inskrivet i grundlagen. Barn skaffar man med någon som man älskar.

Det är en myt att statliga bordeller skulle lösa alla problem. Där det finns statliga bordeller finns det både våldtäkter och andra sexuella övergrepp. Det är helt absurt att staten ska stå för bordeller. Holland är ett praktexempel på det då det har visat sig, att övergrepp, svart handel och grov kriminalitet fortsatte ändå och till och med ökade. Idag är bordellerna borta i “Red district” och nu är det affärer där istället.

Då skulle det fungera så att lediga arbeten på bordeller ska anmälas till arbetsförmedlingen och arbetslösa kvinnor skulle vara tvingade att ta dom jobben. Och då utgår jag ifrån att era döttrar och fruar som blir arbetslösa också ska ta dessa arbeten när dom erbjuds.

Sexköp
Inlagt av Janne (ej verifierad) 10.10.2013 – 17:35
Kan minister Henriksson kommentera att hon vill ha en lag som förbjuder gravt handikappade kvinnor och män vars enda möjlighet till intima beröringar är att betala.

Det ÄR ingen mänsklig rättighet att ha sex varken för icke-handikappade eller för handikappade. Ni handikappade får väl starta en dejtingsajt eller något. Jag vet att det finns sådana.

När karlar köper sin vara , en kvinna så handlar det om ett genuint kvinnohat och dom flesta torskar använder kvinnorna enbart för att avreagera sig på. Det blir allt vanligare också att torskarna köper en våldtäkt eller en misshandel. Det enda torskarna har i huvudet är förnedring á la carte. Kommer kvinnorna från ett östland som Rumänien så är det ännu lättare att inte bry sig.

Dom prostituerade i Brasilien klagade för ett par månader sedan då torskarna blir allt aggressivare och många blir våldtagna och misshandlade.

För könshandeln handlar aldrig om sex i den mening som vi vanliga människor anser utan om svaga män som vill känna makt som någon slags känsla av att ha kontroll. För män som köper kvinnor har ingen kontroll annars utan det blir en slags kompensation för en massa tillkortakommanden.

Ni karlar som förespråkar fri handel med kvinnor måste se er själva som guds gåva till kvinnorna eller något sådant och tro att kvinnorna jublar när ni kommer feta, fula och lortiga och säkert lite halvfulla.

Varenda kvinna som tvingas prostituera sig av en eller annan anledning blir äcklade och börjar ta droger för att överhuvudtaget stå ut. Och det finns ingen kvinna som frivilligt säljer sig till 10-15 män per dag. Det kan ni skriva upp och sätta er på.

Vi kan ju vända på perspektivet. Ni som inte har läst Märta Tikkanens “Män kan inte våldtas” ska göra det. Sen kan ni fundera över hur det skulle kännas att utföra oralt och annat på okända äckliga kvinnor dagarna i ända. Kvinnor som bara vill ge igen för alla oförrätter och föraktar er. Mumsigt va? Tvingas att äta Viagra typ och sen lämna från er hälften av det ni har knegat ihop annars få ni smaka på basebollträt.

Män som köper kvinnor misshandlar ofta dom kvinnor dom lever med också. För kvinnohat stannar inte vid könshandeln utan det finns våld mellan hemmets fyra väggar också.

Att köpa en kvinna är en aggressionshandling!

Män köper även kvinnor på nätet och porrmissbruket breder också ut sig och alltfler män blir impotenta. Det är fan-i-mig sorgligt så det går utför för männen!

Debatten som gick i finsk TV kan man se här på Arena. Polisen som var med svamlade hela tiden och det verkade som om han inte ville någonting. Ung vänster klumpade ihop allting och ville inte se sexhandeln som något eget utan all människohandel är samma sak. Dom enda vettiga var två kvinnliga ministrar.

Sexköp eller inte

Hur är män funtade egentligen? Dessa stackars kvinnor har upp till 20 män om dagen. Hur kan män tycka att det OK att vara en i raden? Män är konstiga djur.

Det här inlägget postades i Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Pedofili, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 svar på Könshandeln ska förbjudas!

 1. noboytoy skriver:

  Men hur kan de här “männen”, torskarna, klä av sig nakna framför en främmande, kanske mycket yngre kvinna, som med all sannolikhet finner männen motbjudande, hala fram sina pillevittar och lägga sig över kvinnan och börja runka av sig i hennes kropp? Tänker torskar någonsin på hur de ser ut, där de ligger med sina guppande, håriga stjärtar och stånkar, frustar, grimaserar och stönar som ena jävla kåta tjurar över en ovillig kvinna som tycker att de är äckliga?

 2. admin skriver:

  Jo, det har jag frågat mig sen 70-talet. Jag tror att det är det dom vill för då känner dom makt och det är då dom ger igen. Dom vill förnedra och kränka. Dom vill inte ha en villig kvinna som tycker att det är mysigt att dom kommer på ett litet besök. Jag tror att det är själva grejen. För att köpa sex handlar inte för en sekund om något kärligt. På något perverterat sätt är torskarna också lite sadistiska. För vilken idiot som helst kan ju räkna ut med hålfötterna att dessa kvinnor inte vill.

 3. Shed Light skriver:

  Det ska inte vara förbjudet för kvinnor och flickor i prostitution. Det gör dem bara ännu mer utsatta om de dessutom är kriminella. Det är en jätteviktig markering att de inte är brottslingar. Det tjänar BARA hallickar. Vi ser hur det går i andra länder där hallickar sätter dit kvinnorna när de inte ”lyder” eller när de är psykiskt eller fysiskt utslitna/sjuka.
  Finland har inte satt fast en enda man enligt deras lag. Trots att de har utbredd handel med kvinnor och flickor. Prostitution förutsätter handel över gränser eller inom landet. De har sina egna fall med tonåriga flickor som ”Nora”

  Att män som betalar för att våldta försvarar sitt beteende är precis det som våldtäktsmän gör Särskilt om offret är utsatt eller en flicka. Då blir skulden och torsken försvar desto hätskare.. Det är Paid Rape. Det är så man ska se det och kvinnorna/flickorna ska precis lika lite som våldtäktsoffer vara kriminella.
  Det är en fråga hur man ser på kvinnor och män i grunden. Det enda som hjälper mot dessa grova våldtäktsmän är offentliggörande av deras nämn.

 4. admin skriver:

  När inte lagen fungerar och kvinnor bryts ner till ett intet tycker jag att det är bättre då att hallickarna anmäler så kommer kvinnorna bort från gatan och hallickarna och dom kan få en chans att bli drogfria och komma hem.

  Ja, men man gör ju inte det, man skyddar hallickarna. Man sätter inte dit torskarna då fungerar inte lagen och jag kan inte se att det hjälper kvinnorna idag. Grovt koppleri 1-2 år, dom torskar som åker dit får böter, villkorligt eller någon månad. Det är inte rimligt. Det är bara nån procent av alla anmälningar som går till åtal.

  Polisen struntar i dessa hallickar och dolda bordeller. Prostitutionen har exploderat sen vi gick med i EU och vi fick internet.

  För som det ser ut idag så hjälper det ingen kvinna. Det vet hallickarna också så det är deras värld som regerar.

  Man kan inte ha en “halv” lag. Man serverar kvinnorna helt riskfritt. MC-gängen går över till att bli hallickar för inga får några straff att tala om. Man kan ju bara ana mörkertalet när det gäller hallickar eller organisationer som tjänar miljoners miljoners på att det är lagligt att sälja kvinnor och kvinnorna får en bråkdel av det dom får in. Man göder grov brottslighet då det är lagligt att sälja sex.

  Det är inte så idag att kvinnorna är sina egna utan det är ”ren och skär” trafficking som styrs av andra.

  Jag kan inte för allt smör i Småland se hur det gagnar kvinnorna idag. Det är plågsamt att se. Jag tycker inte att det är mänskligt att ha en sådan lag. Dom stora förlorarna är kvinnorna.

  Ett exempel i USA är det kriminellt att sälja sex och dom kvinnor som omhändertas kan få hjälp så dom kommer bort från gatan. OK, dom får en prick i registret men vad är det, ingenting enligt mig mot att kanske få ett nytt liv och att få komma hem eller rentav få stanna i Sverige.

  Det skulle vara mycket lättare för polisen också att omhänderta kvinnor och ge dom en chans. Det är bättre än att vänta i flera hundra år på attitydförändringar. Men som sagt kvinnor är inget värda så ingen regering verka bry sig.

  Jag tycker att vi sviker kvinnorna på värsta sätt när vi inte bryr oss om dom och tror att dom har det bättre nu. Jag tror att kvinnorna inget hellre vill än att komma bort från gatan då dom blev lurade hit från första början. Jag tror inte att kvinnorna bryr sig ett dugg om en prick i polisregistret.

  Hallickarna från öst till och med kidnappar kvinnor och tar med dom under hot.

  Lagen är lika halvhjärtad som insatserna.

 5. Shed Light skriver:

  Hallickarna som i praktiken leder sin offer till polisen går fria och kvinnorna fängslas och skickas hem söndriga. Tror du att de får någon hjälp i de länder DE är kriminella?

  Efter att ha sett hur kvinnor behandlas redan idag av svenskt rättsväsendet, trots att DE inte är kriminella, så ska nog både du och jag vara glada för att de inte är brottslingar.
  Hallickarna får på sin höjd (oftast) 1.5 år, sitter av kanske några månader till eftersom tiden i häkte räknas av. Kvinnorna får ingen hjälp någonstans och behandlas redan nu illa.

  Och männen som köper – varför protesterar du inte mot 50 dagsböter som straff och lägger kraften DÄR istället för gå efter utsatta kvinnor och barn som inte får någon hjälp ändå av vår kvinnofientliga värld.

  Tack och lov för vår ENDA svenska lag som lägger skulden där den hör hemma- hos männen.

 6. Shed Light skriver:

  En liten story förresten:
  http://www.nytimes.com/2013/10/13/opinion/sunday/kristof-from-the-streets-to-worlds-best-mom.html?src=twr&_r=2&

  Apropå när prostituerade är brottslingar och vad som händer då.

 7. admin skriver:

  Artikeln är OK men jag förstår vad du vill ”klämma” åt mig med. Det spelar egentligen ingen roll hur många gånger dom blir arresterade för dom måste naturligtvis ha en vilja att komma ur skiten också. Nu kanske inte USA var det bästa exemplet jag tog upp då.

  Kanske tvångsomhändertagande är en modell och en modern variant av ”spinnhuset”. Ett slags skyddat boende där dom kan avgiftas och rehabiliteras och arbeta ihop ett startkapital om dom vill återvända hem men också få möjligheten att stanna i Sverige och få hit sina barn.

  Man måste också tänka på att lurade kvinnor har mycket svårare att ta sig ur en situation som trafficking. Dom blir deprimerade, tar droger och blir psykisk nedbrutna med den fysiska terror dom också blir utsatta för. Det är inte ovanligt att dom hamnar i posttraumatiskt stressymdrom. Handlar det om kvinnor från Östeuropa är det svårare att återförenas med familjen oftast i små byar.

  Hallickarna går ju fria idag och torskarna också. Jag kan inte tänka mig något värre än detta.

  Sexhandeln har varit min hjärtefråga sen början av 70-talet. Om det är något jag har engagerat mig i så är det just om hallickarna/torskarna. Jag har demonstrerat, jag har skrivit debattartiklar/insändare, jag har gått åt politiker o.s.v. i frågan VARFÖR görs inget åt dom som köper kvinnor och hallickarna för dom fanns även då! Då var det främst jugoslaver, ungrare om kommit hit under 60-talet.

  Det blev ett himla rabalder när jag och ett par kvinnor gick till en strippklubb i Vasastan, Göteborg som också var en bordell. Vi fotade dom som gick in och vi tog deras reg.nr. Vi tog reda på var dom bodde och skickade brev och foton till deras fruar. För dom flesta är gifta. Och många torskar använde lunchen eller jobbet för sina besök så det blev än del bra foton. Nu visste vi inte hur många som köpte sex då men s.k. runkbås fanns.

  Idag är det ännu värre och polisen och politiker ha stora vaxproppar i öronen och har väl aldrig hört så illa som nu.

  Jag vill ha en lag som kriminaliserar både att sälja och köpa sex. Sen får man ha en modell som passar Sverige. OCH vi MÅSTE ha en justieminister som inte räds frågan!

  Som det är nu går kvinnorna under och kan ändå inte komma hem om dom nu överlever. Dom kommer aldrig att fungera som människor då dom inte får någon hjälp vare sig här eller i hemlandet. Dör dom är det knappast någon som saknar dom ändå.

  För några år sedan gjordes en svensk dokumentär om en jättestor bordell i Tyskland. Först var det med öppen filmkamera sen med dold. Reportern filmade både prostituerade och torskar.

  Det var intressant för öppen filmkamera var allt tipptopp, alla var så trevliga och det var bra betalt och torskarna likadant men när det var dold kamera var det annat ljud i skällan. Då var detta en bordell där kvinnorna ändå hade bättre än på gatan.

  Även här på bloggen och på andra bloggar har jag prostesterat mot hallickarna som går fria och som knappt får några straff. Under flera år har jag debatterat denna fråga på olika forum bl.a. ett finlandssvenskt forum under flera år. Nu senast på Yle. Det händer ingenting ändå.

  Pedofili är på väg att avkriminaliseras likaså med våldtäkter och annat våld mot kvinnor och barn och allt hänger ihop och ingen kommer att göra ett piss mot traffickingen heller. Även övrig människhandel ökar även om jag inte jämställer det med trafficking på något sätt. Snart kommer man väl att kalla hallickarna för entreprenörer.

  Nu börjar gatuprostitutionen öka igen då internet inte är lika säkert längre. Och jag tycker att vi sviker kvinnorna på värsta sätt och så kommer det att förbli så länge vi har denna ”halvlag”.

  EU och Internet är ett jävla elände som också bidragit till det elände vi nu ser. På namninsamlingssidan som nu har närmare 90.000 namn och det ska bli intressant att se vad som händer med den listan om den skickas till politikerna.

  http://namninsamling.se/index.php?Namn=Namn&sida=2&nid=8062&fnvisa=namn

 8. admin skriver:

  Jo, kvinnor hotas på samma sätt i Sverige som överallt, att tjänar du inte ihop tillräckligt får du spö så där är det ingen skillnad, män är sig lika överallt. Kvinnor luras och kidnappas och hålls inlåsta i lägenheter överallt i världen. Kvinnor drogas för att klara av smärta både för fler torskar och för gängvåldtäkter.

  För min del är det helt OK att kastrera hallickar alltså på riktigt och fleråriga straff för torskar. Och alla hallickar som inte är svenska medborgare ska slängas ut på livstid.

 9. Shed Light skriver:

  Tack för redogörelse! Mycket intressant! Varför gör vi inte så idag? Fotar folk på väg till strippklubb (fortfarande i Vasastan…) och tar reg på bilarna i Rosenlund.

 10. admin skriver:

  Det borde bli en uppryckning när det gäller protester mot trafficking. Det behövs mer suffragetter som är ute och röjer. Men det kan vara lite riskabelt och man måste vara bra på att springa. 🙂

  I Helsingborg där jag bodde några år och var med i Grupp 8 i slutet av 1970-talet och vi var väl runt 10 stycken och vi stod utanför porrklubbarna och protesterade med stora plakat och gapade för full hals och störde. Dom flesta porrklubbar hade bordell längst in. Det räcker inte med att sitta på nätet och protestera även om det är bra också.

Kommentarer inaktiverade.