USA pressar SÄPO!

Det blir ju “ta-mig-fan” bara värre och värre! När jag trodde att det knappt kunde bli värre så blir det det. SÄPO springer hos internetoperatörerna och hotar. Retoriken är ju typiskt USA. Och detta jävla ljugande och det är samtidigt så fruktansvärt pinsamt. “Att gör ni inte som vi säger så blir det en terrorattack på måndag med 800 döda!” Är Kurt Alavaara någon slags “hitman” för USA:s räkning? USA skickar ju olika sådana personer till länder som har något USA vill ha. Ett exempel är den f.d. CIA-agenten John Perkins som var ekonomisk “hitman” som kom med förslag, “an offer you can´t refuse”!

Har dom ingen skam i kroppen? Det där är rena rama maffiaköret! Vilka jävla kontrollfreak och inte en enda terrorist har dom fått fatt på genom denna massiva, integritetskränkande intrång i vanligt folks privatliv världen över.

Det skulle inte förvåna mig om det läcks snart att vi alla på klotet som har tillgång till dator/mobil har en egen mapp hos NSA dit allt åker som vi gör på nätet.

Någon presstalesman i USA sa, att vi vill ha hem Snowden så att han kan ställas till svars inom dom ramar rättsväsendet har till sitt förfogande typ. USA har sagt att det handlar om högförräderi och det är avrättning!

Internet är inte roligt längre. Inte enbart för dom perverterade kräken i NSA/FRA och liknande, utan överhuvudtaget. Nätet befolkas alltmer av sjuka människor och det går inte att lita på någon då det bara ljugs överallt. Ett exempel är Madeleine Moberg och dom typerna verkar bli fler och fler. Dom ersätter trollen som härjade på debattforum och det finns knappt några forum kvar idag. Mytomanerna är otäcka!

På inspelningen hörs hur Säpo försäkrar att abonnenterna aldrig behöver få veta på vilket sätt operatörerna väljer att samarbeta med Säpo och övriga rättsväsendet.
– När vi tecknar de här avtalen så åtar vi oss också att inte berätta vilka vi har avtalen med och vilken teknisk lösning vi har valt. Men just de här tekniska bitarna, när vi har gjort överenskommelsen, det går vi aldrig ut och pratar om. Det är en hederssak för oss, säger Kurt Alavaara, signalstrategisk rådgivare på Säpo, i inspelningen.

På inspelningen hörs också hur Kurt Alavaara pressar Banhofs Jon Karlung.
– Vi misstänker en terrorattack i Stockholms city och får in information som gör att det är värdefullt för oss att undanröja. Och det här får vi på fredag kväll klockan 20 utanför kontorstid. Svaret, med manuell hantering, innebär att vi får leveransen på måndag förmiddag.
Då smäller det i Stockholm city med 800 döda.Jag tror inte att man vill vara vd för Bahnhof när man säger att man vill göra bedömningar i operativa ärenden.

Säpo pressar mobiloperatörer

Det är helt sinnessjukt!!

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på USA pressar SÄPO!

  1. noboytoy skriver:

    Det är inte klokt. Om det här blir verklighet så kommer det naturligtvis att missbrukas på alla möjliga och omöjliga sätt av Säpo och jag tror iofs att teleoperatörerna själva redan missbrukar sin makt och all info om folk som de har tillgång till.

  2. admin skriver:

    SÄPO måste leverera tror jag då dom fått “an offer they couldn´t refuse”. En mycket vanlig metod som USA använder sig av i alla möjliga och omöjliga situationer. Det handlar om tjänster och gentjänster.

Kommentarer inaktiverade.