Israel friger palestinska fångar

Israel kommer att frige nästa grupp palestinska fångar den 30 december i enlighet med den fredsplan som USA medlat fram. Det handlar om cirka två dussin fångar som utgör den tredje gruppen som släpps sedan samtalen återupptogs i juli.

Samtidigt lägger Israel beslag på ännu mer palestinsk mark för judiska bosättningar. Israel kommer i samband med frigivningen att tillkännage byggandet av 1.400 hem för bosättare på Västbanken och i östra Jerusalem, uppger den israeliska arméradion. Text-TV, SVT Lördag 28 dec 2013

Fredsplan!? Den kan dom stoppa upp där inte solen lyser för det är allt annat än en fredsplan. Det är en utrotningsplan i sakta mak. Jag såg en intervju med en f.d. CIA-agent, Michael Scheuer som menade att USA har inte haft några fiender utan USA skapar sina egna fiender och det har jag sagt hur många gånger som helst. Och det är ultrasionisterna i AIPAC som vill provocera fram ett krig mot Iran. Och dom pushade på även när USA invaderade Irak där kriget fortfarande pågår till AIPAC:s förtjusning antar jag.

USA/Israel blir bara mer hatat för varje dag som går. Och jag tittade på Rabbi Lord Jonathan Sacks i nåt event med AIPAC där den stora offerkoftan satt bra på och jag blev så äcklad av att höra på en denna människa, det var vidrigt! Det är israelerna det är synd om inte om palestinierna. Israel pratar bara om fred och kärlek och dom gör inte det minsta ont, dom bara försvarar sig och vill leva i sitt land! Bla bla bla bla bla! För helvetes jävlar, Israel är en OCKUPATIONSMAKT!!! Israel förgör palestinierna och nu ska 1400 nya bosättningar till för 24 palestinska fångar. Det är horribelt!

Ett sätt att utplåna ett folk. Varje frigivning innebär många nya bosättningar på Västbanken och i östra Jerusalem. Det finns inget land jag hatar mer än Israel och USA förstås som ser till att detta händer. Etnisk resning av stora mått! USA som styrs av ultrasionister som styr USA genom AIPAC. Fy F@n säger jag.

Nu räknar man palestinier i dussin!? Är inte palestinier människor utan man ser dom som två dussin ägg, eller två dussin spik!?

Som jag har skrivit tidigare så kan man utrota folk på olika sätt man behöver inte gasa ihjäl dom. Jag ser Israel som ett slags nazister som på olika sätt eliminerar folk främst palestinier men också personer från Afrika. Andra folkgrupper som t.ex. ryssar och från Latinamerika trakasseras så att dom flyttar tillbaka till sina hemländer. Israel avfolkas faktiskt och det är svårt att få ihop folk till armén men det är ju bra eller kanske ska amerikanska soldater ska få tjänstgöra i Israel. Det finns gott om sionister och ultrasionister i USA.

Tänk att runt 100.000 skitstövlar kan ha så stor makt över folk och fä. Det är otroligt! Men dom är rika som troll och pengar är makt och folk är kåta på pengar och det funkar särskilt bra i USA med den dubbelmoralen.

Det finns knappt något som gör mig så fruktansvärt upprörd som Israels övergrepp på det palestinska folket. Kommer det att stå i framtidens historiebok, Folkmord!?

Nu kommer 1.400 nya bostättningar att byggas på Västbanken och i östra Jerusalem. Hur många hem som detta kommer att rivas och fler beduiner att drivas bort från sina hem? Och Israel som vill verka för fred och kärlek? Pyttsan! Det handlar om krig och hat mot ett folk som fördrivs.

Och hur många bilder som denna kommer att kavlas ut inom en snar framtid?

Det finns hur mycket som helst om detta på nätet och youtube.

CIA Agent Exposes about jews………..(A.D.) Michael Scheuer
Den videon har tagits bort. Det är verkligen censur på Youtube!!

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

Två andra men den som tagits bort var huvudet på spiken,


Michael Scheuer – on israels right to exist


Israel is destroying itself with its settlement policy

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.