Sänkt skadestånd för sex-uthängd

Sverige blir bara mer perverterat för varje dag som går. Vad är det för puckon som sitter i våra domstolar!!??

Står det i lagboken att vi måste acceptera att bli uthängda med sexvideos på nätet av oss utan vår vetskap för att det är alltmer socialt accepterat!!??

Hon tilldömdes 130 000 kronor i skadestånd sedan den 17-årige dåvarande pojkvännen filmat när de hade sex och utan hennes vetskap lagt ut filmen på pornografiska internetsidor.

Nu sänker Göta hovrätt summan till 25 000 kronor och skriver bland annat att det blivit ”ALLTMER SOCIALT ACCEPTERAT ATT VARA MYCKET ÖPPEN OCH UTÅTRIKTAD AVSEENDE SINA SEXUELLA VANOR”, skriver Dagens Juridiks nätupplaga.

Skaraborgs tingsrätt skrev i sin dom att det framkommit att hon har identifierats på filmen. Rätten dömde pojkvännen för grovt förtal till ungdomstjänst och 130 000 i skadestånd för kränkning samt 6 000 för sveda och värk.

Hovrätten jämför med ersättningar som utgått vid andra slags brott och sänker summan, men låter den för sveda och värk kvarstå. Vidare skriver hovrätten att flickvännens ansikte torde vara obekant för de flesta som tittat.

Rejält sänkt skadestånd för uthängd flicka – “alltmer accepterat att vara öppen med sina sexvanor”

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Sänkt skadestånd för sex-uthängd

  1. noboytoy skriver:

    Kvinnor skall väl helt enkelt ses på som mäns allmänna egendom och inte få ha vare sig ett privatliv eller kroppslig och själslig integritet, ifred från män? Kvinnor måste lära sig att deras kroppar är till för män, oavsett vad, och sluta genera sig över att det sprids nakenbilder och sexfilmer på dem inför hela världen att se?

  2. admin skriver:

    Detta är helt absurt! Är detta Sverige? Jag tycker att det mer och mer börjar liknar något arabland. Det går fort nu. När blir det så att kvinnor fängslas när dom blir våldtagna?
    Det känns inte så långt borta. OCH det ÄR internet som bidragit mycket till detta.

Kommentarer inaktiverade.