Israel rev EU-finansierade palestinierhem

Detta jävla Israel med sina ultraortodoxa bosättare som kan göra precis som dom vill med stöd från Nettan och Knesset. Dessa judiska fundamentalister avskyr jag som pesten och dom finns både i Israel och i USA och dom sprider sig över västvärlden.

Dessa ultraortodoxa judar avskyr jag då dom är maktgalna, dom tror att dom är bättre än vanligt folk, dom tror att dom har förtur till det mesta och att Gud är mäklaren som ger dessa extremister rätt att bete sig som svin och ta palestiniernas hem och rasera deras hus.

Israel bedriver terror och väcker upp folk mitt i natten tränger sin in i palestiniers hus kommer med falska papper och driver ut folk till ingenting i stort sett för att ta deras mark.

Här vill dom vill inte integrera sig på något sätt och det finns särskilda klasser för judiska barn i våra skolor och Rabbin i Göteborg med sina fyra döttrar ska ha hemundervisning då dom absolut inte vill ha något med svenska samhället i övrigt att göra. Dessa stackars döttrar som dessutom ska be 30 gånger om dagen. Hoppas att dom gör en sjuhelvetes revolt i tonåren. Det är inte riktigt klokt!

Det är inte konstigt om det blir motsättningar med sådana viktigpettrar.

Israel har rivit flera EU-finansierade byggnader på Västbanken nära Jerusalem.

Tre av 18 baracker där hemlösa palestinier hade nödinkvarterats under den stränga vintern har rivits, uppger en talesman för EU:s delegation till de palestinska områdena för AFP.

Det är oklart vad som har hänt med invånarna. Nyhetstjänsten EurActiv citerar en diplomatkälla som säger att EU kan kräva Israel på ersättningar.

Israel har planerat nya bosättningar i det omstridda området E1 på Västbanken, men har tills vidare böjt sig för hårt internationellt motstånd.

Enligt palestinierna skulle de israeliska byggplanerna i praktiken skära Västbanken i tu och hindra uppkomsten av en sammanhängande palestinsk stat.

Och där sitter den stackars palestiniern på en sten och kan inte göra annat än att se på när fundamentalisterna river hans hem. Vilka vidriga människor!

Israel vill inte ha fred dom gör allt som står i deras makt med hjälp av USA att skära av så mycket det bara går. Terrorisera så mycket det bara går. Fängsla barn och pryglar dom så att dom ska veta sin plats. Och det tror dom ska hjälpa. Så göder man en sann hatare som växer upp med bara hämnd i sinnet. Israel vill ha bort palestinierna, utrota dom vill varje pris. Israel provocerar fram konflikter dagligen.

Israel rev EU-finansierade palestinierhem

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.