Dunkin Donuts till Sverige

All skit kommer från USA! Inte nog med skräpmaten från McDonalds och från det äckligaste KFC och nu ska Donkin Donuts hit också och göra folk beroende och feta och dö i förtid. Jag har aldrig ätit något från McDonald och jag kommer naturligtvis aldrig äta skit från KFC eller Dunkin Donuts!

Vi blir mer och mer insyltade i USA:s dåliga kultur vad det än gäller. USA är sunkigt!

USA UT UR SVERIGE!!

Ni förpestar oss! Det är den stora mördarmaskinen från väst som kommer att förgöra oss på det ena eller andra sättet. Ljuger som troll gör dom också, att vi älskar kaffe skulle vara det främsta skälet.

Det främsta skälet är att konkurrera ut våra kaféer och tjäna pengar. Vi har det vi behöver, kaffe och kanelbulle vi behöver inga jävla donuts! Vi har muffins, flottyrringar och syltmunkar! Det räcker och blir över.

Jag börjar bli riktigt allergisk mot all skit som dräller hit från USA.

Amerikanska snabbmatskedjan Dunkin Donuts planerar att öppna restauranger i Sverige. Svenskarnas förkärlek till kaffe är främsta skälet.

– Sverige har en väldigt rik kaffekultur och ligger i toppen när det gäller kaffekonsumtion, säger Dunkin Donuts-chefen Paul Twohig i ett pressmeddelande.

Sverigelanseringen bygger på en uppgörelse med företaget Coffee & Brands Sweden, som kommer att driva restaurangerna i Sverige. Enligt uppgörelsen ska 30 Dunkin Donuts öppnas.

Utöver munkarna utlovar Tommy Svensson, vd för Coffee & Brands Sweden, att delar av menyn kommer att “skräddarsys efter lokala smaker”.

Dunkin Donuts till Sverige

Behöver vi verkligen detta?

Det här inlägget postades i Hälsa, Kultur och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.