Snowden/Greenwald/Assange/Manning

Jag har hela tiden hävdat att om Julian Assange kommer till Sverige blir han överlämnad till USA.

Jag kan inte för mitt liv begripa varför inte Sverige kan ta detta via länk så man får det ur världen om han är skyldig eller inte till sexuella övergrepp/våldtäkt. Det är helt sanslöst.

Julian Assange är förvisso en skitstövel men detta tycker jag inte är rätt att han har behövt sitta dessa år frihetsberövad. Detta handlar mer om prestige.

Varför var Hillary Clinton här i Sverige när J.A. skulle släppas ut ur fängelset? Flög hon med Air Force One? Så enkelt att bara plocka med sig honom tillbaka till USA. USA skiter fullständigt i om han är misstänkt för sexbrott eller inte. Han är en förrädare punkt slut.

Att USA hotar journalister med årtionden i fängelse eller mer för att de publicerar material som de har fått från sina källor är extremt oroväckande. Att en åklagare i Sverige håller en sådan journalist inspärrad år efter år på en liten ambassad i London (med hjälp av en europeisk arresteringsorder) i stället för att åka dit och förhöra honom är en skandal.

Risken är stor att Sverige utlämnar Assange till USA

USA ljuger om allting så det går inte att lita på någonting som kommer därifrån. Att ljuga, mörka och lönnmörda är USA:s specialitet.

Nu när vi har fått det bekräftat att Sverige ligger som ”flickorna i Slottsskogen” inför USA och vad dom vill får dom och betalar för det och att Obama var här i september och hade nån skit för sig så kan vem som helst räkna ut med hålfötterna att så fort J.A. satt ner sin fot i Sverige hade han blivit gripen och förd till USA på sekunden.

USA vet inte vad ordet mänskliga rättigheter betyder då dom utövar tortyr regelbundet och mördar människor som dom misstänker är terrorister eller tänker avslöja USA:s vidrigheter både på hemmaplan och som nu senast med drönarattack i Jemen där helt oskyldiga människor mördades.

Medan dom själva framställer sig som rättrådiga och anklagar som t.ex. Kina för att kränka mänskliga rättigheter. Det hela blir liksom in absurdum och helt groteskt!!

Idag vet vi alla att Bradley Manning har torterats i fängelset och han fick 35 års fängelse då kan vi räkna ut att både Julian Assang och Edward Snowden inte skulle behandlas med några silkesvantar.

Den person som hjälper Snowdon, Greenwald gömmer sig i Brasilien som med jämna mellanrum läcker dokument från Snowden.

”Risken är stor att Sverige utlämnar Assange till USA”
Förundersökning mot Wikileaks. Julian Assanges asyl på Ecuadors ambassad i London beskrivs felaktigt som en flykt från sexbrottsmålet i Sverige. Han är villig att samarbeta i brottsutredningen. Men reser han hit löper han en verklig risk att utlämnas och dömas till ett hårt straff i USA, skriver tre Assange-advokater.

Expressens ensidiga journalistik är typisk för hur Assange behandlas i Sverige. Ingen tar reda på fakta. Alla basunerar samma budskap: ”Han gömmer sig på ambassaden för att undvika åtal för sexbrott i Sverige.” Detta är felaktigt. Fakta ser ut så här:
Chelsea (tidigare Bradley) Manning dömdes i augusti i år till 35 års fängelse för att ha överlämnat en enorm mängd dokument till Wikileaks. FN:s särskilda tortyrrapportör bedömde behandlingen av honom under häktestiden som inhuman och kränkande.

På grund därav pågår sedan 2010 även en förundersökning mot Wikileaks. I USA tillämpas ett så kallat grand jury-förfarande i brottmål. En jury prövar om tillräckliga skäl för åtal föreligger. Mycket talar för att en grand jury redan beslutat om ett hemligt åtal mot Assange.

Risken är stor att Sverige utlämnar Assange till USA

NSA-topp överväger Snowden-amnesti
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Detta är typiskt USA att komma med ett sådant förslag av Rick Ledgett en person som arbetar med läckorna. Tror dom att Snowden är helt dum i huvudet eller nåt? Den farligaste av dom alla enligt USA är naturligtvis Snowden då det han har avslöjat är det värsta tänkbara och om dom fick honom fast finns bara två alternativ, att mörda honom eller skicka honom till ett outsourcat tortyrfängelse i ”god” USA anda. Varför lönnmördade USA Barna Jack, Michael Hastings och Steve Kangas?
Därför kan Ledgett tänka sig en uppgörelse med Snowden, som är anklagad för högförräderi och lever i exil i Ryssland.
I utbyte vill han ha försäkringar om att uppgifterna i materialet inte kommer ut.
– Min personliga åsikt är att detta är något man kan prata om, säger han i en intervju med CBS News.
Men han poängterar samtidigt att detta är hans personliga åsikt. Chefen för NSA, Keith Alexander, är enligt CBS starkt negativ till förslaget.
– Man kan jämföra med en gisslantagare som skjuter 10 av 40 i gisslan och sen säger: ”om du ger mig full amnesti, så låter jag de andra 30 gå, säger han.

NSA-topp överväger Snowden-amnesti

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.