USA provocerar fram till storkrig!

Om det är något land så är det USA som kommer att skapa ett storkrig inom EU och Ryssland och kanske i en kommande konflikt med Kina om Senkaku-öarna där USA kommer att stödja Japan.

USA rustar upp i EU och vi har USA:s försvar runt knuten i Polen. Detta är vansinne! EU har sålt ut sig till USA. Och detta som händer i Ukraina säger Ryssland att det ÄR USA som destabliserar Ukraina. Ja, så kan det naturligtvis vara för USA finns inga gränser överhuvudtaget. Betalda huliganer i omärkta uniformer på Krim och betalda huliganer i Kiev. När jag tänker efter så det som startade alltihopa var att Ukraina vill närmare EU och vem styr EU idag?, USA har säkert en hel del att säga till om när USA rustar upp även i Rumänien och när kommer skiten till Sverige? När ska vi ha en USA-bas här? FY F@N!!

Och alla miljarders miljarders euro som EU och USA vill pumpa in i Ukraina säger en del!? Det var väl därför Putin blev sur och tog tillbaka Krim. Rena rama sandlådan.

Vad säger ni nu EU-vänner? Är ni lika entusiastiska idag?

Det går knappt en dag utan att vi får reda på dom övergrepp av olika slag som USA är ansvarig för. Att högerextremismen växer i EU gör att fokus flyttas från USA så att dom kan arbeta mer fritt med sina infiltrationer. Inget nytt det heller utan är ett gammalt knep som går som en röd tråd genom alla USA/CIA:s statskupper.

Hamas och PLO gå ihop och Israel och USA hotar i vanlig ordning, att ni inte gör som vi säger blir det konsekvenser. Men två fiender går ihop mot en ännu större fiende. Det spelar ingen roll för Israel vill inte ha fred oavsett vad som beslutas.Inget konstigt med det. Det har vi sett i Irak och Afghanistan bl.a.

USA:s hemliga vapen för regimskiften
De har nästlat sig in i Occupy-rörelsen, de har konspirerat med oppositionen i Venezuela. Det handlar om Canvas, en grupp som finansieras av USA, både av stat och näringsliv. Läckta Wikileaks-dokument visar hur omfattande verksamheten är. ”Kraftfullare än en hangarfartygsskvadron”, hävdar en källa på ett privat säkerhetsföretag.

”Egendomliga frågor”
Srdja Popovic har sin bakgrund i serbiska Otpor (motstånd), ungdomsrörelsen som mycket riktigt var ledande i protesterna som ledde fram till Milosevics fall 2000. Efter den framgången vände sig rörelsen mot resten av världen genom skapandet av Canvas – en acronym för Center for applied non violent action and strategies – som erbjuder aktivister träning i ickevåldsmetoder.

Canvas har varit aktiva i en lång rad länder i Mellanöstern och Östeuropa, liksom i exempelvis Zimbabwe, Vietnam och Malaysia. I Sverige har de exempelvis bjudits in av Palmecentret. I USA samarbetade de med progressiva aktivistgrupper som The Yes men, student- och antirasistgruppen Dream defenders och flera miljöorganisationer.

”Startar revolutioner”
Förra året fick allt det sin förklaring, när hackare lade upp 10 000-tals mejl stulna från det privata underrättelseföretaget Stratfor på Wikileaks. Mejlen visade hur Canvas systematiskt lämnat vidare uppgifter om folkrörelser de samarbetat med till Stratfor. Samtidigt som Canvas minglade med Occupy Wall Street, tog de emot stora bidrag från Muneer Satter, en tidigare chef på banken Goldman Sachs och numera ägare till en hedgefond.

Men mejlen avslöjar mer än så. I ett av dem förklarar den ansvarige kontaktmannen på Stratfor, Marco Papic, hur Otpor tidigt fick stora bidrag från den amerikanska regeringen. Idag är Canvas ”helt beroende av finansiering från USA”, skriver han. Organisationens funktion beskrev Papic så här: ”De drar runt världen och startar revolutioner mot auktoritära regeringar (de som USA ogillar i varje fall)”, och ”de installerar sig i princip i ett land och försöker störta regeringen”. Han fortsatte: ”När det används rätt är det kraftfullare än en hangarfartygsskvadron.”
– De har varit aktiva framför allt i länder som är av geopolitiskt intresse för USA, medan de inte varit speciellt entusiastiska att stödja rörelser som protesterar mot nyliberalismen, säger Carl Gibson.

USA:s hemliga vapen vid regimskifte

USA förstärker trupper i Rumänien
USA skickar ytterligare 175 marinkårssoldater till Rumänien – och utökar därmed styrkan i landet till 975 soldater, bekräftade den amerikanska försvarsmakten i onsdags. Styrkan är huvudsakligen tänkt att användas för militära operationer i Afrika – men kan sättas in var som helst i världen, enligt en talesperson. Pentagon överväger också att flytta ett amerikanskt stridsfartyg till Svarta havet.

USA förstärker trupper i Rumänien

USA-tortyr kan offentliggöras
Den amerikanska senatens underrättelseutskott har röstat för att offentliggöra en detaljerad rapport om underrättelsetjänsten CIA:s mycket kontroversiella förhörsmetoder under åren med expresidenten George W Bush – som många, bland annat president Barack Obama, har liknat vid tortyr.

I onsdags framkom att CIA i åratal har gett vilseledande information om hur stränga och effektiva förhörsmetoderna varit, uppgav The Washington Post som hänvisade till senatens rapport.

USA-tortyr kan offentliggöras

Så skulle USAID:s Twitter störta Kubas regering
I hemlighet lyckades USAID år 2009 etablera en variant av ”Twitter” på Kuba. Målet var det samma som i flera arabiska länder; att via den psykologiska krigföringen störta regeringen i Havanna, uppgav USA-byrån Associated Press (AP) den 3 april. Nyheten slog ned som en bomb i Vita huset.

I januari 2009 sjösattes USAID:s projekt med målet att starta ett så kallat socialt nätverk på Kuba. Det kom att döpas till ”ZunZuneo” som i kubanskt vardagstal är ljudet från en kolibri. USAID hade via infiltration i det kubanska telefonbolaget Cubacel lyckats komma över en halv miljon telefonnummer.

Bulvanföretag
I juli 2010 genomfördes ett hemligt möte i Barcelona i Spanien där USAID:s agenter, bland annat Joseph (Joe) Duke McSpedon, samlades med representanter för det spanska företaget Lleida.net. Där lades planen fram som gick ut på att skapa ett bulvanföretag i Spanien och Caimanöarna i Karibien. Bulvanföretaget skulle förfoga över ett offshorekonto i detta skatteparadis som skulle dölja USA:s deltagande i projektet.
Via spanska Lleida.net skulle USAID få inside-information från det transnationella spanska Telefonica om det spanska företag som hade levererat det kubanska mobiltelefonnätet.

USAID-agenten Allan Gross
Samma månad som USAID sjösatte sitt kubanska Twitter, anlände till Havanna i januari 2009 USAID-agenten Allan Gross. Hans officiella uppgift var att bistå The american jewish joint distribution committee (JDC) att installera internet utan filter på Kuba.

Officiellt arbetade han som entreprenör för Development alternatives inc, en entreprenör till USAID. Gross gjorde flera resor till Havanna men den 4 december 2009 greps han i Havanna och ställdes inför rätta.
Den 12 mars 2011 dömdes Gross till 15 års fängelse för att ha ”deltagit i ett omstörtande projekt från USA:s regering med målet att krossa revolutionen via användandet av ett kommunikationssystem som myndigheterna inte hade kontroll över”.

Den ”icke-konventionella krigföringen” som USA har använt sig av allt mer de senaste åren återfinns i cirkuläret ”TC 18-01” hos USA:s väpnade styrkor. I detta beskrivs den första fasen som handlar om den ”psykologiska förberedelsen för att ena befolkningen mot regeringen och makten” (…) ”Den viktigaste uppgiften är att bryta banden mellan folk och regering”, samt att ”förbereda befolkningen på att acceptera stödet från USA”.

Så skulle USAID:s Twitter störta Kubas regering

Israel fryser samtal med Palestina
Israel–Palestina-konflikten Den israeliska regeringen har beslutat sig för att frysa fredssamtalen med Palestina, uppger Haaretz. Beslutet har fattats efter att de två största palestinska organisationerna Hamas och PLO enats om försoning.

”Regeringen har enhälligt beslutat att Israel inte kommer att förhandla med en Palestinsk regering som stöttas av Hamas, en terrororganisation som vill förgöra Israel,” heter det i ett uttalande från premiärminister Benjamin Netanyahu.
Hamas, som sedan 2007 styr i Gaza, är terrorstämplat av bland annat EU och USA och har inte erkänt Israel.

Israel fryser samtal med Palestina

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på USA provocerar fram till storkrig!

 1. noboytoy skriver:

  Jag har sagt det förut men upprepar mig igen. 😉
  Jag tror att det vi ser nu, är en maktkamp om världens resurser. Vi måste förändra vårt sätt att leva och nu handlar det, för maktmännen, om att skydda sig själv och sin egen befolkning och behålla så stor del av världs-kakan/välfärden som möjligt.

  Jag tror att det inte finns några gränser för vilka medel maktmännen kan tänka sig att ta till, för att uppnå detta. Världsmakten, herraväldet över jorden, rikedomarna, resurserna, välfärden.

 2. admin skriver:

  Jo, USA vill ha herraväldet både på jorden och i “himmelen” alltså det krig som kommer att pågå där och som pågår i viss mån genom övervakningen och kartläggningen av oss alla.

  När Ukraina ville till Ryssland och inte till EU skickade USA en massa huliganer/legosoldater till Kiev. Och resultatet ser vi idag. Det finns stora amerikanska intressen i Ukraina och USA styr mycket i EU. Vi blir mer och mer en klientstat till USA. Svaret från Putin blev Krim. Och det pågår strider i östra Ukraina och kanske det blir inbördeskrig och USA tar ett steg tillbaka och tittar på tills vidare och rustar upp i EU.

  Och så gapar dom i TV hur Ryssland kränker som mänskliga rättigheter och fördömer dödandet. Jovisst det är ju bra MEN vad gör inte USA dagligen och stundligen, jo just det.

  Varje dag pågår drönarattacker i Pakistan och i Jemen. Dödsstraff där många oskyldiga avrättas. Jag mår illa när jag hör USA uttala sig i TV.

Kommentarer inaktiverade.