NoBoyToy – Svensk Rättstillämpning, del 1

NoBoyToy kommer framöver att redovisa hur rättsväsendet fungerar i Sverige när det gäller mäns sexövergrepp på flickor och kvinnor. Hur denna ultraliberala regering tittar bort och alla bara svamlar och Beatrice Ask bara jamar och Reinfeldt är så trött på allting att han knappt orkar prata och som vanligt tycker han att vanligt folk är idioter.

När man ser dessa sexövergrepp samlat så här blir det en stor klump i magen. Finns det ingen ände på mäns våld? och det bara ökar i samhället på alla plan. Och det verkar sitta många våldtäktsmän och pedofiler i våra domstolar, FY F@N!

Del 1
NoBoyToy – Svensk Rättstillämpning, del 1

Apropå “Det sovande folket” som Reinfeldt skrev i början på sin karriär.
Det sovande folket

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Kultur, Pedofili, Politik, Rättssystem, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.