Stort homobråk i ESC

Hur tusan orkar folk! Har dessa länder inte nog med problem utan att dom ska gasta om detta icke-problem! Här har vi tre länder som protesterar hejvilt mot Österrikes bidrag, Ryssland, Vitryssland och Ukraina.

Jag tycker att det är dessa länder som ska utestängas från ESC och för övrigt tycker jag att man ska lägga ner detta skitprogram där det bara är klädseln som gäller. Sanna byter klänning och blir sexigare och med det har större chans att ta hem segern läste jag i en blaska. Djissus Kraist! Allt är bara ett jäkla spektakel.

Jag har inte sett på några uttagningar men tittat på några bidrag på YouTube och det är ju rent av bedrövligt, i vanlig ordning. Sannas bidrag är bra och Conchita Wurst är jättebra och h*n sjunger fantastiskt.

Sen tycker jag att det är en skam att Israel är med som ligger i Mellanöstern och som mutar sig in i ESC. Hur mycket i mutor ger dom månntro, det skulle vara mycket intressant att veta. Jag lyssnade på deras bidrag och det var bara skit som det mesta i denna “tävling”. Polens bidrag då som det har skrivits om som “en dålig porrfilm från 70-talet”. Det säger en del tycker jag.

Det fuskas på olika sätt när det gäller röstningen. En robot var det väl i någon omgång och servrarna kraschar och folk kommer inte fram m.m. Och detta att alla får rösta hur mycket dom vill.

Det ska vara en röst per telefon inget annat men SVT och Telia tjänar massor med pengar på detta röstningssystem och “rätt” låt vinner inte då naturligtvis. Det är ett rövar- och rackarspel för hela slanten.

“All-Russian Parent Meeting” kan dra dit pepparn växer och dom får väl ge fan i att låta sina barn titta då, eller hur? Andra vill att ESC inte ska visas överhuvudtaget i Ryssland och antagligen då också i Vitryssland och Ukraina. Sodomi!? Hahahaha!

Det finns faktiskt andra problem som dessa föräldraorganisationer och protesterare borde ägna sig åt istället, som våldtäkter på barn och kvinnor även alla kvinnomord som sker m.m.

Stort homobråk i ESC – då säger Sanna ifrån
Den skäggiga dragshow-stjärnan Conchita Wurst är favorittippad i årets upplaga av Eurovision Song Contest.
Men från Ryssland, Vitryssland och Ukraina hörs högljudda protester mot artistens medverkan i tävlingen.
Den svenska delegationen ställer sig dock bakom det österrikiska tävlingsbidraget.
– Den här tävlingen är till för alla sorters populärmusik och konstnärliga uttryck, säger Christer Björkman.

Men den ryska föräldraorganisationen All-Russian Parent Meeting, som ligger bakom namninsamlingen, tycker inte att Conchita Wurst har en given plats i Eurovision.

Enligt ESCextra så skriver organisationen bland annat nedanstående i det homofientliga uppropet:
“Österrike kommer i Eurovision att representeras av transvestiten Conchita Wurst som har en livsstil som inte är tillämplig på ryssar. Den populära internationella tävlingen som våra barn kommer att se har blivit en arena för sodomi under inverkan av europeiska liberaler. Ryssland är det enda av de europeiska länderna som har lyckats behålla normala och hälsosamma familjevärderingar baserade på kärlek och samtycke mellan män och kvinnor. Därför är vi emot att Eurovision sänds i Ryssland.”

Vad tycker du om att Eurovision blir politiskt?
– Egentligen tycker jag inte att politiken ska blandas in, men för mig handlar den här frågan om mänskliga rättigheter och inte om politik. Hela tävlingen handlar ju om att förena människor, säger Christer Björkman.

Stort homobråk i ESC – då säger Sanna ifrån

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Kriminalitet, Musik, Politik, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Stort homobråk i ESC

 1. noboytoy skriver:

  Första gången jag hör det Österrikiska bidraget och jag konstaterar att låten är bra och att sångrösten är fantastisk.

  Det där med att saker och ting inte är “familjevänligt” har vi hört förut när det gäller tex män som kramas i musikvideos på youtube och därför censureras. Samma människor reagerar inte alls över all manlig porr, nakenbilder och sexism mot kvinnor och barn som florerar i både tv, på nätet och ute i samhället. Det är tydligen “familjevänligt” och “barnvänligt”?

  Jaja, vi förstår ju alla vad denna upprördhet egentligen handlar om…

 2. admin skriver:

  Javisst gör vi det. Dubbelmoral och hyckleri. Jag har nog skrivit om det någonstans att ett it-företag gjorde en undersökning i USA var det porrsurfades mest en lördagskväll.

  Salt Lake City där porrsurfades det mest och där bor väl mest mormoner…

  Jag har hittat mina gamla ICQ smileys och jag älskar dom.

Kommentarer inaktiverade.