Kalla fakta – Ung, snygg och torsk

Ja, så blir det när det inte blir några påföljder mer än böter och svinen går fria och behöver inte tala om för sina fruar/sambos att dom köper kvinnor som dom tömmer sig i.

Ett slödder visade till och med bilder av sin familj, fru och barn för kvinnan han köpt.

Torskarna skickade bilder av sig själva och visade sina riktiga namn vid köp via mejl då förstår ju var och en att det är helt riskfritt att köpa kvinnor som en vara att kränka och känna makten genom att det är han som bestämmer hur ”varan” ska hanteras och förnedras. Samtidigt förnedrar dom sig själva men så långt ser inte idioterna. Vilken kvinna vill ha en torsk? Vilken kvinna vill att en torsk ska vara en far?

Varför använder dom inte sexhjälpmedel? Det finns ju vaginor i silikon att köpa och varför använder dom inte handkraft? Jo, för dom vill förnedra och dom vill känna makt även om dom visar foton på familjen, sååååååå gulligt. Dom vill på något sätt straffa den som finns hemma. Denna hemlighet stärker tydligen slöddret. Jag kan minsann!

”Joel” och ”Simon”. Öhhhhhhhh!! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt dessa Ufon. ”Simon” ville tömma sig innan han gick på krogen och ”Joel” sket fullständigt i sin familj när han tömde sig. Dom här äcklen ser kvinnor dom köper som ett slags latriner. Två fega kräk som satt med hood-jackor och med förställda röster.

Polisen som var med i programmet sa att det behövs fängelse för då blir det allmänt gods och vem som helst kan se vilka dom är. Och jag undrar jag vilka fruar/fästmör som stannar kvar då.

Unga killar typ dom som sitter på Flashback tycker att det är en kul grej och kör på för tusan. Vad kommer detta från? Jo, alla dessa sexmissbrukare som inte klarar av verkligheten längre, dom som smiter från allt ansvar, dom som är det fegaste av fegaste, dom idioter som tror att en prostituerad idag liksom ingår i torskarnas familjer och säljer sig för nöjes skull och tror i sin enfald att kvinnorna gillar att sälja sig till 10-15 torskar per dag och gillar att se så torskarnas familjebilder.

Slöddret är ju för f@n idioter allihopa! Flashback är väl en av dom största sajter som kör med koppleri idag. Även här är Internet en gödseltank som sprider sin dynga. Och värre och värre tycks det bli.

Kvinnorna då, jo dom kommer främst från Rumänien, hitlurade och tvingade till prostitution.

Kalla fakta TV4 har granskat sexköp och upptäckt att de män som köper sex är både yngre och mer aktiva än vad som tidigare varit känt. Bara i Stockholm äger mer än en kvartsmiljon sexköp rum årligen. Hitills har ingen dömts till fängelse för sexköp, ett brott som oftast ger böter om det upptäcks.

Om man då räknar om varje sexköp kostar 1500:- blir det 375000000 kronor och då vet vi inte mörkertalet. Och detta bara i Stockholm!! 375 miljoner kronor.

Såhär tycker jag att vi ska göra med kräken!

Det här inlägget postades i Feminism, Film, TV och Media, Foto, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.