Amnestys groteska förslag!

Jag trodde att jag hörde fel eller att det var ett dåligt skämt! Men DET är sant! Jag hoppas verkligen att det förslaget om att legalisera prostitution slängs i papperskorgen. Det är helt horribelt att en organisation som Amnesty ens kommer på tanken.

Att avkriminalisera prostitution kommer på inte sätt gagna kvinnorna och barnen som är involverade i denna kvinnoförnedrande hantering. Argument som att kvinnorna får en säkrare “arbetsmiljö” och blir undersökta m.m. så att dom är friska och inte riskerar att smitta “kunderna”.

Dom kriminella som utnyttjar kvinnor, lurar dom från sina hemländer kommer att få det ännu värre. Misshandel, våldtäkter och annat våld mot kvinnorna kommer ju inte minska för att det blir legaliserat, tvärtom. Detta kvinnohat där det finns personer som tycker att det är helt OK att köpa kvinnor som konsumtionsvaror är helt sinnessjukt! Dessutom lever många av torskarna i förhållanden. Ska deras partners meddelas då på något sätt? Fy fan vilken vidrig värld vi lever i nu.

Kvinnor får det inte bättre om prostitution blir lagligt. Ska det öppnas statliga bordeller då? Tror någon att prostitutionen på gatan kommer att försvinna. Tror dom att dom inlåsta kvinnorna som tvingas 10-12 timmar om dagen med upp till 15-20 torskar per dag får det bättre? Prostitutionen ser inte ut som den gjorde innan vi var med i EU eller innan Internet.

Kriminaliteten kommer inte att försvinna det har det visats sig i Holland där man nu har stängt ner dom statliga bordellerna.

Ett förslag gällande en policy om “avkriminalisering av sexarbete” har lagts fram av Amnestys internationella sekretariat i London. Det är viktigt att poängtera att detta är ett förslag och att det därmed inte är Amnestys ståndpunkt idag. Det kan bli så att förslaget/policyn förkastas helt eller revideras.

Amnesty kommer inte att få ett öre av mig förrän det förslaget är slängt i papperskorgen. Vad Amnesty borde arbeta med istället är att kriminalisera både köpare och säljare runt om i världen för att kunna hjälpa kvinnorna på olika sätt. Det går inte idag. Och torskarna får inga straff naturligtvis så som det ser ut i samhället idag.

Sexarbetarpolicy – Amnesty

Det här inlägget postades i Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Amnestys groteska förslag!

 1. noboytoy skriver:

  Att mötas av de här tidningsrubrikerna idag år 2014, får en att sätta kaffet i halsen.

  Hur är det ens möjligt, med all den kunskap om hur den manliga sexualslav-handeln med unga kvinnor och barn går till i världen och vilken skada den gör för hela samhällen, att ens fundera över att släppa torsk-handeln helt fri? Självklart måste man istället verka för att kriminalisera själva problemet, dvs männen som tycker sig ha rätt att göra av sig i andra människors kroppar mot betalning.

  Det verkar som om makt-männen (återigen) försöker skapa en värld för kvinnor (och barn) där kvinnor bara ges följande alternativ för att kunna försörja sig själva.

  1. Gifta sig med en man.
  2. Bli gravid och sälja sina barn till främmande människor, s.k surrogatmödraskap.
  3. Bli såld av män på gator, torg, internet och bordeller för andra främmande män att göra av sig i.

 2. admin skriver:

  Det är helt overkligt att en organisation som jag har varit medlem i många herrans år ger oss ett sådant skamgrepp och känns som en riktig käftsmäll.

  Surrogatmödrar är något av det värsta jag vet och det är människohandel som styrs av surrogatmödrarnas män. Kvinnor som hålls inlåsta och som göms för övriga släkten där det bara är män och barn som hälsar på i dessa vidriga barnfabriker. Dessutom dör många kvinnor av olika saker.

  Dessutom kommer dessa barn i kläm läste jag då det tar tid att bekräfta föräldraskap genom DNA.

Kommentarer inaktiverade.