Amazons varor ska levereras med drönare

Djissus Kraist!! Jeff Bezos våta dröm! Jaja, kanske redan 2015 ska vi ha en massa minidrönaren flygandes runt med hemleverans då eller…. Nu gäller detta USA än så länge och Luftfartsverket ska säga sitt.

Vem står bakom Amazon? Jag har skrivit om det tidigare och det är en AIPAC-medlem vid namn Jeff Bezos som också finns i ADL. Detta gäng som har gapat i tid och otid om den Nya Världsordningen, vi ska ta över världen. Jojo, ni ultrasionister är på god väg och under tiden producerar ni hatbloggar mot muslimer och skapar så mycket hat så IQ-befriade personer på t.ex. Flashback bara suger åt sig. Nyligen hittade jag en hatblogg på debatten.fi av en ultrasionistisk lobbygrupp.

Om nu detta går igenom då kan man fråga sig vad ÄR det egentliga syftet? Amazon är inte precis ett fattigt företag och Jeff Bezos är mångmiljardär. Om det kommer en liten drönaren på farstutrappan och när du öppnar dörren så registreras allt, ditt ansikte, ögonfärg, längd, vikt m.m. Hur många kommer då att handla av Amazon?

Om det någonsin skulle bli aktuellt i Sverige så får folk ta på sig burkan när dom går utanför dörren. Själv skulle jag aldrig komma på tanken att köpa något från Amazon och jag har eller aldrig köpt något därifrån..

Ska förkorta leveranstiden
Enligt AFP säger Jeff Bezos att han snart hoppas kunna skicka ut en mini-armada av drönarna. Och att leveranstiden ska kunna förkortas avsevärt med hjälp av det nya systemet.
– Vi kan göra leveranser inom en halvtimme … och vi kan bära föremål på upp till 2,3 kilo, vilket täcker 86 procent av de varor som vi levererar, säger han.
Men det är inte säkert att Bezos planer blir verklighet. Den federala luftfartsmyndigheten, FAA, har ännu inte godkänt användandet av kommersiella drönare i USA.
Jeff Bezos tror att Amazon kan börja leverera med drönare som tidigast 2015.

Amazons varor ska levereras med drönare

Det här inlägget postades i Boende, In the air, Internet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Amazons varor ska levereras med drönare

  1. noboytoy skriver:

    Herregud, alltså? Vart är världen på väg? Drönare som kör hemleverans? Man baxnar.

  2. admin skriver:

    🙂 Jo, man kan baxna för mindre. Även militären har ju haft dom mest fantastiska projekt med bl.a. insektsdrönare.

    Om det går igenom i USA kan man hoppas att folk blir lite tveksamma till denna metod då syftet säkert är något annat.

Kommentarer inaktiverade.