Godheten

Nu har jag sett den och jag kan förstå att kapitalismens SVT inte vill visa den. Den är fantastiskt bra!! Hur detta ”rå-kapitalistiska” samhälle sliter sönder oss. En kapitalism som äter sig själv och har för lite motstånd från oss gräsrötter som tjänar pengarna åt dom giriga som bara blir mer giriga och mer blinda.

Tommy Berggren illustrerar dom maktgalna mycket bra. När Alliansen blev vald 2006 såldes det mesta ut som gick att sälja ut och det gick med expressfart och vad händer då med ett samhälle, det krackelerar. Skolorna blir sämre, vården blir sämre, järnvägen havererar allt som har med infrastruktur havererar.

Jag såg på Debatt häromkvällen med Clas Malmberg och vd:n för Attendo Henrik Borelius. Det var bedrövligt att se och jag förstår Clas frustration när Henrik Borelius hela tiden slingrade sig och ville inte tala om vad dom tjänar på sina flyktingförläggningar. Han har den största knorren i baken och vinsten är viktigast!
Daghemmen som ägs av hur många investmentbolag som helst och som ser barnen som en handelsvara som det ska tjänas pengar på och där vinsterna går till skatteparadis och allt förfaller, personalen blir färre, maten blir sämre o.s.v.. Vilka är det som äger alla dessa riskkapitalbolag? Jo, USA. Och motsättningarna i samhället blir fler och värre.

Sverige är genomkorrumperat fast inte av vi vanliga dödliga utan av dom som har makten och som sitter i sina communitys och har privatchaufför och vet inte ett skit vad som sker utanför deras glasbubblor, en överklass som helt har tappat greppet om verkligheten. Bankerna kanske är värst.
Och hur företag görs om till koncerner för att slippa bolagsskatt. Giriga jävlar! Och dom mest skuldsatta är dom som är rikast, inte vi på golvet.

Bodström som har stora intressen i ”Pysslingen” och andra som Östros, Persson, Nuder och Freivald och många fler där dom sitter i rikskapitalistbolag och håvar in miljoner. Persson som blivit en riktig blå gubbe. Det är bedrövligt att se.
Det är det som jag skrivit om många gånger, att ju mer ojämlikt ett samhälle blir desto mer girighet finns det och desto mer våld finns det och det är det vi ser nu och det har gått fort.

EU är en stor del i detta också med den stora ojämlikhet som finns länderna emellan både ekonomiskt och kulturellt. EU som blir alltmer fascistiskt och jag vet inte var det ska sluta. Nynazismen och andra högerextrema partier hade inte haft en chans att etablera sig som dom kan nu och genom internet förstås men dom kan samla sina krafter i Bryssel och verka där.

Och ju mer ojämlikt ett samhälle är desto fler fascister blir det då stora grupper ställs utanför samhället. Och en vacker dag sitter vi med en Hitler, Stalin eller Mussolini om inte EU kraschar. Det var också tanken från början med EU att dom som sitter i dessa hemliga grupper där dom mäktigaste i världen sitter både politiker och från näringslivet. Dom som vill ta över allt som går att ta över.

USA är ett praktexempel på det. Astra är ett bra exempel att Pfizers till varje pris vill ha Astra tror inte jag endast har med skatter att göra utan USA vill ha kontroll över läkemedelsindustrin som dom vill ha kontroll över livsmedelsindustrin och allt annat.

Vi har blivit helt drogade av all skit som kommer från USA, vilka filmer vi ska se både på bio och i TV, vem styr över vår media, vem styr över våra avreglerade företag, jo USA. Vilka övervakar oss, jo USA. Om USA och EU går med på frihandelsavtal kommer vi att få äta klordoppade kycklingar, kött som innehåller hur mycket hormoner, antibiotika och GMO som helst och vi kan inte göra ett skit.

Folk är ju också dumma i huvudet som bara vill ha billigt kött och med det blir resistenta och får i sig hormoner och GMO som ingen vet hur det påverkar människan. Jag är säker det kommer att utbryta epidemier av cancer och att folk dör så det inte finns medicin som klarar av alla virus.

TTIP är ju rena rama skräcken då ingen kan sätta sig upp mot vinsterna som flyttas till USA. Vi måste köpa fröer från Monsanto och odlare får inte odla i växthus m.m. m.m. Detta har EU bidraget med.

USA som rustar upp i EU med sina baser. EU är det största misstag som någonsin har gjorts. Och det är vi vanligt folk som får ta smällen och kvinnorna förstås.

Du nya sköna värld!


Godheten av Stefan Jarl

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.