Test pekar på att Arafat förgiftades

Det är klart att han har blivit. Det trodde man redan för många år sedan. Jag är absolut säker på att Israel har ett finger med i detta spel och att dom nekar tycker jag inte är konstigt alls. Dom ljuger precis som sin storebror USA. Ingenting som Israel säger kan man inte lita på för en sekund. Arafat var en nagel i ögat på högerextremisterna i Knesset.

Yassir Arafat hade minst 18 gånger så mycket radioaktivt polonium i kroppen som normalt när han dog. Analysen av den palestinske ledarens kvarlevor stärker misstankarna om att han kan ha blivit förgiftad. Men Israel anser att den nya undersökningen liknar en såpopera.

När Yassir Arafat dog i Paris den 11 november 2004 var den officiella dödsorsaken stroke, men det dröjde inte länge innan det började gå rykten om att han hade blivit mördad.

Förra året visade tester att den palestinske ledaren hade onormalt höga halter av det radioaktiva ämnet polonium-210 i kroppen när han dog. Ett schweiziskt institut hade på uppdrag av tv-kanalen al-Jazira undersökt Arafats kläder, tandborste och schal som bar spår av hans blod, svett, saliv och urin.

Änkan Suha Arafat bad då de palestinska myndigheterna att gräva upp makens kvarlevor ur graven i Ramallah, vilket senare gjordes.

Test pekar på att Arafat förgiftades

Dom har tagit död på palestinier flera gånger. 2010 i Dubai där Mossad stal identiteter och mördade Hamasledaren Mahmud al-Mabhuh. Denna person hade ingen framträdande roll inom Hamas och mordet ska vara en varning till Obama att Mossad kan göra vad som helst överallt i världen. Jodå, inget förvånar mig längre. Israel har också lönnmördat framstående forskare i Iran för att Israel och USA har fått för sig att Iran framställer kärnvapen. USA och Israel är precis samma skit fast i olika högar.

12 januari 2010, dödas Masoud Ali Mohammadi av en fjärrutlöst bomb i en motorcykel som parkerats bredvid hans bil. Västexperter pekade ut Mohammadi som en av Irans främsta kärnforskare.

29 november 2010 mördades Maajid Shahriari när en motorcyklist fäste en magnetbomb på hans bil under körning. Han var professor i nukleär fysik.

Samma dag attackerades en expert på nukleära isotoper, Fereidoun Abbasi, med en bomb fäst på hans bil. Abbasi och hans fru upptäckte motorcyklisten och fattade misstankar. De hann kasta sig ur bilen. Båda skadades men överlevde.

23 juli 2011 lönnmördades fysikern Darioush Rezaei. Han sköts i halsen utanför dotterns daghem i östra Teheran.

Förutom avrättningarna har Iran utsatts för virusattacker som slog ut datorerna vid anrikningsanläggningen. En mystisk explosion inträffade på landets största robotbas och dödade en av de främsta experterna.

Mystiska lönnmord på Irans kärnexperter

Mossad har också tidigare stulit identiteter bl.a. från Kanada för att utföra lönnmord.

Dubaipolis: Mossad bakom mordet

Det här inlägget postades i Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.