Jag har röstat till EU och jag har buuuat

Jag har röstat och det blev F! och på Soraya Post. Även om hon står som första namn kryssade jag i rutan. Soraya är också romsk och jag tycker det är viktigt att även den rösten får höras i EU. Jag tycker också att det är jätteviktigt att F! som parti kommer in i EU och jag hoppas verkligen att dom gör det.

Jag har också varit på stan och Buuuat och vänt ryggen åt Sverigedemokraterna och det kändes så skönt! Det har blivit en rörelse att vända ryggen åt dom och bua mellan varven. Jag tycker INTE om att man slänger saker eller stör på annat sätt för dom har rätt att tala även om jag avskyr dom som pesten. Där jag var buade folk efter varje uppehåll. Och en massa plakat förstås och några slagord också mellan varven.

Det var hur mycket poliser som helst och två dialog-poliser som var väldigt trevliga så det gick väldigt smidigt allting.

Det är så här Sverigedemokraterna egentligen är och jag vet inte hur många sådana här affischer jag har rivit ner när SD var BSS. I den inre kretsen är dom nynazister/rasister inget snack om saken!

BUUU!! BUUU!! BUUU!! BUUU!! BUUU!! BUUU!! BUUU!! BUUU!! BUUU!!

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.