“Revolutionära Fronten” är fascister! – “AFA” är fascister!

Att “AFA” är fascister det har jag tyckt länge och nu när “Revolutionära Fronten” har dykt upp på arenan så är dom värsta fascisterna också. Deras paroll är att vi måste försvara oss!!?? Det är DOM som attackerar folk och vandaliserar folks lägenheter och misshandlar och utsätter folk för stor fara. När kommer dom att mörda någon som dom “tror” är fienden? Dom är paranoida och har rökt på för mycket.

Dom agerar som nazisterna gjorde under 1930-talet och som fascisterna i Italien när det begav sig. Då drog nazisterna runt och misshandlade judar, vandaliserade deras butiker, deras lägenheter m.m. Det som “Revolutionära Fronten” gör är exakt samma sak! Dessa historielösa människor som inte vet ett skit om historia ställer till ett helvete för vanligt folk och dom ger sig till och med på liberaler.

Jag tycker att dom är helt dumma i huvudet och dom vet ingenting om någonting. Det är en brôlande skara neandertalare som rusar runt och “tror” sig veta att t.ex. “North Brigade” på en t-shirt är nazistiskt och misshandlar far och son svårt. När det handlade om en fotbollssupporterklubb och gästarbetare på väg hem från arbetet. Hur korkad får man vara?

Att “Revolutionära Fronten” har mage att påstå sig vara socialister är skymf mot dom som arbetar för allas lika värde. Dom är fascister inget annat och dom står för antidemokratiska värden och kanske dom till och med är nazister när det kommer till kritan. Dom agerar som sådana iallafall.

Dom krossar rutor och sprutar tårgas in i en lägenhet där en mormor och hennes barnbarn befinner sig. Dom har hur många gånger som helst vandaliserat en lägenhet hos en SvP:are och dom drar sig inte för att hugga sönder dörrar med yxa! RF måste ju försvara sig!! Dom är helt sinnesförvirrade för ingen normal människa beter sig så här. Dom är brutaliserade!

Detta bottenskrap till individer måste stoppas så även “AFA”. Dom är terrorister! Nu måste polisen och politiker sätta ner foten mot dessa individer.

Våld föder våld och man kommer ingenstans med detta. Vill man förändra samhället gör man det genom politiskt arbete och att rösta när det är val.
Dom här jävla individerna som inte är så många kan ändå ställa till ett helvete.

Jag avskyr SvP, SMR, SD och vad dom nu heter alla men att terrorisera och vandalisera folk från dessa grupper är helt galet och man vinner inga poänger på detta utan väcker bara folks vrede. Så om dessa knäppisar tror att dom gör något bra för Sverige så misstar dom sig.

Vänsterextremister och högerextremister är precis samma skit fast i olika högar men vänsterextremisterna är mycket våldsammare.

Bara att titta på Joel Bjurströmer så förstår man vad det handlar om.

Vänsteraktivister bakom många våldsdåd

Mathias Ståhle, journalist på Eskilstuna-Kuriren.

Han har granskat politiska extremister sedan länge. Han menar att Svenskarnas partis demonstration i Eskilstuna under första maj 2012 var en vändpunkt för vänstergrupperna, mot mer organiserat och systematiskt våld.

– Inom autonoma vänstern så föddes det en känsla av att ”helvete nu har nazisterna flyttat fram sina positioner avsevärt och vi har inte hängt med”. Sen tog det nästan ett halvår innan man lyckas formera sig till någon sorts organiserad motattack och den slutade i en attack på en vit makt-spelning i Kolsva i Västmanland där ett tjugotal maskerade vänsterextremister från olika delar av landet rusade in och attackerade konsertbesökarna, berättar Mathias Ståhle.

Enligt Mathias Ståhle kommer de flesta politiskt motiverade attackerna från den politiska vänsterkanten.

– De flesta attackerna kommer ifrån vänstern det är glasklart, vi pratar 95-5 om vi räknar i procent, säger Mathias Ståhle.

Bara de senaste 18 månaderna har det i Mälardalen skett minst 50 attacker med politiska förtecken. En av dem var i Torshälla utanför Eskilstuna. Annika Blomqvist är granne till den vandaliserade lägenheten, tidigare ägd av en 26-åring som varit aktiv i högerextrema kretsar.

Uppdrag granskning – Vänsteraktivister bakom många våldsdåd

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

17 svar på “Revolutionära Fronten” är fascister! – “AFA” är fascister!

 1. Erik Rodenborg skriver:

  “Vänsterextremister och högerextremister är precis samma skit fast i olika högar men vänsterextremisterna är mycket våldsammare.”

  Menar du verkligen det? Eller skrev du fel?

 2. admin skriver:

  Nej, jag skrev inte fel. Du kanske inte såg Uppdrag granskning ikväll?
  Enligt Mattias Ståhle som forskat på extremistgrupper i många år menar att våldet är 95-5. Vänsterextremister har alltid varit mycket våldsamma. Alla extremistgrupper är våldssamma oavsett vilken sida dom står på.

 3. Erik Rodenborg skriver:

  Om man ser till hur många de dödat sedan 90-talet får man väl en helt annan blid.

 4. Erik Rodenborg skriver:

  Jag kan inte siffrorna men så vitt jag vet har inte de autonoma eller andra extrema vänstergrupper dödat en enda, men fascisterna har dödat ganska många sedan slutet av 90-talet. .

 5. admin skriver:

  I Sverige?

 6. Erik Rodenborg skriver:

  Ja, “många” är ett förstås relativt begrepp. Men det bör väl i alla fall vara klart över fem. (Men början med Ronny Landin). “De autonoma” har vad jag vet inte dödat en enda.

 7. admin skriver:

  Men nu var det inte dödandet det handlade om för det kommer att hända utan allt det våld dom utsätter högerextremisterna för nu och dom oskyldiga som råkar ut för dessa vänsterextremister.

 8. Erik Rodenborg skriver:

  Jag tycker att antalet dödade måste vara en väsentlig del av analysen av hur våldsam man är.

 9. admin skriver:

  Jaha, då tycker du att Revolutionära Fronten är mer OK än högerextremisterna då för dom har inte mördat någon?

  Det är ren tur att ingen har blivit dödad. Man kan bli “dödad” på olika sätt man kan hota och misshandla folk, sätta eld på deras bostäder, bilar m.m. så att dom måste flytta eller sluta vara politiskt aktiv.

  Men det är klart att bli dödad är ju det ultimata. Jag tycker inte att man jämföra på så sätt.

  För mig så är dessa grupper likvärdiga när det gäller grovt våld och hot. Jag hoppas att ingen behöver sätta livet till men jag tror att det bara är en tidsfråga.

  Jag avskyr alla dessa extrema grupper men man ska inte behöva utsättas för detta våld och bli mordhotad för att man tillhör SvP eller SD eller SMR. Det spelar ingen roll vad vi andra tycker.

 10. Erik Rodenborg skriver:

  Jag tar helt avstånd från de autonoma och deras metoder, men, nej, jag tycker inte att man rakt av kan sätta likhetstecken mellan dem och fascisterna….

 11. admin skriver:

  Det är Ok att vi tycker lite olika där.
  🙂

 12. admin skriver:

  Jo, detta också att RF inte ville ställa upp på någon intervju och intressant är att dom flesta kommer från mellan- och övre medelklass.

  Vi får se hur detta utvecklar sig. Vi lever i ett samhälle som rämnar och som är så skiktat idag och mycket utanförskap så egentligen är jag inte förvånad.

 13. Erik Rodenborg skriver:

  Håller med – RF är en obehaglig småborgerlig sekt, med absurda våldsmetoder. Men…. när jag skrev mer än fem var det på sätt och vis ett understatement.

  “Enligt Brås rapport från i år har högerextrema utfört 14 mord i Sverige under en tioårsperiod. Autonoma inte ett enda. Högerextrema har misshandlat 211 personer, autonoma 152. Medan högerextrema främst attackerar människor, sysslar autonoma främst med brott mot allmän ordning: polis och företag.”

  Kajsa Ekis Ekman i ETC. http://www.etc.se/ledare/josefsson-har-omedvetet-gjort-en-reklamfilm-revolutionara-fronten

 14. Erik Rodenborg skriver:
 15. admin skriver:

  Nej, jag tycker verkligen inte att UG har gjort en reklamfilm för RF! Jag läste den artikeln då jag har Dagens ETC. RF är fega kräk som inte vågade ställa upp på en intervju och bara det säger en del. Dom är fega då dom inte vågar ta debatten. Men våldsmän är ju fega. Lika med SMR som inte vågade ta debatten. Och grottmannen som skrek som en galning “om det svenska” barbariet, ja, vad ska jag säga om det.

  Dom är är inte så många i Sverige men dom gapar högst och därför är det otroligt viktigt att rösta den 25 maj då extremrörelser växer i EU.

  Det finns inget “Det goda våldet”, våld i alla former är avskyvärt! Jag förstår inte att det finns folk som tycker att UG är en reklamfilm åt vänsterextremister och jag blir lite misstänksam när folk tycker det. RF har ingenting med socialism eller vänster att göra. Dom vill ha bort demokratin precis som högerextremister och nazister. Det är ingen skillnad i det avseendet. Och dessa grupper är lika våldsamma. Att ingen har dött är ren tur.

  Det bästa hade varit nu med ett tredje UG där dom analyserar varför detta händer nu. Varför har vi dessa högerextremister av olika slag i Europa och varför anser så många att vänsterextremister är mer ok. Jag kan inte läsa ut något annat.

  Detta med det “Goda våldet” som UG har i sitt program handlar ju inte om det goda våldet utan att det finns folk som tycker att det “goda våldet” är när man attackerar högerextremister och nazister. Det här ger näring till högerextremister och nazister istället vilket oroar mig väldigt mycket.

 16. Zanna skriver:

  Att RF ofta vrålar saker som “jävla turk”, “jävla bög”, “jävla fitta” och “jävla hora” när de misshandlar människor säger också en del om att de inte står så långt ifrån högerfascisterna som de tror.

  Helt obegripligt att någon enda person i det feministiska, antirasistiska och antihomofoba Ung Vänster kan betrakta RF som kamrater.

 17. admin skriver:

  Exakt! Det är samma skit fast i olika högar och jag har reagerat över Ung vänster. VP får sätta ner foten eller utesluta dom.

  RF och AFA är våldsamma huliganer som bara är ute efter våld för våldets skull och dom är dessutom mycket fega då dom anfaller folk bakifrån. Står för feminism är ju skrattretande! För jämlikhet, ett samhälle utan förtryck är ännu mer skrattretande. Ger sig på folk som dom inte har en aning om vilka dom är. Knivhugger en nazist bakifrån. Det är inget försvar enligt mig. Man får inga poäng för det. Det är inte så man bemöter nazister.

  Och för att nå till det ultimata samhället slår dom ner folk, hotar och slår in dörrar med yxa, vandaliserar och sätter eld på bilar. Vilka sötnosar. Sen tror dom att samhället står upp för dom… Öhhhh!

  Sen ville dom inte bemöta UG i en intervju visar också på att dom är fega. Den där rapparen är samma skrot och korn han med. Dom är fascister rakt av och höga som höghus när dom drar runt på stan.

Kommentarer inaktiverade.