Putin hämnas?

För mig känns det som om Putin hämnas för att Ukraina hellre vill närma sig EU. Putin verkar helt jävla sinnessjuk! Dessa kränkta stridstuppar som finns överallt i världen. Dessa idioter som främst tänker på sig själva och egna egon som skiter fullständigt i folk och fä. Maktfullkomliga och giriga över vanligt folks förstånd. Det finns gott om sådana ledare i länderna i forna Sovjet. Putin lider av mindervärdeskomplex och sådana personer kan bli mycket farliga då dom måste hävda sig och är lättkränkta och är paranoida.

Sovjets förfall har inneburit katastrof. Jag är ingen vän av av forna Sovjet men om man jämför hur det har blivit så var det bättre förr. Det grymma och långa kriget i Tjetjenien men även i Georgien.

Det kan vi också se hur det gick i forna Jugoslavien där det än idag finns spänningar mellan länder som jag kan tänka mig kan blossa upp igen. USA:s aggressiva “hjälp” som gjorde att allt blev värre som alltid när USA lägger sig.

John Kerry som gormar om folkrätt och länders suveränitet är ju för fan skrattretande då USA just nu eldar på en statskupp i Venezuela. Med tanke på alla statskupper som USA har initierat och alla övriga kränkningar och mördande på civila som t.ex. Barna Jack, Michael Hastings och Steve Kangas för att nämna tre stycken och även dödandet med sin dödsmaskiner, drönarna. USA vet inte vad länders suveränitet betyder. Och alla dom kidnappade som nu sitter i outsourcade fängelser där dom sitter utan att veta vad dom är anklagade för och inga rättegångar. Några har släppts men många finns kvar.

USA ska inte prata om mänskliga rättigheter och folks integritet då dom inte följer dom själva, tvärtom. USA har hur mycket skit som helst framför sin dörr. Nu ska USA stödja Ukraina med pengar och annat som vi inte riktigt vet vad det är. Det verkar som USA vill hälla mer bensin på elden. USA älskar konflikter och krig. Det kliar nog i fingrarna lite grann här ändå.

EU ska stödja Ukraina med pengar, IMF ska låna ut pengar till Ukraina, USA ska stödja med pengar till Ukraina…… Detta måste Putin bara älska!

Obama och Putin verkar hata varandra så John Kerrys besök i Ukraina väcker bara mer ont blod. Putin är väl inte överförtjust i Sverige heller då USA och NSA/FRA samarbetar för att spionera mot Ryssland och jag funderar vad Rysslands militärövning för ett tag sedan mot Gotland betyder. Obamas besök i Sverige i september gjorde Reinfeldt alldeles kollrig.

Öhhhhhh…… I P1 nyss som gick ut med ett meddelande om, att om jag hör vad han sa så fungerar alarmsystemet vid stora olyckor och SMS vid kärnkraftsverken. Jaha. Det känns som lappen i trappuppgången vid konflikten i Grisbukten och Arne Thorén som hela tiden rapporterade om utvecklingen. Finns det hot som vi inte vet om?

Det här inlägget postades i Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Putin hämnas?

 1. noboytoy skriver:

  Finns det hot som vi inte vet om?
  Det här är något som jag har funderat över under en längre tid.

  Björklund visade nyllet i tv häromdagen och sade att vi “måste” öka vårt militära försvar, främst över Gotland. Den korkade journalisten ställde naturligtvis inte den, i mitt tycke, självklara följdfrågan:

  “Varför “måste” vi göra det?”

 2. admin skriver:

  Ja, jag har den känslan också för i dagens läge kan vi inte känna oss så säkra. Nej, vi vet inte vad som pågår bakom stängda dörrar. Sverige ligger mycket strategiskt till och var på tapeten också under kalla kriget under 50-60-talet. USA med sina ubåtar på västkusten och vi är inte heller med i NATO så vi kan inte räkna med någon hjälp om vi skulle bli invaderade. Finnarna är också mycket oroade över läget. Skulle inte vara så roligt om slagfältet mellan Ryssland och USA var Sverige.

  Dessutom samarbetar Sverige med USA när det gäller övervakningen av Ryssland och sen finns en mycket infekterad husaffär i Solna, Ryska handelskammarens hus som nu har köpts av en syrian från Södertälje. Vi har inte så många pluspoäng hos Putin just nu.

Kommentarer inaktiverade.