Det är svårt att bli av med kackerlackerna

Ett nytt kriminellt mc-gäng är på väg att etablera sig i Danmark, Satudarahs. Jag tror att det är dags att förbjuda dessa grovt kriminella som gör livet till ett helvete. Fri föreningsrätt i all ära men det borde inte gälla för dessa ointelligenta grobianer som bara kan ett språk och det är våld, hot och mord. Det är dags att förbjuda klubbmärken och det är dags att förbjuda dessa ligor på hoj. Dom förstör för alla seriösa mc-åkare.

Vad tusan är det med dessa ondsinta personer? Dom måste vara skadade i hjärnan på något sätt. Det skulle vara mycket intressant att se hur dessa personers barndom har sett ut, hur många har ADHD eller andra syndrom som gör att dom har stor brist på empati eller ingen alls och att dom måste hela tiden bevisa någonting. Maktgalna, revirgalna och äckliga.

Hur gick det med Vagos? Blev Nykvarn av med skiten? Sverige borde också se över om det är rimligt att ha fri föreningsrätt för grovt kriminella som Hells Angels, Bandidos, Red Crew och vad dom nu heter alla. Man kanske borde förbjuda alla klubbar oavsett.

Här är motståndet mot den nya mc-klubben
Motståndet mot den holländska mc-klubben Satudarahs etablering i Danmark hårdnar.
Ett stort rött hus i Gladsaxe norr om Köpenhamn pekas ut som klubbens nya högkvarter.
– Fullständigt oacceptabelt, säger kommunens borgmästare.

Vill förhindra klubben
Det är i samband med att Satudarah MC:s planer på ta över huset i Bagsværd blivit kända som politikerna i Gladsaxe reagerar.

– Fullständigt oacceptabelt att en internationell mc-organisation bosätter sig så tätt inpå annan bostadsbebyggelse, bland annat ett barndaghem, säger Gladsaxes borgmästare Karin Søjberg Holst (S) till Ekstrabladet.

Hon berättar att kommunen arbetar för högtryck för att hitta alla möjligheter att förhindra Satudarah från att etablera en befästning på adressen.

– Vi vill inte ha dem där och kommer att undersöka på vilka sätt vi kan göra livet surt för dem, inom lagens råmärken.

Nya riktlinjer
Borgmästaren hoppas mycket på de nya, strängare riktlinjer för ligor och mc-klubbar som Folketinget annonserat att man kommer att föreslå.
Det råder föreningsfrihet också i Danmark, men Karin Søjberg Holst menar att det inte med automatik omfattar etablering av klubbhus på adresser där de skapar stor otrygghet. Och att det inte tillåter uppsättning av höga plank och stängsel runt fastigheten.

Här är motståndet mot den nya mc-klubben

Är detta något avskräde från Sydamerika? Fy F@N! så äckliga dom ser ut.

Men hallååå… Vissa av dom borde sitta på hemmet och lulla. Och så dessa supporterklubbar också. Jag gissar på att 95% har suttit inne för grova brott.

Det här inlägget postades i Boende, Kriminalitet, Kultur, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Det är svårt att bli av med kackerlackerna

 1. leif söderlund skriver:

  Helt otroligt! Kan inte ett samhälle bestående av någorlunda vettiga komma på nåt sätt att handskas med detta avskum?
  OK, låt dom hållas men spärra av området, låt alla som bevisligen har ett IQ lägre än skonumret komma in men låt ingen komma ut.

 2. admin skriver:

  Den var bra ” IQ lägre än skonumret”
  Nej, jag förstår inte hur ett samhälle som kallar sig demokratiskt tillåter denna skit som aldrig har gjort ett ärligt arbete utan hotar folk dessutom mutar dom till sig förtidspensioneringar.
  För några år sedan fanns det en kvarterskrog på Hisingen i Göteborg som drevs av ett invandrat par. En dag kom det in ett par grobianer som ville “beskydda dom” men paret sa nej. Mannen blev misshandlad men han sa fortfarande nej efter ett tag brann hela restaurangen ner. Då ville inte restaurangparet mer utan dom la ner allting.

  Ska det vara så i Sverige? Alla vet ju vilka dom var. Paret anmälde till polisen men det hände ingenting vad jag kommer ihåg. Nu kommer jag inte ihåg om det var Hells Angels eller Bandidos men det är samma skit fast i olika högar.

Kommentarer inaktiverade.