Ett nätverk av sadister/Paret som misstänks leda sexslavligan

Högt uppsatta män hittar varandra på nätet – för att förnedra kvinnor där “Kapten klänning”, där förre länspolismästaren Göran Lindberg haft en framträdande roll. Vilket jävla svin han är och han borde kastreras på riktigt! Och för säkerhets skull även kemiskt kastreras. Jag läste någonstans att när han släpps ut kommer han att vara farligare än någonsin och kanske våldta, tortera och mörda.

Ett sådant extremt kvinnohat! Och extremt små degenererade män. Eftersom det handlar om män med makt i olika grad så undrar jag hur många av dessa sexsadister har gått på riksinternat typ Lundsberg?

Internet har gjort detta möjligt med olika dejtingsidor och hemliga rum på forum typ Flashback.

Detta gör Göran Lindberg/”Peter” mot en flicka:

Men miljonären är inte ensam den här gången. En stund senare kommer en annan man till lägenheten – Peter. Efter en stunds oralsex gränslar Peter Marias ansikte och pressar sin rumpa mot hennes mun och näsa.
Maria kan inte andas.
När hon i panik försöker pressa bort honom håller han fast henne i armarna. Hårt.
– Ja, men ligg stilla då din hora, väser Peter.

Hittade varandra på nätet
Sex- och dejtingsajter som Bodycontact, ­E-kontakt, QX och Rosa sidorna.
I fallet med Göran Lindberg förekom det även flera kontakter på telefonlinjen Telefiket. Sexklubbarna Haga Video och Blue Vision. Flera av männen som ingår i nätverket har varit aktiva besökare på de två sexklubbarna i Stockholm.

Ett nätverk av sadister

Ett helt öppet EU och länder som Rumänien ett av dom mest korrumperade länderna i Europa. Jag förstår inte hur detta skitland har blivit godkänt? Det har bara inneburit en massa problem även inom annan människohandel som inom t.ex. byggbranschen.

En kvinna vågade som nu lever i skyddat boende och har fått tillfälligt uppehållstillstånd. Dom andra bara skickades hem då dom inte vågar vittna lever under dödshot. Det är skrämmande! Vad vet vi vad som händer dom, ingenting. Alla borde ha fått tillfälliga uppehållstillstånd oavsett om dom vittnar eller inte. Det är för jävligt och jag går nästan bananas hur man fullständigt skiter i dessa kvinnor. Det är därför jag vill ha en lag som gör det kriminellt att också sälja. Vi måste ha en lag som också skyddar dessa kvinnor på något sätt.

Paret som misstänks leda sexslavligan
Enligt kammaråklagare Eva Wintzell har de tvingat ett tiotal unga rumänska kvinnor att sälja sex i Stockholm, Göteborg och Oslo. Flera av kvinnorna förekommer även i en polisutredning som bedrivs parallellt av nordirländsk polis, enligt utredningen fraktades de nämligen fram och tillbaka mellan Stockholm och Belfast under den period som hallickarna härjade fritt.

Samarbetet mellan polisen i Stockholm och Belfast började då Stockholmspolisen utredde en tidigare så kallad prostitutionsring. Även där var enbart rumäner inblandade. I det dömdes fyra hallickar i tingsrätten för grovt koppleri till fängelse, från ett år och åtta månader upp till tre år och åtta månader.

Dom får ju för helvete inga straff!
Det lönar sig att sitta av dessa låga straff. Och många gånger tar en annan hallick över dom tjejer som finns kvar. Och detta jävla Internet!!

Målet var speciellt. Kunderna i Stockholm tog kontakt via internet-annonser. Ett callcenter i Bukarest svarade, via telefon eller sms. Via Google Earth skickade de sedan ut exakta koordinater till platserna där kunderna befann sig. I Stockholm väntade de prostituerade med chaufförer som körde runt dem i bilar direkt till kund – hela nätterna.
– Numera är det lättare att få hem en prostituerad än att få en pizza hemkörd efter klockan 24 i Stockholm. Och tyvärr är det bara att inse att efterfrågan tycks vara enorm, säger Per Hjort.

– Kvinnorna, ofta väldigt fattiga, blev lovade jobb och bra betalt när de “rekryterades” i Rumänien. När de kom hit tvingades de under hot och övervakning att prostituera sig. Men väldigt få av dem fick mer än husrum, mat och cigaretter. Att bara en av dem vågar vittna om vad de utsatts för är en viktig signal. Den säger allt om deras rädsla.

Den 20-åriga kvinna som trots alla hot om våld valt att ställa upp lever nu gömd någonstans i Sverige. Hon har fått tillfälligt uppehållstillstånd och får hjälp med uppehället. Polisen jobbar fortfarande hårt på att försöka få fler av de kvinnor som utnyttjades att ställa upp. De är tillbaka i Rumänien och är enligt polisen livrädda; dels för dem som styrt prostitutionshärvan, men också för hallickarnas familjer, som inte sällan är inblandade i de “affärer” som görs.

– Torskarna tar oerhörda risker, de betalar gärna 500 kronor extra för att slippa kondom och äventyrar även sina sociala relationer och i vissa fall även sina yrkeskarriärer. I bästa fall får de en halvtimme för 1.500 kronor innan de åker hem till sina familjer.

– Sedan sitter de här och gråter, ber oss förstå, tänka på deras familjer och kasta anmälan i papperskorgen. Det är oerhört märkligt och svårt att förstå vad de får ut av att köpa sex av de här kvinnorna, säger Ann Martin, som träffat många sexköpare under de utredningar hon gjort.


Ja, det är synd om dom små stackarna! Dom får ju bara några dagsböter så vad lipar dom över? Djissus Kraist!! Det är också en del i det hela, familjerna! Tänk att ha en partner som köper och utnyttjar en kvinna, kanske brutalt utan kondom och en i raden av alla dessa torskar, vad utsätter dom inte sina partners för! Och partnern/frugan vet ingenting. Cyniskt och ondskefullt!

Paret som misstänks leda sexslavligan

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Kultur, Politik, Rättssystem, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Ett nätverk av sadister/Paret som misstänks leda sexslavligan

  1. noboytoy skriver:

    Torskarna blir mycket milt behandlade men tycker ändå synd om sig själva. De får posten, alltså alla papper kring brottet som de har begått, skickad till valfri adress. Detta för att inte frun och barnen, via familjens egen brevlåda, skall få veta att mannen/pappan betalar för att få runka av sig i unga kvinnors kroppar. Vilka andra brottslingar har den möjligheten?

    Sen får torskarna någon tusenlapp i böter i straff och eftersom de inte har några problem med att betala för köpe-runk, så kan de knappast gnälla över det heller.

  2. admin skriver:

    Kan det för dessa perverterade män vara en kick att komma hem till frugan och ha sex efter ett besök hos en sexslav? Jag kan snart tänka mig vad som helst om dessa äckliga galtar.

Kommentarer inaktiverade.