Ny rättegång 70 år efter avrättning

Det är för djävligt med dessa avrättningar som pågår i USA. Rasism finns även idag och det är inte helt ovanligt att polisen planterar bevis. Dödsstraff är djävulens redskap och det har inget med förebyggande syfte att göra som alltid används som argument för dödsstraff. I dom stater där dödsstraff finns är brottsligheten högre och speciellt i Texas. Och det är inte alls konstigt. En stat som använder “Öga för öga och tand för tand” är inget humant samhälle och respekten för liv betyder nada då staten använder vedergällning. Att Texas avrättar unga och även personer som är förståndshandikappade. En person var så förståndshandikappad att han ville spara efterrätten tills han kom tillbaka. Sorgligt är bara förnamnet.

Hur många har avrättats oskyldiga i USA kan man undra med dom korrupta domstolar som finns där.

Vilken skräck denna oskyldige pojke måste ha känt. South Carolina använde 1944 elektriska stolen och det är fan-i-mig rent barbariskt!

14-åriga George avrättades 1944 – dömd för två mord Nya vittnen och bevis har hittats – kan fria pojken. 14-åringen var den yngste som avrättats i USA under 1900-talet.

Han får en ny rättegång – 70 år efter sin död

Det här inlägget postades i Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Ny rättegång 70 år efter avrättning

  1. noboytoy skriver:

    Avrättning av barn kan inte tolereras i någon del av vår värld. Avskyvärt!

  2. admin skriver:

    USA är helt ruttet och jag tycker att inget land kan kalla sig för demokratiskt som använder sig av dödsstraff.

Kommentarer inaktiverade.