Det känns riktigt GÔTT!

Blockaden mot Västbanken
Det känns riktigt gôtt måste jag tillstå! Västbankens odlare börjar få det svårt att leverera sina varor till Europa och särskilt till Skandinavien. Det känns också gôtt att så många handlare inte längre köper varor från Israel. Och att det faktiskt hjälper att enskilda företag och köpare kan göra skillnad.

Jag är så noga jag kan och har förstoringsglaset med mig om texten är oläsbar då den är så liten.

Detta visar också att man avskyr ockupationsmakten Israel och det förtryck och den etniska rensningen av det palestinska folket. Och för min egen del är jag så antisionistisk man kan vara.

Israel har inget berättigande och nu vill Israel även åt områden i Jordanien. Och den som driver den här frågan besinningslöst är Ariel Sharons son Omri Sharon. Är dom alla i Knesset psykopater? Den frågan är helt relevant att ställa sig tycker jag.

Blockaden mot Västbanken
Printscreen

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Det känns riktigt GÔTT!

 1. leif söderlund skriver:

  Äntligen en god nyhet bland allt skit! Israeleitisk frukt eller varumärken förknippade med landet har jag undvikit i åratal och det lär inte ändra. En droppe i havet kanske men till syvende och sist består ju havet av droppar, (om vi nu inte inbegriper kvarkteorin.)
  Tittade på länken till tv4nyheterna, att vänstern i Kiruna utmärker sej positivt, åtm. i mina ögon gläder. S försöker ju för säkerhets skull tyckas vilja flyta omkring i mitten utan att ta ställning för det ena eller andra. Claes Malmberg tyckte visst häromdan att S borde flytta mer vänsterut, inte illa av en skådis! Det är inte bättre här i landet, partiet består av strebers och mesar utan egna åsikter. Huvudsaken tycks vara att komma in i riksdan och skaffa sej en flådig pension.
  PS Kära Du! Sluta inte, du är den som håller mej uppdaterad, utan TV ser jag bara vad som finns, Aftonbladet Expressen, finska tidningar och norska. Det som bjuds är ju inte direkt upplyftande, tjat och reklam för olika dieter, hur få en platt mage, sexråd, Alltemellan “nyheter” om sport … Säkert viktigt för många men jag börjar luta åt Martinus’ åsikt att vi befinner oss på olika plan av utveckling, det verkar lite “karma” men den som dör får se.

 2. admin skriver:

  Nej, jag tänker inte sluta att blogga.
  😀

  Men när mitt internetavtal går ut säger jag upp det och går till biblioteket istället. Och då kan det komma några inlägg på samma gång. På biblioteket kan jag välja att ha med mig min egen dator vilket jag kommer att göra även om det finns datorer där.

  Det är många som läser min blogg och det är också en orsak till att fortsätta.

  Jo, det är en obalans och genom internet har vi sett att mänskligheten befinner sig på olika plan av utveckling. Vi går mot den upp-och-nervända-världen där alla moralbegrepp och etiska värden som vi är uppvuxna med inte längre finns och ordet solidaritet finns inte längre på kartan i stort sett då världen har blivit mer än egoistisk, girig och brutal. Och från min horisont sett polariserar internet oss alltmer på olika sätt också, “Big Brother”, “1984” och “Du sköna ny värld”, vi är där redan “tack” vare internet och USA.

  Att gå in på Ledamöter i EU-parlamentet och titta på hela listan och klicka på medlemmarna för att se vilka frågor dom värnar om så kan iallafall jag bli spökrädd.

Kommentarer inaktiverade.