FN-chefens förslag ska lösa flygkraschens gåta

Att det är något som inte stämmer tycker jag är helt klart. Den kraschen där planet i stort sett är i småbitar kan ingen se ut som Dag Hammarskjöld gjorde. Inte en chans. Han blev mördad och lades dit vid planet.

Dag Hammarskjöld var inte precis poppis hos Israel och knappast där stora amerikanska intressen står på spel. Det har vi sett hur många gånger som helst. Det är antingen CIA eller IDF. Israel ville inte ha någon inblandning av Dag Hammarskjöld då han var inblandad i medlingen mellan israel och Palestina.

Om nu CIA släpper på dokument så går det inte att tro på ändå utgår jag från. CIA och Israel har lönnmördat personer i parti och minut och att Dag Hammarskjöld försvann från arenan låg både i USA:s och Israels intressen.

Jag tycker att det ser ut som om Dag Hammarskjöld har blivit skjuten i pannan.

En av teorierna kring flygkraschen är att planet attackerades av ett eller flera mindre plan under inflygningen till Ndolaflygplatsen. Den brittsika tidningen The Guardian publicerade tidigare denna månad tidigare hemligstämplade uppgifter som visade att den dåvarande amerikanske ambassadören i Kongo efter kraschen skickade telegram till Washington, där han sade att planet kan ha skjutits ned av en belgisk legosoldat.

Teorin om att legosoldater på uppdrag av säkerhetstjänster som amerikanska CIA och brittiska MI6, eventuellt även med hjälp av mäktiga gruvbolag med stora ekonomiska intressen i Afrika, kan ha legat bakom Hammarskjölds död lanseras också av författaren Susan Williams i boken ”Who killed Hammarskjöld?” (Vem dödade Hammarskjöld?) Boken, som kom 2012, betraktas som den mest ingående granskningen av alla teorier som lanserats under drygt 50 års tid.

FN-chefens förslag ska lösa flygkraschens gåta

Det här inlägget postades i Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.