The NSA Can “Literally Watch Every Keystroke You Make”

Det blir bara mer och mer groteskt det hela för varje dag som går! Har Snowden spolierat hela “Den nya världsordningsplanen”!? För någon tanke måste finnas bakom denna massiva, minst sagt övervakning av vanligt folk. USA:s förklaring är, att dom vill få fast terrorister är ju så löjligt så jag vet inte vilket ben jag ska stå!

Hela internets skapelse har ju med detta att göra, att övervaka folk. Edward Snowden kommer att gå till historien och han är värd 10 Nobels fredspris.

Som sägs i “New Democracy” är, om du beställer en dator via nätet så går den via NSA som implanterar en spion som ser allt vad du gör vilka du pratar med via webbkamera m.m. m.m. Egentligen borde jag inte vara förvånad när jag tänker efter. Vilka arbetar i NSA? Vilken partitillhörighet, vilken religion finns där bakom den svarta blanka fasaden som mycket hotfull ligger där den ligger. Det skulle vara mycket intressant att få veta. Det verkar vara ganska många som arbetar där.

AMY GOODMAN: So, I mean, just to be really specific, you order a computer, and it’s coming UPS, or it’s coming FedEx, and they have it redirected to their own—you know, to the NSA, and they put in the malware, the spyware, and then send it on to you?

Glenn Greenwald: Visst. Jag tror att alla vet vid det här laget, eller åtminstone hoppas jag de gör efter de senaste sju månaderna rapporter, att målet för NSA verkligen är att eliminera privatlivet i hela världen är ingen överdrift, ingen metafor, det är bokstavligen NSA:s mål, att se till att alla mänskliga kommunikationer som sker elektroniskt samlas in och lagras av NSA och för att övervakas och analyseras. Det är mycket viktigt att belysa just omfattningen och och de faror som detta hemligt övervakningssystem medför.

Och vad Der Spiegel artikeln säger är att en av de saker som NSA är riktigt skickliga på att göra är att implantera malware i olika maskiner, datorer, bärbara datorer, även mobiltelefoner och liknande.

Malware är i grunden ett program som gör att den nationella säkerhetsmyndigheten i den terminologi som hackare använder, är att äga maskinen. Så, oavsett hur mycket kryptering du använder, oavsett hur mycket du skyddar din kommunikation med lösenord och annat gör detta malware att NSA bokstavligen tittar på varje knapptryckning som du gör, för att få skärmdumpar av vad det är du gör, för att kringgå alla former av kryptering och andra hinder för din kommunikation.

Glenn Greenwald: The NSA Can “Literally Watch Every Keystroke You Make”

Här finns en utskrift då det kan vara lite svårt att förstå allt som sägs.
Glenn Greenwald: The NSA Can “Literally Watch Every Keystroke You Make”.pdf

The NSA has planted 50,000 sleeper malware packages – in effect, digital sleeper agents – in more than 50,000 computer networks around the world. The agents, controlled by the NSA’s Tailored Access Operations (TAO) unit, can be activated on command to harvest information of cause disruption. To plant the digital agents, the NSA employed methods typically used by Internet scammers and fraudsters.

NSA planted sleeper malware in 50,000 computer networks

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, In the air, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.