Borgarrådets hem vandaliserat

Moderat borgarråd och kvinna fick en ruta krossad i morse. Jag tror att huliganerna i RF eller AFA har varit framme igen. Detta är typiskt för dessa kräk. Snart får politiker och andra utsatta grupper strykas ur dom register på nätet där alla kan gå in och se var folk bor och hur gamla dom är.

Borgarrådets hem vandaliserat

Dessa register har ställt till med mycket elände då dom hängs ut på nazistiska bloggar och på Flashback. Vidrigt är bara förnamnet. Dessa plattformar som så besatt agerar för yttrandefrihet kommer en vacker dag tas bort för det går inte att ha en massa fjortisar som tror att dom kan göra precis vad dom vill. Det är inte yttrandefrihet, riktig yttrandefrihet är under ansvar och det kan man knappast se hos dessa individer.

När nazisterna demonstrerar kan folk agera genom olika protestaktioner som t.ex. i Jönköping där folk satte sig vägen och kyrkklockorna dånade. DET är ett bra sätt att visa sin avsky och som i Södertälje när Jimmie Åkesson var där och pratade igår och dom flesta vände ryggen till utan SD:s anhängare.

Det går inte med vänsterextremisterna för dom sms:ar till varandra precis som fotbollshuliganerna och så går dom bärsärkagång på olika sätt och misshandlar folk. Det är fan-i-mig inte OK. Skiten Joel Bjurströmer sitter inne för dråpförsök så denna våldsamma människa är borta några år.

Vad vill kräken nu då?

Vad vi vill…
Revolutionära Fronten ser lösningen i att vi vanliga människor tar tillbaka makten över sina liv med de medel som krävs. För att uppnå detta krävs det ofrånkomligen en form av revolution. Denna revolution kräver organisering och RF:s mål är att erbjuda denna organisering till de som ställer sig bakom den form av politik som vi bedriver. RF satsar inte på att bli en fackförening eller parti. Vi ser vår roll som en del av den utomparlamentariska rörelse som tvingas att agera utanför dessa ramar.

Vi strävar efter arbetarstyre i arbetarområden och för att återupprätta en klasskänsla och klassansvar igen med målet att skapa direktdemokratiskt styrda samhällen på lokal nivå som samarbetar med andra samhällen byggda på samma direktdemokratiska princip.

Vi strävar efter ett jämlikt samhälle där alla är lika värda oavsett om du är kvinna eller man, vilken hudfärg du har eller vem du attraheras av.

Vi strävar efter ett samhälle där ansvar och frihet går hand i hand och där lag och ordning uppehålls av oss själva.

Vi strävar efter ett samhälle där fackföreningar och andra organisationsformer tillåts växa och samarbeta för att kunna slå tillbaka den globala kapitalismen och de orättvisor och rasism denna leder till. Vi motsätter oss all form av imperialism. Det vi ser framför oss är ett internationellt samhälle med basen på lokalt plan där makten finns hos invånarna istället för makthavarna.

Vad vi gör..
Tills detta har uppnåtts kommer RF:s delmål vara att organisera en del av motståndet som innebär att vi kommer att bemöta, med all vår förmåga, alla attacker mot arbetarklassen.

Detta inkluderar allt från statliga attacker i form av lagförslag till att konfrontera nazister och fascister som nu växer sig starkare och gör allt för att splittra vår klass och hota våra intressen. Att bekämpa antidemokrater med demokratiska medel ser vi som idealistiskt och naivt. Vi har istället valt att vara militanta och rakryggade i vårt motstånd mot den statliga och utomparlamentariska rasismen.

Vi är också beredda att aktivt kritisera den vänster som vi sett misslyckas gång på gång. Att aldrig hylla en ”rörelse” som misslyckats med att nå sina mål gång på gång. Vi kommer ständigt att hålla blicken fokuserad och stark på vad som vi verkligen spelar roll: klasskamp och klassposition.

RF har inte som mål att återigen bli en medelklassdominerad organisation som talar över folks huvuden, med ett språk och med frågor som känns främmande och flummiga. Vi kommer inte att prata i studiecirklar inlåsta bakom akademiska dörrar på universiteten, vårt mål är att vara på gatan, där vi bor, där vi arbetar. Att verka i vår verklighet och vardag där vi har grunden till vårt engagemang.

I dagens skede, flera år efter vårt skapande, så växer vi kontinuerligt och vårt mål är att fortsätta göra det. Att fortsätta organisera och arbeta med vår organisation, knyta band, föra dialog och bygga broar med våra kamrater och andra som följer samma linje som oss. Detta inkluderar allt från militant antifascistiska organisationer till fredliga rörelser och organisationer som värnar fackliga frågor och arbetsrätt.

Vi kommer aldrig att ställa oss bakom en helt fredlig linje. För många gånger har vi sett hur sådana rörelser kvävs av handlingsförlamning och deras krav pressas tillbaka. Vi hävdar istället att vi kan välja att agera precis som vi vill. Vad nöden kräver, och vad som är taktiskt rimligt och genomförbart.

Vi väljer själva vad vi gör, hur vi gör det, och när vi gör det. Men en sak vet vi säkert genom att studera historien. Allting som sker har en motreaktion

Revolutionära fronten kommer aktivt delta och verka för den reaktionen
Principförklaring:

1) Revolutionära Frontens grundprinciper/grundstadgar kan aldrig förändras eller upphävas, då de utgör grunden för Revolutionära Fronten som organisation.

Jodå, det går visst. Om tillräckligt många vill.

2) Revolutionära Fronten har en socialistisk syn på samhället och strävar efter det klasslösa, förtrycksbefriade samhället. För att detta skall kunna uppnås krävs en revolution.

Dom är inte socialister och ett klasslöst samhälle kommer ALDRIG att inträffa. Någon slags kommunistisk romantisk skit! Urkommunism är en utopi precis som Syndikalisternas utopi.

3) Revolutionära Fronten kämpar mot kapitalism, sexism, homofobi och rasism/fascism i alla dess former.

Dom är lika kapitalistiska om dom fick chansen, dom är sexister/antifeminister, dom är homofober och dom är just det, rasister och fascister.

4) Revolutionära fronten erkänner alla kampmetoder och ser fredligt motstånd och revolutionärt våld som lika delar av den revolutionära klasskampen. Användandet av revolutionärt våld ser vi som en rent taktisk och politisk fråga och inte som en moralisk.

Dom har ingen moral/etik eller empati det har vi nog alla blivit varse om. Höga? Troligtvis. Ett gäng utflippade, frustrerade medel- och högmedelklass dom flesta. Problem med mamma och pappa eller varit mobbade i skolan?

5) Medlemmar i den Revolutionära Fronten skall följa den linje som beslutats av organisationen. Parollen ”öppenhet i diskussion, enighet i handling” skall vara vägledande.

Orka!!

6) Allt vårt arbete utgår från vår klassposition. Arbetarklassens kamp är det ytterst relevanta i den socialistiska rörelsen.

Vilka floskler som sagt 99.9999999999999% av arbetarklassen ställer INTE upp på detta.

Arbetarklassens kamp!? Vad är det för gojja? Dom allra flesta som tillhör arbetarklassen inklusive mig även om jag har gjort en s.k. klassresa så är jag arbetarklass i själ och hjärta och det är där jag känner mig hemma, dom ska inte snacka om arbetarklass. Dom är skitungar på drift.

Denna pyttelilla skitgrupp ska fan-i-mig inte prata för arbetarklassen för RF och AFA och andra huliganer är fascister, antifeminister, homofober och som sagt skulle om dom fick chansen bli kapitalister.

Deras djuraktivism ger jag inte ett ruttet lingon för, då dom använder samma metoder där. Djurens Rätt som jag är medlem i har uträttat tusen gånger mer genom ett gediget arbetet, information och arbeta politiskt INTE genom att släppa ut t.ex. minkar, bränna bilar och vandalisera gravar.

När dom skriver att dom har läst historien så glömmer dom det viktigaste, dom vinner aldrig. Huliganer vinner ALDRIG!! Inte nazister heller för den delen. Samma skit! En extremist är en extremist! Dom låter mycket men är få. Polisen måste sätta ner foten. använd vattenkanoner och brandbilar för att sätta stopp. Stör dom som man gör med gangsters för det är precis vad dom är.

Ett par exempel som frontfiguren har gjort och hävt ur sig förutom ett försök att döda en SMR:are och allt annat som molotovcocktails – mot polisen, vandalisering m.m.

Misshandlade 14-åring
Så sent som 2011 dömdes Joel Bjurströmer Almgren efter att ha misshandlat en då 14-årig pojke på en McDonald’s-restaurang i Liljeholmen i södra Stockholm. Han skrek också:
– Jag ska döda dig, åt 14-åringen.

Motivet berättade han själv om inför polisens utredare. Han menade att pojken hade bråkat med hans styvson i skolan.

Just en snygg styvpappa!!

Två år tidigare dömdes han för hot och förgripelse mot tjänsteman sedan han knuffat en biljettkontrollant i Stockholms tunnelbana. Enligt offrets berättelse i domen skrek han åt kontrollanten:
– Djävla turk, flytta på dig.
Och sedan:
– Jag ska ta dig, jag ska plocka dig.
Expressen har sökt Joel Bjurströmer Almgren.

Vänsterextremisten slåss mot nazisterna

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.