Tusen gripna för barnhandel i Kina

Detta är också fruktansvärt som händer i Kina. Föräldrar som får döttrar lämnar bort dom för “adoption” för dom vill hellre ha söner. Vad har hänt med alla dom bebisar som sålts innan dessa ligor upptäcktes, slussats ut i sexindustrin? Nu har detta blivit en industri för kriminella. Hur mycket får en familj betala för att dessa ligor ska tand om dessa barn?

Det finns många sekter i Kina och vad vet man om sådana köper upp flickbebisar.

Kinesiska Änglamakerskor? Stackars alla flickebarn som har mördats eller satts ut i skogen genom århundraden. Kanske finns det perversa män som tror att dom blir friska om dom begår våldtäkt mot en bebis som det händer i Sydafrika.

Det finns kvinnor i Sverige som har fått många döttrar tar ultraljud och är det en flicka aborteras det. Borde förbjudas att tala om vilket kön det är vid ultraljud. Inte ovanligt i familjer från kulturer där söner är det viktigaste. Var på tapeten för ett tag sedan.

Över tusen personer har gripits i Kina misstänkta för att ha varit del av fyra olika nätverk som handlat med spädbarn, rapporterar kinesiska myndigheter, enligt CNN. Polis från 27 provinser ska ha räddat 382 bebisar som skulle ha sålts.

Polisoperationen har pågått i ett halvår och inleddes efter att en hemsida som förmedlade privata adoptioner avslöjats.

Kinas ettbarnspolitik i kombination med att många föräldrar föredrar söner framför döttrar, har lett till ökad handel med barn.

Tusen gripna för barnhandel i Kina

Det här inlägget postades i Kriminalitet, Pedofili, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

7 svar på Tusen gripna för barnhandel i Kina

 1. noboytoy skriver:

  Fast det där med att föräldrar i Sverige skulle abortera bort foster, pga fostrets kön kan väl ändå inte stämma? Vi har fri aborträtt t.om vecka 18 och dessförinnan kan man knappast se fostrets kön. Som jag har förstått det utföres ultraljud dessutom först efter vecka 18. Det är inte heller sjukvårdens skyldighet att upplysa om barnets kön, om modern inte specifikt frågar om det. Hur det skulle gå till att abortera foster utefter kön i Sverige, begriper jag alltså inte?

 2. admin skriver:

  “När en kvinna i Eskilstuna två gånger i rad, 2007 och 2008, fick abort då hon väntade flickor, men ville ha pojkar, upprördes personalen på kvinnokliniken över att tvingas medverka vid ingreppen. Socialstyrelsens besked var att det var omöjligt att hindra flickaborterna.

  Dagens Medicin kunde 2011 rapportera om vårdpersonals djupa obehag över sena aborter då det händer att fostren fortfarande andas och rör på sig, i upp till en timme efter aborten. ”Alla tycker det är jätteobehagligt. Folk slutar på grund av det här. Ska det verkligen vara så här?” frågade sig en sjuksköterska som ville vara anonym.”
  http://debatt.svt.se/2014/02/15/lat-vardpersonal-vagra-utfora-aborter/

  Här två länkar till av många.
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5319007

  http://www.hu.liu.se/lakarprogr/t3/fall-2b-selektiv-abort/1.162617/Tannsjo.pdf

  Det som jag tycker är mycket extra upprörande är att dom foster som skulle kunna räddas inte görs för dom skulle kunna adopteras bort utan föräldrarnas vetskap.

  Dom foster som andas och rör på sig och ändå låter dom dö är faktiskt mord. Någon jävla ordning får det väl ändå vara!!

  Vad händer med dom foster som lever? Får dom självdö eller dödar man dom?

 3. noboytoy skriver:

  Det här verkar inte sannolikt, av de skäl som jag nämner ovan. Som jag har förstått det, utförs ultraljud inte förrän runt vecka 18 och fostrets kön ser man väl med säkerhet först i vecka 20-25 någonting men definitivt inte så tidigt att man “hinner” göra abort pga kön före vecka 18?

  Kvinnan i Eskilstuna måste ha ansökt till Socialstyrelsen om sen abort eftersom de var inblandade? Att Socialstyrelsen inte hindrade henne att göra abort efter vecka 18, om hon uppgav kön som anledning, är förstås mycket allvarligt men…? Det låter mycket märkligt.

  Jag lutar mer åt att det är antiabort-organisationerna som sprider “hörsägen”.

  http://www.dn.se/nyheter/sverige/tvivel-pa-uppgifter-om-norska-abortresor/

  “Uppgifterna om de norska abortresorna tycks bygga mest på hörsägen. Inte heller Socialstyrelsens abortstatistik har någon information om varifrån de behandlade kvinnorna kommer eller orsakerna till varför de genomgår en abort.”

 4. noboytoy skriver:

  I Danmark gör man tydligen ultraljud redan i vecka 14 och det påstås att man redan då kan se fostrets kön?

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5317408

  En kan nästan få intryck av att det vallfärdar både norska och danska par till Sverige för att abortera flickfoster pga deras kön? Är det i själva verket danska och norska par, som orsakar de flesta aborter i Sverige då? Näe, jag tror inte på det här förrän jag får annat att gå på, än hörsägen.

 5. admin skriver:

  Vi får hoppas på det men det finns ingen statistik på sena aborter där könet nämns. Är det 18:e veckan som man kan se könet? Jag läser lite olika på olika sajter. Kan man med säkerhet säkerställa hur långt ett foster är gånget? Det är lättare att se om det är en pojke än det är att se om det är en flicka.

  Det bästa vore om man helt tog bort rätten att få veta könet. Jag förstår inte varför det är så viktigt att veta det innan.

  Jo, det är klart att abortmotståndarna hittar på allting för dom är inte riktigt kloka.

  Att SVT och SR är så dåliga på källkritik är inte bra.

 6. admin skriver:

  Nu hann du före. 🙂

  Jo, det vallfärdar folk till Sverige tydligen. Eftersom det lättare går att se om det är en pojke. Men ingenting skulle förvåna mig.

  Men nu läser jag på din länk att man slutat att göra ultraljud så tidigt i Danmark som 14:e veckan. Man kanske ska höja ultraljud till 22:e veckan.

 7. noboytoy skriver:

  Jag har läst runt lite på nätet också och som det verkar, utförs inga ultraljud förrän efter vecka 18 och därefter, om inte onormala blödningar eller andra komplikationer uppstår före dess. Jag tror inte att det är möjligt att se fostrets kön förrän tidigast vecka 20 och framåt men Danmark kanske har superspecial-utrustning? 😉

  Det gäller att ifrågasätta antiabort-lobbys allt mer extrema metoder. De kör inte rent spel. I EUs maktkorridorer har det skickats runt mail där man menar att pedofili uppmuntras genom kvinnors aborträtt. Fråga mig inte hur de får ihop den logiken.

  Frågan man skall ställa sig är hur det kommer sig att maktmän i Europa nu samlar sina krafter för att inskränka/förbjuda kvinnors aborträtt? Spanien, Sverige, Norge, Italien… Förmodligen vill man öka befolkningen och varför är det viktigt, i en redan överbefolkad värld och ett Europa som knappt kan försörja de människor som lever? Vad är så viktigt att man till och med är beredd att kränka kvinnors rätt till sina egna kroppar och kvinnors rätt till att själva fatta beslut om sin reproduktiva hälsa?

Kommentarer inaktiverade.