Statskupp i Venezuela?

Ja, det tror jag och som regisseras av USA. Det har gjorts försök tidigare men Hugo Chávez var för stark. Nicolás Maduro är inte det och USA vill åt oljan till varje pris. Dom har också sin gunstling Henrique Caprile att förlita sig på. Venezuela ska bli en lydstat under USA.

USA är bra på statskupper och dom är mycket bra på att destabilisera ett land. Det skulle inte förvåna mig ett dugg om det CIA som åker runt på motorcyklar och skjuter folk förklädda.

Vad är det för skit Obama säger, att så fort det är någonting så skyller dom på USA, WTF!! Är dom dumma i huvudet eller? Det ÄR ju USA som ställer till allt jävelskap här i världen. Och den dumma John Kerry sen då, “USA:s utrikesminister John Kerry nämnde inte utmaningen när han några timmar senare i en kommuniké anklagade Venezuela för “oacceptabel” våldsanvändning mot de demonstrationer som skakar landet.”

Våldsanvändning!!?? Jo, jag tackar jag! USA är det mest brutala landet som finns och dessutom är dom oehört fega vilket gör dom ännu brutalare då dom inte ser sina “fiender” utan skjuter ner dom som dom tror är fienden med drönare. Det är feghetens ansikte. Det är ju USA som eldar på massorna.

Men det finns en överklass som nog kan räknas som fascister och som vill ha ett annat styre och om det blir ett nytt styre i landet så kommer knappast dom fattiga att gynnas av det tvärtom. Demokrati finns inte på kartan.

”Belägrade av fascister”
USA:s utrikesminister John Kerry nämnde inte utmaningen när han några timmar senare i en kommuniké anklagade Venezuela för “oacceptabel” våldsanvändning mot de demonstrationer som skakar landet.

Samtidigt sade sig Maduroregeringen ha ett nytt vapen berett mot regimkritikerna: Att dra in världens billigaste bensin. ”För att upprätthålla allmän ordning kommer vi att tvingas strypa bränsleleveranserna till de områden som är belägrade av fascister”, twittrade oljeminister Rafael Ramírez.

Han syftade uppenbarligen på de städer där oppositionens protester varit starkast, men när och hur hotet ska sättas i verket framgår inte.

Maduro drar in bensin i konflikten i Venezuela

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.