“Urban bar” i Helsingborg

Då har vi ytterligare två puckon som tycker att kvinnor ska konsumeras eller användas som en soptunna. Det känns som om vi är tillbaka till slutet av 1960-talet. En förtäckt bordell kanske? Kvinnor dansar i burar och bildspel på kvinnor varav en ligger på ett golv överöst med matrester och ser helt drogad ut. Dom som visar dessa bilder ser kvinnan som en sopa.

Ägarna Fredrik Norling och Fredrik Arte skyller ifrån sig på DJ:n, att det är han som har tagit med sig bilderna och påstår dessutom att det är konst!? Dom kan ju inte vara riktigt kloka i huvudet. Det spelar ingen roll vem som har tagit med sig bilderna för det är ändå ägarna som är ansvariga.

Fredrik Norling:
”Tråkigt att du uppfattar min konst som stötande och jag är absolut inte ute efter att provocera. Varför skulle jag vilja provocera Urban Bars gäster? Var ligger kränkningen i bilderna på min Facebook eller på Instagram?Du får gärna förklara var du anser att jag kränkt någon för det har absolut inte varit min mening. Måste säga att jag är chockad av dessa anklagelser.”

Hur är man funtad egentligen när fanskapet kommer med en sådan kommentar? Han säger dessutom att det är MIN konst som han också förnekar i och med att det är DJ:n som tagit med bilderna.

Urban bar:
I samband med publiceringen av bilden skrev Urban bar “Helt seriöst Elin Hemreus, vi börjar bli lite trötta på dig och dina anmälningar. Men eftersom du envisas med att anmäla oss för en bild som inte tillhör oss så får du chansen här!”

Kommentarsfältet fylldes sedan snabbt – påhopp som riktades mot Elin Hemréus, den person som i början av mars anmälde baren för könsdiskriminering.

Reklamombudsmannen Elisabeth Trotzig beskriver Urban bars agerande som “obehagligt”. Hon säger att de fällda företagen oftast tar till sig kritiken och plockar bort reklamen, inte lägger ut den på nytt.

– Detta är inte något normalt beteende. Men vi har ju inte lyckats komma i kontakt med ägarna, säger hon.

Nej, det är inte något normalt beteende men jag antar att det är gangsters som är ägare. För dom så är det ett normalt beteende. Sen sätter ägarna igång ett näthat mot Elin Hemréus!? Hur smart är det? Skönt att den s.k. “konsten” fälldes. Hahahahahaha!! Djissus kraist!!

Urban Bar anmäls – Jag är helt chockad

Här är en av ägarna, Fredrik Arte. Den bilden säger allt.

Dom är inte ensamma om sitt kvinnoförakt. Vi har Stanley Bar i Södertälje.

Vendels matrum där herr Vendel står med en purjolök som ska representera hans kuk.

Vi har Hunkemöllers underkläder.

Men det finns hur många som helst.

Det här inlägget postades i Feminism, Film, TV och Media, Foto, Konst, Kriminalitet, Musik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.