Monsantos är satan!

Monsanto är ett av världens absolut värsta företag. Dom dödar, dom förgiftar, dom visar ingen som helst hänsyn till folk eller deras mark. Monsanto finns i AIPAC-gruppen. Bill Gates är en stor investerare i Monsanto. Att Monsanto är det enda rätta för att komma åt fattigdomen. Jojo men visst, och samtidigt så äger han folket som han ska mätta för tid och evighet. Monsanto mål är också att köpa ut alla fröodlare så att allt kommer på sikt att dö ut.

Folk blir skuldsatta och folk blir sjuka och världens folk blir förslavade vilket är som en våt dröm för Monsanto som gapar ut, att vi ska föda jordens folk. Jojo, döda menar dom väl, egentligen. Sen ska dom sitta i sina von Anka-valv och bada i sina blodspengar.

Högerklicka/Visa bild

Monsanto utvidgar sin makt över hela världen, med en massiv ny fröfabrik i Argentina. Sofía Gatica och lokala grannar har protesterat, och hon har fått dödshot och även hot att bli brutalt misshandlad. Hotet är akut – låt oss stödja dem och stoppa anläggningen.

Monsanto tillverkar de genetiskt modifierat utsäde som, i kombination med giftiga bekämpningsmedel, skapar de förödande “monokulturer” – där ingenting växer. Nu planerar de att bygga en av världens största GM-utsäde fabriker i Malvinas.

Sofía, orolig för hälsorisker från anläggningen, har anslutit sig till protesterna, som stöds av nästan 70% av områdets invånare. Om 1 miljon av oss gå med folket i Malvinas under de närmaste 3 dagarna, kan vi synliggöra frågan i lokala medier, har framställningen i en annonskampanj, och skjut den impopulära argentinska presidenten att stänga fabriken och rulla tillbaka spridningen av Monsanto giftiga jordbruket.

The mega-plant will use toxic chemicals to engineer seeds, which sounds weird because seeds are supposed to come from plants right? Not in Monsanto’s scary new world, where plants are genetically designed to be sterile, and the only way farmers can keep planting food is by buying seeds every year from Monsanto! In the US, up to 90% of some types of crops are planted with Monsanto seeds, and with its new mega-plant in Argentina, the infamous company is extending its power over the globe.

Monsanto’s extending its power over the globe – Avaaz – Protestlista

Monsanto Company är ett multinationellt kemi- läkemedels- och jordbruksföretag som är världens näst största producent av genmodifierade frön. Företaget är kontroversiellt på grund av dess utveckling och marknadsföring av GMO-grödor och tillväxthormon för nötkreatur såväl som dess aggressiva juridiska strategier, politisk lobbying och hårda attityd mot sädesindustrin. Det är bidragande orsaker till att företaget ifrågasätts av bland annat miljöaktivister.

Företagets första produkt var det artificiella sötningsmedlet sackarin, vilket företaget sålde till Coca-cola. Företaget tillverkade Agent Orange till USA:s avlövningskampanj under Vietnamkriget vilket fick svåra konsekvenser för delar av befolkningen. 4,8 miljoner vietnameser utsattes för Agent Orange vilket enligt vietnamesiska uppgifter resulterade i 400 000 döda eller skadade och 500 000 barn födda med missbildningar. Monsanto står även bakom miljögifter såsom DDT och PCB. Företaget utvecklade, och är den största producenten av glyfosat, den aktiva substansen i bekämpningsmedel som Roundup.

Monsanto Company

Andra GMO-företag

Bill Gates, the heavy Monsanto investor who purchased 500,000 shares of the biotech giant in 2010, has been touting Monsanto’s genetically modified creations as a tool that is necessary to prevent starvation in poor nations. The same poor nations where thousands of farmers routinely commit suicide after being completely bankrupt by Monsanto’s overpriced and ineffective GM seeds.

The same company that we recently exposed to be running ‘slave-like’ working conditions, forcing poor workers to operate the corn fields for 14 hours per day while withholding pay.

According to Gates, this is the company whose GMO crops are going to save the world from starvation. Of course, along with ‘saving the world from starvation’, GMO crops also bring along a large number of unwanted health and environmental effects.

Monsanto Investor Bill Gates says GMO crops needed to fight starvation

In a study published today in “Food and Chemical Toxicology,” a team of scientists say that rats fed Roundup-tolerant genetically modified corn (NK603) for two years developed cancers, tumors and multiple organ damage.

The team of researchers, led by Professor Gilles-Eric Seralini from the University of Caen and backed by the France-based Committee of Independent Research and Information on Genetic Engineering, conducted the first ever life-long rat feeding study, investigating for two years the possible toxic effects of NK603.

A genetically modified organism, or GMO, is an organism whose genetic characteristics have been altered by inserting genes from other organisms. Monsanto, a US-based biotechnology company, is the world’s top producer of genetically modified seeds.

The corn that was fed to the rats in this study, NK603, is one of the few varieties of genetically modified corn produced by the company. It is capable of resisting the effects of Monsanto’s flagship herbicide, “Roundup,” so when a field is sprayed with Roundup herbicide, all living plants and weeds but the NK603 corn die. To genetically modify a seed, Monsanto inserts a microorganism that resists Roundup through a process called “microparticle bombardment” of the plant cells or tissue.

Groundbreaking study links Monsanto genetically modified corn to organ failure

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Hälsa, Kriminalitet, Natur, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Monsantos är satan!

  1. noboytoy skriver:

    Vadå för att “förhindra svält”? Vi har tillräckliga resurser för att föda hela världens befolkning. Problemet är att resurserna är mycket orättvist fördelade, pga att “vissa” har skott sig på andras bekostnad och inte heller vill dela med sig. Nu vill “vissa” sko sig än mer, till och med på bekostnad av människors hälsa. Det är fan för jävligt! Vad är det för män som styr vår planet, egentligen? De kan inte vara friska i sina huvuden.

  2. admin skriver:

    Nej, dom är inte friska utan helt förblindade av makt och den enda Gud som finns är Mammon. Och dom som vill härska är det “utvalda folket” som tre grupper anser sig vara. Det är fruktansvärt. Dom arbetar också bakom ridåerna i tysthet i hemliga nätverk som t.ex. Bilderberggruppen .

Kommentarer inaktiverade.