NSA utvecklar supersnabb dator

JA, vi får hoppas på att det ligger på grundforskningsnivå. Men tack vare Edward Snowden har vi fått reda på vilken som är USA/NSA:s våtaste dröm.

Jag läser också att dom största tidningarna i USA vill att USA ska benåda Edward Snowden!!?? Det spelar ingen roll vilka försäkringar USA ger för så fort han sätter sin fot i USA så haffas han på sekunden. Det finns säkert en massa CIA-agenter i Ryssland som letar efter honom så han kan, tyvärr aldrig känna sig säker. Han måste plastikoperera sig eller nåt, bli tjock, färga håret, använda linser. Han har blivit väldigt smal och det kan inte vara lätt att leva med den pressen men det han har gjort går inte att beskriva med ord, vår tids hjälte kanske.

Även dom som stöder honom på olika sätt som Glenn Greenwald som lever gömd i Brasilien och Sarah Harrison som nu inte vågar återvända hem till England utan lever i Tyskland. Dom får inte heller glömmas bort för dom gör också stora uppoffringar för att vi fortsättningsvis ska få reda på USA:s skamgrepp på vår integritet. Inte heller dom som satte igång det hela, Chelsea Manning och Julian Assange.

Det finns massor med folk som f.d. NSA-agenten Michael Hayden som säkert vill strypa Edward Snowden med sina bara händer. USA gör inget annat än ljuger så det går inte att lita på dom för en mikrosekund!

Michael Hayden ‘Drifting’ Toward Calling Edward Snowden A ‘Traitor’

Det jag undrar över nu, hur ska detta sluta? För det är inte bara NSA/USA det handlar om utan nu det senaste med Internet, att Posten ligger nere och SJ haltar och SL:s sajt har också legat nere och alla hackerattacker som nu senaste med någon chatt och Skype. Jag kan säkert rabbla hela dagen om vad som händer via Internet.

Världen hade varit lyckligare utan Internet för att inte tala om alla barn som fördärvas genom barnporren via Internet och andra sexövergrepp som trafficking och scammers och all annan brottslighet som bedrivs genom Internet, sexmissbrukare, spelmissbrukare, droghandeln, allt hat mot kvinnor, groomare o.s.v. o.s.v. o.s.v.

Amerikanska underrättelsetjänsten NSA kan vara på väg att utveckla en supersnabb kvantdator som kan knäcka nästan all kryptering.

Blir datorn verklighet tros underrättelsetjänsten i stort sett obehindrat kunna komma åt information som i dag skyddas med kryptering hos banker, sjukvården och stater, rapporterar The Washington Post.

Tidningen uppger att uppgifterna om datorprojektet kommer från Edward Snowden. Han arbetade tidigare för NSA och befinner sig på flykt i Ryssland sedan han läckt topphemliga dokument om amerikansk massövervakning till utländska och amerikanska medier.

Dokumenten som tidningen publicerat tyder enligt experter däremot inte på att NSA kommit längre på väg mot en kvantdator än företag, forskare och andra som arbetar med liknande projekt.

NSA utvecklar supersnabb dator

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på NSA utvecklar supersnabb dator

 1. noboytoy skriver:

  Usch, jag blir helt deprimerad av att läsa dina inlägg om all elektronisk övervakning, spionkameror i nya datorer etc.

  Jag har ju sagt förut att Internet är bra på många sätt, trots sina uppenbara nackdelar men nu är jag helt säker på min sak. Internet är livsfarligt för både enskilda människors privatliv, demokratin och inte minst för barn och kvinnor som exploateras in absurdum. Man undrar vart det skall sluta?

 2. admin skriver:

  Jag blir också deprimerad och därför ska jag inte ha något internet när det går ut utan använda som t.ex. bibliotek. Internet är dessutom för dyrt. USA hade nog inte räknat med att det också kunde bli bakslag och den kriminalitet som Internet har fört med sig. Men det är inte roligt längre helt enkelt.

  Jag har massor att ösa ur som kommer att bli inlägg, staplar av tidningar och sparade dokument till förbannelse. 🙂

  Sen ska jag ha tillbaka min gamla telefon med jack i väggen på koppartråd. Börja skriva brev istället och slutföra min släktforskning.

Kommentarer inaktiverade.