Svenskt satellitbolag i USA:s drönarkrig – Egypten – Facebook

Kom inte och gnäll om det blir några terrorangrepp i Sverige. Vilken beställning till terrornätverk! Djissus Kraist! Sverige ÄR en klientstat till USA. Inget snack om saken. Vad vet Bryssel om detta? Det skulle vara väldigt intressant att veta.

Jag har skrivit om dessa jävla drönare tidigare om “fjortisar” som leker dataspel på hemmaplan som mördar oskyldiga i Mellanöstern. USA har ingen moral, ingen etik överhuvudtaget. Dessa religiösa extremister som inte tänker själva som får sina hjärnor förkrympta då dom bara läser bibelverser. Galningarna inom Scientologin, galningarna inom Mormonerna, galningarna ultraortodoxa sionister. Det verkar vara rena rama inaveln på sina håll och jag ställer mig frågan, hur många knarkar i dom högre leden?

USA värnar inte om någon världsfred, tvärtom, om det är något land vi ska vara rädda för så är det USA med Israel i släptåg. Två länder med en våldsideologi som är ofattbar. Två länder som lönnmördar folk titt som tätt. Är det inte CIA så är det Mossad, världens största terrororganisationer. Mänskliga rättigheter vet dom inte ett dugg om.

Krigshundarna börjar bli hungriga och dom vill att sedelpressarna ska gå på högvarv för att underhålla krigsindustrin, Nu finns Krim och Egypten på kartan och USA i sitt förvirrade tillstånd kan få en snedtändning och så smäller det. Det har gått knappt 70 år sen andra världskriget. Dessutom avskyr Obama och Putin varandra. Det är ingen bra grund att stå på.

Används till avrättningar
Amerikanska drönare har använts av bland av CIA för utomrättsliga avrättningar, uppger TV4 Nyheterna.
Anders Jörle, kommunikationsdirektör Rymdbolaget, säger till TV4 Nyheterna att de inte kontrollerar vad som går genom deras kablar och kallar Rymdbolaget för “rymdens Telia”.

Rymdbolagets personal har hjälpt USA att placera en militär satellit ovanför Mellanöstern.

– Om samarbetet kring ett sådant projekt skulle vara fel så måste det komma signaler från politiskt håll, det är de som ger oss uppdraget, säger han.

Statligt ägda Rymdbolagets satellitstationer har blivit allt mer militariserade och styr nu bland annat de senaste amerikanska spionsatelliterna. Satelliter som används av CIA i hemliga bombräder.

David Webb, freds- och konfliktforskare på Leeds universitet i Storbritannien, är kritisk till det svenska bolagets agerande. Till TV4 Nyheterna säger han att det är en “skam för Sverige”.

– Sverige har ju ett rykte om sig att vara ett neutralt och fridfullt land, säger han.

Pyttsan!! Sverige är inget neutralt land, tvärtom. Sverige är i krig och upplåter sina satelliter till terrorverksamhet samt att FRA är springpojken som ger övervakningsinfo till NSA.

Statligt bolag hjälper USA med drönarkrig

529 döms till döden i Egypten
USA:s talesperson stod i tv-nyheterna och pratade om mänskliga rättigheter och kritiserade dödsstraffen….. Öhhhhhh! USA avrättar folk titt som tätt och Texas är den stat där det avrättas flest personer skyldiga eller ej. Ska USA snacka om mänskliga rättigheter!!?? USA med sina outsourcade fängelser där misstänkta terrorister kan torteras i lugn och ro. Det räcker med att USA i sin paranoia får för sig någonting så fängslas folk. Ska USA prata om demokrati!? När det är religiösa galningar styr USA!

Det som retar mig är att USA lägger sig i precis allting när dom har så mycket skit framför sin egen dörr att dom knappt kommer ut. För mig spelar det ingen roll var dödsdomarna avkunnas. Det är lika hemskt i USA som i Egypten.

Hård kritik mot egyptiska dödsdomar
Ännu en massrättegång har dragits i gång i Egypten. Den genomförs trots hård internationell kritik mot att hundratals påstådda anhängare till Muslimska brödraskapet dömts till döden.

– Massrättegången och dödsdomarna mot 529 påstådda anhängare till Muslimska brödraskapet är ett brott mot internationell rätt. Det häpnadsväckande stora antalet personer som dömts till döden i det här fallet är oöverträffat i modern tid, säger Rupert Coville, talesperson för FN:s högkommissarie för mänskliga rättigheter i Genève, i en kommentar till de dödsdomar som meddelades i måndags.
Även USA kritiserade Egypten för dödsdomarna.

– Det är chockerande, även mot bakgrund av den hårda politiska repression som råder i Egypten, att över 500 personer döms till döden utan att de fått möjlighet att försvara sig, säger Sarah Leah Whitson, direktör i Human Rights Watch, till flera medier.

Hård kritik mot egyptiska dödsdomar

Facebook vill bara ha mer av dig som Facebookanvändare. Varför? Zuckerberg hävdar att ingen information skickas till NSA. Hahahaha!! Är det någon som tror på det? Då är man korkad enligt mitt sätt att se på saken. Det var helt säkert så att det var därför Facebook kom till för tänk så mycket folk lägger ut där, dom fläker ut sina liv med bilder och allt. Tänk att få all denna information så lätt. Zuckerberg ska man inte lita på för en sekund.

Facebook bygger serverhallar i både Sverige och Finland, varför? Det är inte enbart av skattevillkor och bidrag från staten. Det finns säkert en agenda bakom det. Om det är några som ljuger så är det USA med Facebook och Google bakefter.

Är man sällan inne på någon google-mail så kommer det alltid upp en förfrågan om ens telefonnummer… utifall det skulle hända något. Hur många mobilnummer har Google tillgång till? Hur används dom? Det kan man räkna ut med hålfötterna hur dom används.

“De kontrollerar dig”
Exakt varför Facebook behöver tillgång till informationen är oklart. Men företaget hävdar att det är nödvändigt att kunna läsa sms för att ha möjlighet att bekräfta telefonnummer så att man kan få en bekräftelsekod.

Flera personer har kritiserat uppdateringen och en av dem är 27-åriga norskan Elise Larsen Håvoll. Hon menar att sociala medier kräver allt för stor tillgång till sina användares uppgifter.

De som godkänner uppdateringen låter i samma stund Facebook få fri tillgång till sms, kontaktbok, kalender och andra upplysningar. Enligt norska Dagens Näringsliv kan Facebook till och med gå in och ändra saker i kalendern och lägga till nya kontakter.

– De kontrollerar dig till slut. Det är svårt att förstå vad Facebook ska ha informationen till, säger hon till Dagens Näringsliv.

Försvarar nya uppdateringen
Frida Löwengren, presstalesperson för Facebook i Norden, förklarar dock att användarna kan känna sig helt säkra på att deras information är i trygga händer.

– Applikationen behöver de här tillgångarna för att fungera, och även om du inte tror att du vill ha en särskild funktion är det inte möjligt att justera villkor inom operativsystemet. Facebook måste därför ha villkor som täcker alla funktioner som används, säger hon till Dagens Näringsliv.

Nya Facebook-appen kan läsa alla dina sms

Det här inlägget postades i Boende, Internet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.