Våldtäkterna som går via internet

Dagligen får vi läsa om den brutalare våldtäkten efter den andra. Internet har brutaliserat männen och där dom i grupp i hemliga rum på olika forum eggar upp varandra, fantiserar som sen blir till verklighet och så ger man sig ut på jakt efter lämpliga offer på olika dejtingtjänster. Så många vidriga män det finns och allt är internets “förtjänst”.

Män som aldrig kunnat föreställa sig att dom skulle utvecklas till pedofiler och begå grova övergrepp så långt ner i åldrarna som bebisar. Våldtäkter IRL beställda via Thailand.

Dom männen skulle jag vilja kastrera rakt av och sen medicinera dom så att dom blir till lallande idioter på ett lämpligt område med höga stängsel. Jag har inte ord för mitt hat mot dessa individer.

Wissam, 31, hetsade flickor att sexposera
Bara veckor efter att Malmöbon Wissam El Souri, 31, blivit villkorligt frigiven från sitt våldtäktsstraff misstänks han ha inlett ett omfattande sexuellt utnyttjande och ofredande av hundratals flickor mellan 9 och 16 år.

Anhölls i slutet av juli
I slutet av juli anhölls Wissam El Souri och har sedan dess suttit häktad.
– Polisen kunde lista sexkonversationer med över 150 flickor som han ägnat sig åt på Skype och i chattar. Han uppgav falska namn, sa sig vara 15, 16 år och presenterade sig med bilder som föreställda attraktiva pojkar i tonårsåldern, säger Ulrika Rogland.
Efter ett mödosamt spaningsarbete kunde cirka hundra av flickorna identifieras. De fanns spridda över hela landet.
– Förundersökningen fortsätter. Den rör i första hand ytterligare ett 30-tal flickor som han haft kontakt med. Men det är ett tidsödande arbete, därför valde jag att bryta ut dessa elva färdigutredda fall och väcka åtal så att rättegångsförfarandet kommer i gång.
Trots det stora antal flickor som lockats in i den misstänkte 31-åringens sexkontaktnät har ingen anmälan gjorts mot honom.
– Det finns ett stort mörkertal i den här världen. Skam och rädsla för upptäckt och vad föräldrarna ska tycka, säger kammaråklagare Ulrika Rogland.

Wissam, 31, hetsade flickor att sexposera

Sen har vi den sällsynt vidrige sexsadisten som våldtog en förståndshandikappad ung tjej. Han som ingick i hemliga grupper på Facebook. Psykopater! Vilka vidriga kräk! Dom får ju inga straff att tala om. Dom ska inte få gå lösa helt enkelt. “Manlig makt”, han ser ut som en nasse och gillar att förgripa sig på försvarslösa unga kvinnor. Det var väl en del i den nazistiska politiken att ge sig på handikappade av olika slag.

Dessa män är allt annat än män!

Våldtog särskoleelev – hängde ut henne på Facebook
Efter den brutala våldtäkten på den utvecklingsstörda flickan fotograferade mannen det blodiga lakanet och la ut bilden på Facebook. Nu döms han vid Lunds tingsrätt till två år och sex månaders fängelse för våldtäkt.

Mannen döms bland annat för att ha slagit upp sin knutna näve i den unga kvinnans underliv.
Utöver offrets berättelse och stödbevisningen är de två slutna Facebook-grupperna som mannen var medlem i, ”Manlig makt” och ”The Fist”, bevisningen som fäller honom.

I domen framgår det att offret, som är i 20-årsåldern, träffade mannen, som även han är i 20-årsåldern, på en dejtingsajt. Kvinnans telefonnummer spreds i hans grabbgäng och hon blev föremål för en rad kränkande kommentarer.
”Klockren dam, knulla henne….MED KONDOM!!!!”, skrev en av hans vänner som kommentar. Ungefär ett dygn senare svarade den nu dömde mannen på kommentaren.

”Vi får inte låta för mycket bara”, svarade han.

Kvinnan, som är i 20-årsåldern, hade inte debuterat sexuellt innan övergreppet och fick vårdas akut på psykiatriska kliniken. I domen framgår det att hon har en mycket vag uppfattning om sex och att hon inte ens förstod vad mannen ville när han bad henne att ”runka av” honom.
– Jag vet att sex är att man ligger på varandra, jag har aldrig sett det men skolsköterskan har pratat om det, säger hon i förhör.

Våldtog särskoleelev – hängde ut henne på Facebook

Det här inlägget postades i Boende, Internet, Kriminalitet, Pedofili, Politik, Rättssystem, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Våldtäkterna som går via internet

  1. noboytoy skriver:

    Barn (pojkar och flickor), spädbarn, unga utvecklingsstörda tjejer, djur, lik, kvinnor och till och med gamla tanter. Det verkar inte finnas några sexuella gränser eller tabun kvar för män att överskrida längre, förutom ett – sex med andra män.

    Det är lätt för vissa, att vifta bort de här männen med att det är de som det skrivs om i tidningarna, att de är “avarter”. Det stämmer inte. Överallt på nätet kan vi läsa om unga tjejer/flickor och kvinnor som berättar om sexuellt tvång/våld/misshandel som män har utsatt dem för, under det män väljer att kalla “sex”.

    Män har brutaliserats och blivit sexuellt sjuka missfoster, oförmögna att känna empati, kärlek, respekt och visa hänsyn till de som de väljer att rikta sin brutala sexualitet mot. Vissa kvinnor (till och med feminister) har blivit inbillade att den här typen av manlig sexualitet, är ett sätt för män att visa kvinnor all sin kärlek.

  2. admin skriver:

    Ja, och nu är Göran Lindberg fri! Och vad kommer det svinet att hitta på nu då? Men jag läste att det har tagits försiktighetsåtgärder för dom tjejer som utsattes för sexövergrepp av Göran Lindberg och då kan man tänka att han är ute efter dom på något sätt.

Kommentarer inaktiverade.