Nätjättarnas krav: Sluta snoka, NSA

NSA har fått utstå en kritikerstorm sedan Edward Snowdens avslöjanden.Nu sätter flera nätjättar, däribland Google och Facebook, ner foten i ett öppet brev till Barack Obama, skriver AP.
Kravet: Skrota snokandet.

Nätjättarnas krav: Sluta snoka, NSA

Det var det värsta! Några av dom största snokarna ÄR Google, Facebook och Twitter. Dom har ju skickat den information som NSA har bett om och Google och resten spionerar också på sina användare och lagrar uppgifter. Vilket jävla hyckleri!

Bara att se vilka som har startat Google och Facebook! När den ena pusselbiten efter den andra läggs på plats och motivet börjar synas så förstår jag hur hela detta samspel ser ut och jag kan också se vilket målet är.

Ser man varje pusselbit var för sig kan det tyckas att det är en bagatell men man måste gå ner till 60-talet och se hur amerikansk militär utvecklade internet och vem som tryckte på ON-knappen då vanligt folk fick tillgång till internet och hur fort allting har gått från 1995 då internet blev tillgängligt för vanligt folk i Sverige och till hur det det ser ut idag.

Google är i stort sett ensamma på marknaden och vi har Google-Earth, Google-Maps, snart på var persons öron Google-glasögon, Amazon vill leverera böcker med robotar som givetvis också spionerar. Snart blir Google en betaltjänst eller ett tillägg där du ger ut hela din information på din dator. Som App finns ju redan. USA krigar med drönare som styrs via internet o.s.v. o.s.v.

Men det som är mycket, mycket värre idag är den vidöppna dörren från Sverige till USA och det är fruktansvärt otäckt. Och att det nu också kommit fram att Rysslands militärövning senast var riktad mot FRA. FRA ligger väl på Gotland. En vacker dag kanske inte Gotland finns längre och vad händer då? Jag tror inte att Putin är rädd för någonting och säkert har han några vänner från forna Sovjet. Det dyker hela tiden upp nya uppgifter från Snowden via någon journalist.

Och när USA som påtryckare och kanske till och med var med och skapade FRA för att underrättelsen i Sverige till USA skulle gå smidigt som möjligt med sina egna agenter direkt på plats i FRA så skulle inte jag bli ett dugg förvånad. Är det så orimligt när Bildt anklagas för att vara spion? Nej, det tycker inte jag. Och då för USA:s räkning såklart. Vad har Sverige fått betalt för detta kan man undra?

Då tänker jag igen på dom egyptiska män som blev kidnappade mitt i natten av ett chartrat plan av CIA. Finns det något samband? JA, säkert och hur många personer har försvunnit på detta vis som vi inte har en aning om. Oförklarliga olyckor/självmord för det är CIA bra på.

Dessa egyptier var dessutom helt oskyldiga och dom skickades till USA:s outsourcade tortyrfängelser i Egypten. Dessutom var det en ren tillfällighet att detta plan uppmärksammades av två flygplansentusiaster. Hur många sådana här transporter har gjorts?

Advokater: CIA torterade i Polen
Fångarna kidnappades av amerikanska underrättelsetjänsten CIA och torterades i ett polskt fängelse.Det påstår två advokaterna som anklagar Polen för brott mot mänskliga rättigheter.Fallet ska nu avgöras i Europadomstolen för mänskliga rättigheter i Strasbourg.
Före detta CIA-anställda har berättat för nyhetsbyrån AP att fängelset i Polen drevs från december 2002 till hösten 2003. Människorättsorganisationer hävdar att minst åtta terrormisstänkta transporterades dit men dåvarande presidenten Aleksander Kwasniewski och förre premiärministern Leszek Miller förnekade båda att fängelset existerat.

Advokater: CIA torterade i Polen

Det är inget nytt för det finns outsourcade fängelser av USA på flera ställen i världen. Polen har varit misstänkt länge och även i Irak på brittiskt område.

Har vi nu en storkonflikt i sikte och Sverige som ett slagfält som man även trodde under 50-talet att Sverige skulle bli då vi ligger så strategiskt till. Idag ter sig ingenting omöjligt för mig när USA vill ha en ”NY Världsordning”. Och det är tre parter som slåss om den Nya Världsordningen och det är Scientologerna, Mormonerna och AIPAC/ADL. Den som är aggressivast och har mest kapital vinner. En liten elit styr västvärlden.

Dessa hemliga nätverk av världens allra mäktigaste sitter och planerar som t.ex Bilderberggruppen som har ett årligt möte med 120–150 inbjudna deltagare som representerar den globala makteliten inom affärs- och industrivärld, media och politisk verksamhet.

Kina rustar upp, Nordkorea rustar upp och alla på den halvan rustar upp. Rymden slåss USA och Kina om. Det är ju rena rama vanvettet det som sker i världen nu och männen blir allt galnare och allt mer maktberusade. Och i USA är det Gud och hans avbilder som bestämmer.

Jag är inte så förvånad detta med Smartphones för det ligger i hela den “Stora Planen” att övervaka alla och kolla folks mejl och samtal, vilka folk har kontakt med, var folk finns placerade i geografin och kan följa en specifik person genom mobilens gps. Jag läste att NSA är särskilt uppmärksamma på folk som slår på sin mobil och ringer ett samtal och sen stänger av sin mobil igen.

Och detta med Appar där tillverkarna har tillgång till folks hela liv och kan gå in i personens mobil och ändra på både inställningar och ta bort saker. När jag läste villkoren för att använda Instagram och några andra Appar så tänkte jag, har folk ingen koll alls på hur dom övervakas!!?? En argumentation är, att jag har inget att dölja! Kanske inte nu men du registreras och det du skriver på Facebook registreras o.s.v. NSA och hela den skiten behöver inte ens anstränga sig för då dom får allt serverat på silverfat. Men i en framtid kanske du är en av dom som försvinner i någon mystisk olika eller ett självmord som CIA sysslar med idag och har sysslat med så länge dom har funnits. T.ex. Barna Jack, Michael Hastings och Steve Kangas.

Hur står det till med Telia? Går det att lita på det företaget som verkar så korrumperat och finns i dom mest korrumperade länder i forna Sovjet och bedriver något slags hångel där.

Det är så att jag önskar att Huxley och Orwell hade sett denna utveckling för den är sju resor värre än det dom beskriver i ”Du sköna nya värld” och ”1984”. Och hur det snart kanske finns möjligheter att ändra människans DNA och att odla nya typer av mat där Monsantos antar jag ligger i framkanten då dom har ropat ut till hela världen att dom ska ta över livsmededelsförsörjningen. Det finns i USA företag som har patent på folks DNA.

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, In the air, Internet, Kriminalitet, Kultur, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.