Södertäljebo var spindeln i pedofilnätverk

Det ena pedofilnätverket efter det andra avslöjas. Det är pedofiler i parti och minut. En pedofil i Skövde, en i Malmö bara den sista veckan. Spindeln i nätverket i Södertälje bakom sin fina fasad i centrum blev avslöjad av Nationella insatsstyrkan med fingret i syltburken.

Dessa icke-människor, äckliga, vidriga och allt vad man kalla dom. Fanskapen får ju inga straff att tala om. Om detta får fortsätta så blir alla män pedofiler. Men det ligger mycket pengar i detta förstås och pengar göder girigheten och gör att män tappar hjärnan och kan begå vilka övergrepp som helst.

Kemisk kastrering som tar bort all sexuell lust och gör män till lullande zombies. Passa på att knipsa av skiten också. Det vore perfekt.

51-åringen har enligt polisen haft en central roll i en internationell pedofilhärva med grova sexuella övergrepp mot barn.

– Han har varit en länk mellan producenter av filmerna och konsumenter runt om i flera länder. På så vis har han haft en framskjuten roll i härvan, säger Björn Sellström vid Rikskriminalpolisen.

Det har handlat om så kallade ”skräddarsydda filmer”, där konsumenter via nätet beställt vilken typ av sexövergrepp de vill se, varefter barn utsatts för just dessa övergrepp under inspelning. Därefter har filmerna sålts till konsumenten.

– Här har Södertäljebon varit länken på Internet, brotten är till hundra procent nätbaserade. Han har skapat länken på nätet, säger Björn Sellström.

Mellan 40 till 50 barn, i huvudsak flickor, har våldtagits och utsatts för grova sexuella övergrepp på beställning. 51-åringen ska själv inte ha deltagit under inspelningarna utan enbart distribuerat beställningar och filmer via nätet från sin hemdator. Efter gripandet fördes 51-åringen till Södertäljepolisens arrest där han initialt hördes.

Södertäljebo var spindeln i pedofilnätverk

Det här inlägget postades i Boende, Internet, Kriminalitet, Pedofili, Rättssystem, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Södertäljebo var spindeln i pedofilnätverk

  1. noboytoy skriver:

    Ja, pedofilin breder ut sig och som det står i artikeln bredvid – pedofili är mycket vanligare än vad folk tror.

    Den grymhet som så många män uppvisar mot barn, blir nog för mycket för många människors psyke att hantera.

  2. admin skriver:

    Det är förfärligt för hur kommer det att sluta? När finns en bortre gräns? Pedofiler har alltid funnits men internet är det svarta hål som allt fler barn dras ner i och som det är mycket svårt att ta sig upp. Hur många barn hade sluppit sina helveten om inte internet hade funnits?

Kommentarer inaktiverade.