Krögaren Dahlboms best man Hells Angels-medlem

Djissus Kraist! Var ska sleven vara om inte i grytan. Anders Dalbom är ju i restaurangbranschen och det säger väl något.

Anders Dahlbom, krögare med många utmärkelser och har även varit projektledare och ytterst ansvarig för Nobelmiddagen under flera år!!

För det är ju så har man en best man som har en framträdande roll inom Hells Angels då är man enligt mitt sätt att se själv involverad på något sätt. Ingen vettig människa vill vara vän med Orcher! Grovt kriminella personer som inte drar sig för någonting inte ens mord!

Jag kom att tänka på en familj med en liten lunchrestaurang på Hisingen för ett antal år sedan. Dom var invandrare. En dag fick dom besök av några Orcher som kom med ett “förslag” om beskydd men familjen ville inte och sen kom hoten men familjen stod på sig och polisanmälde. Den restaurangen finns inte kvar idag då några Orcher satte den i brand. Om det var Hells Angels eller någon annan kriminell MC-grupp kvittar för det är precis samma skit fast i olika högar.

Det är mycket allvarligt anser jag om en person som varit projektledare och ansvarig för Nobelmiddagen under flera år har kopplingar till Hells Angels! Och som nu sitter som domare i Svenska Mästerkockar. Fy F@n! säger jag.

Det är väl ingen antar jag som vågar säga något negativt om Orcher för då kanske basebollträt kommer fram med en krossad knäskål som följd.

Öhhhhhhhh!! Frugan Yvette har ett bolag som heter “Vilda Änglar”!!!!!
Harkl…….

Fråga till Mikkey Dee

Vad tycker du om Hells Angels?
– De stör inte oss. Jag kör ju hoj själv och så där. De har inte gjort mig någonting. Vad de håller på med är deras grej, det är inte min pryl, jag är inte involverad i det.

Lejf Mannerström

“Känner ingen av dem”
– Jag har ingen aning om vem det är. Det får du ringa Anders om i så fall. Jag tycker det var väldigt mycket trevliga människor, kockar och så där, på bröllopet, säger han.

Det var den 21 december i fjol som Anders Dahlbom, 48, domare i TV4-programmet “Sveriges mästerkock” gifte sig i Masthuggskyrkan i Göteborg.

På bröllopet fanns celebra gäster som Motörhead-trummisen Mikkey Dee, 50, och kockkollegan Leif Mannerström, 73.
På plats fanns också Hells Angels-medlemmen Bo Moqvist, 44. Enligt uppgift till Expressen ska han ha varit best man.

– Han har varit en ledande kraft inom Hells Angels i Göteborg i flera år. Han ingick i den första Göteborgsklubben som heter Gothenburg, men bröt sig ur 2006 tillsammans med en del andra och bildade Goth Town. Där blev han president, säger författaren Lasse Wierup som bland annat skrivit böckerna “Svensk maffia: en kartläggning av de kriminella gängen” och “Helvetet inifrån: femton år i Sveriges största brottsorganisation”.

Dahlboms best man Hells Angels-medlem

Skenet bedrar!

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Kriminalitet, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Krögaren Dahlboms best man Hells Angels-medlem

  1. noboytoy skriver:

    Det är inte så konstigt att krögare rör sig i den här typen av kriminella kretsar? Det har ju satts i system på vissa håll (särskilt i storstäderna), att kriminella ligor tar betalt av krögare för “beskydd”, dvs ligorna tar del av krögarnas intäkter (svarta pengar)… annars….

  2. admin skriver:

    TV4 borde slänga ut honom från Svenska Mästerkockar för har han en Hells Angels som best man då är man kompisar. Jovisst, det är där lössen rör sig.
    Ja, svarta pengar som betalas kontant och sen fiffel med att inte ge kvitto till restaurangbesökare som inte alla gånger tänker på att begära kvitto.

Kommentarer inaktiverade.