Uppdrag granskning/NSA/FRA

Jag är inte ett dugg förvånad vad som framkommit och ALLA politiker ljuger sig blåa och det spelar ingen roll var dom kommer ifrån. Obama ljuger, våra svenska politiker ljuger! Vem ska man lita på? INGEN!!

Efter att sett ”Uppdrag granskning” är jag inte ett dugg förvånad även om det är värre än jag har trott.

FRA hackar datorer – topphemligt projekt med NSA

I riksdagen förnekade FRA:s generaldirektör Ingvar Åkesson att FRA ägnade sig åt att hacka sig in i datorer genom så kallad ”aktiv signalspaning”. Men dokument från Edward Snowden visar att det är just vad FRA gjort i samarbete med amerikanska NSA.

Innan svenska riksdagen för några år sedan antog den så kallade FRA-lagen, som innebär utökade befogenheter för FRA att signalspana, förekom rykten om att FRA med lagen inte bara passivt vill hämta in det som passerar i tele- och datanäten utan även ägna sig åt så kallad ”aktiv signalspaning”, det vill säga dataintrång. Därför kallades FRA:s generaldirektör Ingvar Åkesson till en utfrågning i Försvarsutskottets lokaler i riksdagen den 13 maj 2008.

– Den viktigaste frågan som jag ställde personligen var om FRA hade någon aktiv signalspaning. Och på den frågan svarade FRA-chefen nej, säger Peter Rådberg (MP), ledamot i Försvarsutskottet.

FRA hackar datorer – topphemligt projekt med NSA

Jag har varit politisk intresserad och politiskt aktiv under hela 70-och 80talet och blivit avlyssnad på telefonen då jag var aktiv i KFMLr, FNL, SWAPO och även aktiv inom kvinnorörelsen som Grupp 8. Men då var det SÄPO.

Jag vet inte hur många gånger jag har sagt under dom senaste åren om Internet och dess syfte. Ikväll sa en amerikansk journalist gömd i Brasilien precis det jag har hävdat, att Internet var något som var bra från början men som nu blivit ett verktyg för förföljelse, hat, övervakning och registrering. Sen försöker USA att försvara sig med att detta är sättet att få tag på terrorister, BULLSHIT!!

Men som alltid när det gäller USA så gör dom aldrig något för att vara hyggliga. USA har ALLTID en baktanke med allting. Och det ser vi nu tydligare än någonsin.

Att det dessutom begåtts och säkert begås spektakulära mord/självmord som på den senaste tiden dataexperten Barna Jack (pacemakern), krigsreportern i Afghanistan Michael Hastings och oegentligheter där Steve Kangas var på väg att avslöja smutsiga affärer med Bill och Hillary Clinton m.fl. ur toppskiktet.

Men syftet och målet med internet var klart redan från början under 60-talet även om USA har gått på några nitar under åren som dom kanske inte hade räknat med som Julian Assange, Bradley Manning och Edward Snowden den sistnämnde den allra ”farligaste” och mest förödande för USA och FRA.

Jag vet också att jag övervakas bl.a. av Israel. Israel är mycket på min blogg men jag blockerar allteftersom. Israel gillar ju inte mig och det har jag full förståelse för. I allafall så har jag sett att dom kört med portscanning vilket innebär att dom försökt hitta en bakdörr. Dom senaste dagarna har någon försökt att ”förgifta” min blogg med en ”poison link” ett antal gånger av ett företag som AIPAC står bakom. Målet? Att radera bloggen såklart eller på annat sätt ta över den.

Israels portscanning

När jag använder sammanslutningen AIPAC så innebär det, att dom medlemmar som finns i AIPAC finns i näringslivets toppskikt och inom politiken och dom driver stora företag och deras syfte är att nästla in sig överallt och att påverka politiker. ”Starbuck” vill ta över Stockholm jodå men dom vill ta över hela Sverige och konkurrera bort alla andra och med det kapitalet bakom sig kanske dom lyckas.

Dessa ultrasionister i toppskiktet går inte klädda i för korta byxor, korkskruvar vid öronen, för små hattar och i morgonrocksliknande kappor. Vi festligare tillfällen med ett pälsbeklätt kvarnhjul på huvudet.

Ultrasionister i toppskiktet ser ut som vem som helst i sina direktörskostymer. Dom är mäktiga, dom har hur mycket pengar som helst och AIPAC är den största och mest inflytelserika och aggressiva lobbygruppen som finns och dom finns i Sverige lika som dom finns i Bryssel.

Sen finns ADL som också är en aggressiv lobbygrupp men inriktar sig på att dammsuga samhället på sådant som kan antas vara antisemitiskt och går då direkt till attack. Det har vi sett många exempel på framförallt i Malmö.

Vi har även en annan ultrasionist i Lund som sprider sina lögner om muslimer i sin blogg, hon till och med ljuger sig blå om ett mord som aldrig har hänt där hon smutskastar muslimer som förövarna och hon heter Madeleine Moberg. Hon påstår också att hon är släkt med Vilhelm Moberg och att hon ska föra hans verk vidare. Han skulle vända sig i sin grav om han kunde. Men jag kommer till henne.

Det var inte så länge sedan sionisterna försökte med att byta namn på Arlanda till Marcus Wallenberg International Airport. Stor artikel i DN. Fy f@n säger jag. När vi har vår egen Harald Edelstam som ett mycket bättre alternativ som också kallades för ”Svarta nejlikan”. Edelstam räddade många från Chile, han räddade många judar och motståndsmän under kriget. Inte får han något erkännande för det utan judar ska ha den största offerkoftan. USCH!!

Det här inlägget postades i Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.