Dom “riktiga” hemmafruarna

Dessa “Real housewives” har gått på TV i många år men jag har inte tittat på något av dom mer än några avsnitt av den svenska säsong 1. Nu har jag tittat på några avsnitt av “Real housewives of New Jersey”. Jag höll på att få slag. Dom går ju i flera kanaler dessa hemmafruar från olika platser. Om folk sitter och tittar på detta dagarna i ända så måste dom ju bli helt dumma i huvudet.

Dessa fruar med italienskt ursprung, helgalna får utbrott hela tiden och gör inget annat än gapar är gôrtaskiga mot varandra och dom bara dricker och är oförskämda. Fullständigt obildade och har inte en aning om hur man beter sig o.s.v. Ett av paren ser jag som ett typiskt prostitutionsäktenskap då hon varje gång mannen blev sur la upp sig och det spelade ingen roll var någonstans tydligen och fast hon inte ville.

Det jag såg var på en fest då dom gick in bland vinrankorna så att alla kunde se. Och matriarken i familjen sa, att hon tyckte synd om kvinnan som hade det så här varje dag. Mannen ett praktsvin! Det liksom fanns en sfär av maffia över det hela. Inom familjen finns strippklubbar, vingårdar och restauranger.

Jag har också sett ett avsnitt av “Geordie shore” på MTV! Och denna skit sitter ungdomar och tittar på! Det är inte konstigt om ungdomar tappar alla hedersbegrepp. Dom som deltar ser jag som trash. För så mycket bråk och vandalism och dom super som svin hela tiden och så mycket sex inför öppen ridå är sanslöst. Och ungdomar tar efter! Är dom så värst intelligenta i dessa realityserier? För vilken vettig människa skämmer ut sig på detta sätt.

Dom här reality-serierna får ju inte TV gratis och det skulle vara intressant att veta vad familjerna får betalt för detta? Och även skiten som går på MTV.

Såhär ungefär verkar det vara hela tiden.

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Internet och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Dom “riktiga” hemmafruarna

 1. noboytoy skriver:

  Ja, herregud, alltså. Jag har tyvärr råkat se några av de där hemmafru-avsnitten (de finns ju på alla kanaler dygnet runt) men inte Geordie Shore. Hemmafruar (i alla fall i USA) verkar ha blivit fullständigt galna, om nu de här kvinnorna skall vara representativa för hemmafruar? Nog för att vi vet, att hemmafruar generellt är olyckligare än andra kvinnor men uppenbarligen förlorar många hela förståndet också? Lärdom – bli aldrig hemmafru, du kommer att bli galen.

  Jag råkade även kolla på första avsnittet av Paradise Hotel och det var ju så häpnadsväckande att jag var tvungen att se två avsnitt till, i rent “utbildningssyfte” om hur ungdomar beter sig idag.;)

  Efter att ha utbildat mig i detta ämne en stund, fick jag nog, blev fullständigt deprimerad och försökte intala mig att dessa ungdomar på Paradise Hotel, inte är representativa för ALLA ungdomar av idag.

 2. admin skriver:

  Jag läste igår om paret på bilden att dom nu är åtalade för olika sorters bedrägerier och fälls dom utvisas han tillbaka till Italien då han inte är amerikansk medborgare. Denna stora italienska familj med systrar och bröder och kusiner och ungar har hemhjälp och städhjälp och visst så har den ena systern ett café eller liknande och är duktig på att baka. Matriarkens familj står för strippklubbarna och restaurangerna. Jag läste att männen slåss mellan varven en man slår sin fru och han på bilden är definitivt alkoholist.

  ALDRIG att jag skulle vilja ha ett sådant liv. Dessa italienska mansgrisar där även en av döttrarna arbetar som strippa. Vilket deprimerande liv.

  Paradise hotell har jag aldrig sett. Det har väl också gott i en massa herrans år.

Kommentarer inaktiverade.