Fölet Tindra slogs ihjäl

Det fegaste av det fega är dom som plågar djur och barn. Det är dom minsta människorna som finns. Små ynkliga skitar som projicerar sina misslyckande och tillkortakommande på djur får mig att må illa. Jävla kräk!! Hur fan kan dom!!?? Nu det senaste ett litet försvarslöst föl! Jag vill fan-i-mig ge den jäveln en käftsmäll som han aldrig glömmer. Jo, det är en man det är jag säker på.

Djurplågarna sitter på forum och eldar upp varandra för det är så många sadister som “lever” ut sina perversa fantasier. Flashback är ett ställe. Jag fick en länk för ett par år sedan till Flashbacks djurplågarsida och det vände sig i magen och jag var tvungen att spy.

Det finns verkligen sjuka och onda personer och jag fattar inte hur man kan plåga ett djur som vissa gör.

Nu det lilla fölet Trinda en vecka gammal misshandlad med störar så svårt att hon var tvungen att avlivas. Och det ju klart som korvspad att det var en medveten handling! Ett litet shettisföl som är pyttelitet inte större än en schäfer. Finns inget annat på kartan utan det är naturligtvis helt medvetet och kanske planerat så även på lammen. Det går många sinnessjuka personer lösa som borde sitta inspärrade.

En fölunge i Stadsparken i Jönköping har misshandlats till döds.
Tindra, som bara blev en vecka gammal, hittades livlös i hagen på måndagsmorgonen.
– Man misstänker att något skadat fölungen medvetet, säger Tommy Åkerberg vid Jönköpings-polisen.

Vid halv åtta-tiden på måndagsmorgonen hittades fölungen Tindra, bara en vecka gammal, livlös i hagen i Stadsparken i Jönköping, skriver Jönköpings-Posten. Fölet var så svårt skadat när det hittades av djurskötaren att det senare fick avlivas.
– Vi har hittat två kraftiga störar som man använt för misshandeln. Jag har också andra spår som jag har visat för polisen. De gör en teknisk undersökning idag, säger Mats Johansson, djurskötaren som hittade Tindra, till Jönköpings-Posten.

Han berättar också att det inte är första gången som djur i Stadsparken råkar illa ut.
– För två veckor sedan jagades två lammungar med träpinnar och de haltade och hade ont efteråt. Tre dagar innan hade vi hittat en lammunge med en bakbenet rakt bakåt. Den fick vi avliva. Skadan såg konstig ut och nu undrar jag om inte den lammungen också blev misshandlad, säger han till Jönköpings-Posten.

Fölet Tindra slogs ihjäl med två kraftiga störar

Likadant här hur man kan plåga tre små valpar på detta sätt går inte att förstå. Bridget var den som var svårast skadad men här finns djurplågaren och jag hoppas innerligen att han får ett långt straff.

Hade ätit blekmedel
I lägenheten fanns tre vanvårdade och misshandlade hundvalpar. Två av dem kunde snabbt återhämta sig efter veterinärbesök. Men för den tredje, valpen Bridgett, var läget desto allvarligare.

Bridgett hade skabb i ansiktet, metallföremål i magen och fullt med kemiska brännskador både invärtes och utvärtes.
– Hon har matats med blekmedel. Hon har kemiska brännskador i ansiktet, i ögonen, i munnen, i halsen och i magen, säger Danielle Reno vid djurräddningsorganisationen Unleashed, till KCTV.

Valpen nära döden – matad med blekmedel

Känslomässigt vill jag att dessa kräk skulle få smaka lite av det dom har utsatt försvarslösa djur för. Det är ganska vanligt att svanar blir utsatta för grymma saker som dessa sadister som brände två svanar till döds. Svanar blir genomborrade av pilar har hänt flera gånger. Det finns så mycket djurplågeri som t.ex. i våra slakterier, ute på bondgårdarna, minkfarmarna m.fl.

Han som dödade många katter i Göteborg fick man fast och han satt på Flashback. En 16-åring men nu finns han i förvar förhoppningsvis. Och det är självklart att forum som Flashback uppmuntrar djursadister och andra sadister med för den delen som pedofiler och andra våldtäktsmän.

Svanar hittades brända till döds
Två döda svanar har blivit ett ärende för polisen i Kalmar län. Det var i söndags som svanarna hittades döda i trakterna kring Fliseryd utanför Mönsterås.

På platsen hittades också en snara som eventuellt har använts för att fånga in dem, skriver lokala medier.
– Svanarna verkar ha blivit indränkta med en brännbar vätska och sedan har någon tänt på, det var en svag bensinliknande lukt på platsen, säger Christer Karlsson, vakthavande befäl vid polisen i Kalmar län.

Svanar hittades brända till döds

Det här inlägget postades i Djuren, Hälsa, Kriminalitet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.