#Trolljägarna 5

Djissus Kraist! “Corruptio” Underbart att få veta vem den galningen är. Han är ett totalfreak som jag tycker borde sitta inspärrad. För någon mer mentalt störd finns väl knappt enligt mitt sätt att se på saken. För mig är det ofattbart att hans lögner får pågå år ut och år in. Men nu tror jag knappt att det finns någon som tror på den skiten han häver ur sig men det är klart att dom som drabbas känner obehag.

När jag såg den sajten för flera år sedan så fanns det inte på kartan att tro på detta. Han lider av vanföreställningar och jag tror att han är schizofren och att han inte tar sin medicin. Blir jag förvånad när jag läser på Träskforumet att han är serb!? Såklart inte. Han har en egen tråd där. Jaha, samarbete med OG och insyltad i vapenaffärer. En riktig sötnos med andra ord. Jag har i ärlighetens namn svårt för serber.

Men likväl är det bra att hans identitet avslöjas. Och heja, heja #Trolljägarna!

Sen tjejen som stal en ung snygg tjejs identitet och där handlar det om ren avundsjuka och svartsjuka för det man ändå kunde ana där bakom det maskerade att det fanns något problem för man kan ju inte vara riktigt frisk när man gör sådana saker. Hon kunde dessutom inte förklara sig utan det var ett virrvarr av ord som ingen vettig människa fick ut något av så självklart var det hon som stalkat/trakasserat Sandra.

Tonårskillen blir det förhoppningsvis skärpning på när hans mamma kom ut till Aschberg och blev inbjuden och ett snack med sonen. Man kan tycka vad man vill om amning i det offentliga rummet men ingen har rätt att häva ur sig vilken skit som helst.

Jag avskyr amning på offentliga platser också för jag anser att det är privat och intimt och barn ska inte behöva utsättas för detta. Sen ska man inte ge ungen mat när den vill där risken finns att det blir likadant när barnet blir äldre. Napp finns det ju. Att amma offentligt när jag fick barn fanns inte ens att välja utan det var planering och nappflaska i termos. Alla dessa egon idag är banne mig tröttsamt.

“Han är Europas värsta näthatare”
I säsongsavslutningen av Trolljägarna granskar Robert Aschberg näthataren “Corruptio”. Enligt Aschberg är han norra Europas värsta näthatare som har hängt ut hundratals poliser, åklagare och deras barn på nätet på de allra grövsta sätt.

Ratko Zindovic – Eslöv
Printscreen

“Trolljägarna 5”

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Internet, Kriminalitet, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 svar på #Trolljägarna 5

 1. zeke skriver:

  Du behöver utbilda dig på att statens tjänstemän är staten. Staten är inte kränkbar.
  Tycker du inte Corru ska ha rätt att få ut allmäna handlingar?

 2. admin skriver:

  Han om någon ska INTE få ut handlingar som han sedan använder för att kränka, förfölja och trakassera folk. Det finns ingen anledning överhuvudtaget för privatpersoner att få ut handlingar som inte rör dom.

  Han är den värsta rättshaverist jag har läst om. Jag vet inte när han kom till Sverige eller om han är krigsskadad på något sätt men han behöver läkarvård.

 3. admin skriver:

  Ratko Zindovic! Jag kommer inte att publicera några fler kommentarer från dig.

  Det känns riktigt gôtt att du får smaka på din egen medicin. Alla som tittade på #Trolljägarna vet vem du är förutom några på Flashback sen ett par år tillbaka. Folk vet var du bor vilken adress, hur du ser ut m.m.

  Inte ens den kriminella världen vill veta av dig kan jag tänka, en sån spillra till individ som du är. Isolerad med vanföreställningar som blir till sanningar på dina ”påhittebloggar” och INGEN tar dig på allvar. Men grotta ner dig i skiten och vi andra garvar knäna av oss. Nu vet även alla dom som har läst dina bloggar och kanske trott på dom att du är en stackare.

  Och när det gäller ”fröken” Aschberg så har han tusen gånger mer stake än vad du har!

  TACK TV3! Och tack Aschberg!

 4. ConnyB skriver:

  Här kommer mer läsning:

 5. admin skriver:

  ConnyB!
  Jag kan inte godkänna en länk där hans barn och ex hängs ut med alla uppgifter. Och vad som är sant eller inte om Ratko Zindovic brott mot barn har jag inte läst någonstans om men hans vapenbrott är kända.

 6. ConnyB skriver:

  Han får smaka på sin egen medicin.
  Han tallade på en 8 åring när han var 20.
  Det är därför han kallar alla poliser pedofiler
  Säger att han dömts oskyldigt men nej
  Hängt ut min morbror polis i Sthlm och nu får han igen
  .

 7. admin skriver:

  Jag håller verkligen med om att Ratko Zindovic är ett riktigt svin och han är en fullblodspsykopat och som sådan är han extremt lättkränkt och som sådan blir han också en rättshaverist av första graden.

  Jag förstår att du är förbannad! Det skulle jag också vara men ingenting tar på ett sådant kräk för dom har noll empati och dom är extremt egenkära och lider av ett grandiost jag. Han tror att han står över alla andra, han är störst, vackrast, intelligentast m.m. m.m.

  Men idag när alla vet vilken idiot han är så kan det knappast finnas någon som tar honom på allvar. Han är ett freak!

Kommentarer inaktiverade.