”Game of porn”

Det lilla jag har sett av den serien så har det alltid varit naket och sex. Jag har inte, tack och lov, sett dessa grova våldtäktsscener som det skrivs om lite här och där.

Jag tycker att det är en skam att Public Service alltså SVT sänder sådan skit, sexistiskt, kvinnoförnedrande, kvinnor exponeras, exploateras hej vilt.

Det sänds även andra serier där till och med SVT varnar för grova scener!? Är det verkligen detta vi är tvingade att betala drygt 2000:- om året för? Det blir mer och mer våld och är det ihop med sex, fantastiskt.

Sport, våld och sex verkar dominera på SVT idag plus all dold reklam som får mig att häpna ibland och då förstås all den reklam som sänds under sporten.

SVT är precis som dom andra reklamkanalerna. Det finns ingen skillnad mer än att det är avbrott för reklam i dom andra kanalerna. Jag har tyckt i många år att man enbart ska betala för dom kanaler man vill se.

Våldet och våldtäkter normaliseras mer och mer och blir folk matade med detta jämt och ständigt och i våldsspel och allt grovt våld på internet så trubbas männen av och det ser vi också i dom domar som NoBoyToy redovisar på sin blogg. När jag läser dessa utdrag från domar så verkar domare och försvarsadvokater till våldtäktsmännen njuta av att förnedra brottsoffret.

Ett litet stycke från NoBoyToy:

”- Övervägande skäl talar för att hon inte varit med på det men det räcker inte fram till att det är styrkt utom varje rimligt tvivel. Det når inte upp till beviskraven i ett brottmål. Det är så vi har resonerat. Han säger också att det kan vara så att ”hon har någon sorts undergivenhet” och när den här flaskan kommer fram är det inte vad hon tänkt men hon låter dem göra det här.”

Advokat Fredrik Björk (som försvarade den som stod åtalad för våldtäkt) anser i media att:

”- En mycket välformulerad och välanalyserad dom”

”- Min främsta invändning har hela tiden varit att man i utredningen intar någon form av moraliserande hållning kring vad som hände”

Advokat Fredrik Björk presenterade i samband med rättegången:

”ett utdrag från ett familjebetonat diskussionsforum på Internet, där kvinnor (? )beskriver vilka sexredskap de brukar använda sig av”

”- Det var de mest fantastiska sakerna. Det var flaskor, hårborstar, gurkor och fjärrkontroller”, hävdade advokat Fredrik Björk.

Det här reagerade jag väldigt starkt på. Det “familjebetonade forumet” Öhhhhhhh.

Så man sitter på ett familjeforum och diskuterar ovanstående saker och det tycker Advokat Fredrik Björk är helt OK och ska ligga till grund för en dom.

Dom sitter alla på i “Gödseltanksforumet” där alla perverterade människor finns även domare, advokater och poliser som blir allt mer avtrubbade dom också verkar det som.

NoBoyToy – Svensk Rättstillämpning

Allt hänger ihop, våldet i filmer, våldet IRL, våldet på internet, våldet i våldsspel och våldet i porren som finns överallt. Till slut blir allt så normaliserat att det är helt OK att våldta en ung flicka eller kvinna med grillspett och andra föremål och gärna i grupp.

Och att vi drunknar i amerikansk skit som sänds i alla kanaler och SVT är inte sämre där. Det är få filmer från andra länder om man jämför.

Det återkommande sexuella våldet i succéserien ”Game of thrones” fortsätter att orsaka debatt. I en artikel i New York Times beskrivs våldtäkterna som så rutinartade att de snart inte längre chockar tv-tittarna.

Författaren Maria Huehner är en av de starkaste kritikerna.

I det senaste avsnittet av HBO-serien visas hur en grupp kvinnor som hålls fångna blir brutalt sexuellt utnyttjade. I ett tidigare avsnitt tvingas en av huvudpersonerna, Cersei, till sex av sin bror.

Författaren George RR Martin som har skrivit tv-seriens litterära förlaga ”Sagan om is och eld”, har via mejl svarat att han har en skyldighet att berätta sanningen om den mänskliga naturen.

”Våldtäkter och sexuellt våld har varit en del av varje krig som någonsin har utkämpats, från de gamla sumererna till dags dato”, skrev han.

Kritik mot sexuellt våld i ”Game of thrones”

Jo, men här verkar det vara mycket tillagt som inte finns i böckerna. Så för mig är det rent spekulationsvåld. Jag tittar mindre på SVT numera. När jag läser alla dom kommentarer som finns så är det mycket få män som protesterar och dom andra tycker att folk som inte gillar dessa våldtäkter och annat grovt våld kan titta på andra kanaler. Jovisst, det löser ju problemet men det är inte det, det handlar om, utan om normaliseringen av allt våld överallt. Som gör att män våldtar, mördar i parti och minut men även utövar grovt våld mot andra män och då helst i grupp.

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Internet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på ”Game of porn”

 1. noboytoy skriver:

  …”att han har en skyldighet att berätta sanningen om den mänskliga naturen.”

  Han måste mena “den manliga naturen”. Allt som män gör och allt som män är, kallar män för “människan”. “Människans natur/biologi”, “människans miljöförstöring”, “människans djurplågeri”, “människans slavhandel”, “människans behov av porr och naket” osv, osv. Kvinnor är uppenbarligen inte människor för män eller också vill män göra sina handlingar gemensamma med kvinnor i syfte att inte “peka ut” de stackars männen och sätta manliga förehavanden under lupp?

  Advokat Fredrik Björk visar upp något slags utdrag från internet och använder detta som bevis under rättegång för att kvinnor för upp både fjärrkontroller och gurkor i underlivet, när de onanerar. Fredrik Björk är en oprofessionell manlig pajas.

  Tack för länkningarna, SQE!

 2. Anna G skriver:

  Konstigt att Stefan Jarls Godheten stoppades men den här sexistiska skiten visas!
  Hade de kunnat behandla svarta så illa som de behandlar kvinnor?

 3. admin skriver:

  Anna, det har du alldeles rätt i. SVT är inte vad det har varit en gång. Utan dom viker sig för tillgodose det folk vill ha eller vad andra kapitalstarka intressen vill ha.

  Detta med “Godheten” av Stefan Jarl tycker jag är extraordinärt med tanke på all den propaganda som finns i andra filmer som vi matas med.

  Att kritisera kapitalet, kapitalisterna och att samhället krackelerar det är hemskt och jag undrar om det finns andra intressen i SVT som protesterar, sponsorerna kanske.

  NoBoyToy, för mig är det en självklarhet att länka till detta och tänk om alla vi feminister länkade så att det blev som ringar på vattnet. Och vilket arbete du lägger ner på detta enormt viktiga område.

 4. noboytoy skriver:

  SQE: Måste bara förtydliga att det inte är jag som har lagt ned allt detta jobb. Det är en person inom rättsväsendet som har gjort denna sammanställning och jag har endast tagit på mig, att redovisa den på min blogg.

 5. admin skriver:

  OK! Men något har du väl gjort….. 😀

Kommentarer inaktiverade.